Ahojte,
mám 4r dcéru. Ked bola malá som nikdy nebola extra precitlivela, no potom prisli choroby, laryng brala nas zachranka, nedávno mi stratila doma vedomie tiež sme boli v nemocnici... Všetko zle prežívam, aj ked ma teplotu, ked ma kašel... Doslova mi nechutí jest, som bez nálady.
Inak je živa, také male tornádo. Máme ist o mesiac na mandle a ja už teraz na sebe cítim, že mi je do plaču, že som nervozna ked nato pomyslim. Už som 2x chcela odvolať operaciu...
Na druhej strane si vravím, že jej to (snád) pomôže, že iné deti majú iné trápenia ale čo môžem spraviť aby som nebola taka?
Pred malou som hrdinka, ako dostane hračky ked príde od dr, atd.. Ale vo vnutri som totálne slabá, mám pocit že už teraz to nezvládam a to je mesiac do...
Tak ja tiez neviem byt pri chorobach maleho uplne kludna. Tiez ma 4r a tiez sme mali zachranku kvoli laryngitide. Mne ale vlastne pomaha, ked vidim, co uz vsetko zvladol. Prve razy to bolo asi najhorsie, teraz, ked uz je asi 30. krat chory, tak uz sa viem ovela viac spolahnut vlastne nanho, na jeho telo, ze si poradi. Aj tvoja mala ma vsetku potrebnu vybavu na to, aby si poradila, jej telo sa vie branit a regenerovat, prisposobovat, proste chce zit a urobi pre to vsetko.