Organizovacie času na materskej

hanicka1995
22. okt 2024

ahojte maminy, maly ma 5m ale stale si nejak neviem najst system doma co sa tyka varenia, upratovania. mate to nejak rozdelene, kedy co robite ? napriklad varenie vzdy doobeda, nakup dvakrat tyzdenne v urcite dni, upratovanie ked vecer dieta zaspi ? :D mam pocit ze mam doma hrozny chaos a stale sa nahanam za vsetkymi cinnostami. ale asi to je normalne pri babatku....

Dakujem 😀

janka_266
22. okt 2024

@hanicka1995 pozrite si na insta profil mamazment, veľmi dobre rady tam ma a zameriava sa hlavne na mamy na materskej. 🙂

lucia23529
28. okt 2024

Väčšinou chodíme na nákup cez víkend hneď keď vstane 😂 upratujem keď ma niekto prísť alebo vysavam keď je na podložke a kuká na mňa…varím keď zaspí ale to sú fakt len rychlovky, občas objednávame jedlo alebo urobí polovička. Večer keď zaspí dávam domácnosť dokopy, vešam prádlo, skladam, umývam riad po celom dni…prádlo mi pomohlo dávať si do tašiek a keď idem na wc rýchlo hodim veci z jednej tašky do práčky zapnem a keď zaspí vešam…tiež nič nestíham 😂 bola som veľmi poriadkumilovná teraz som rada že to tu vyzerá k svetu

lucia23529
28. okt 2024

A ten systém tiež nemám úplný tip top a to ma 6 mesiacov. Občas je to tu hrozné ale snažím sa radšej venovať dieťaťu lebo bude maličké len raz… 🙂

snowflakenel
29. okt 2024

Ked je dieta hore a ak sa da, tak je na podlozke tak, aby ma.videlo. tak obcas.vydrzi aj pol hodinu. Rano o,6.00 makladam pracku, umyvacku.ked zaspi,,varim- prvy spanok,,plis pistom vysavac. . Druhy spanok- upratujem alebo vesiam,pradlo,zehlim. ked sa neda.susit vonku, pistim susicku. Potom idem do skoly pre.starsie, spolu mensi rychly nakup. Ked prideme, robime.ulohy. ak ked mala.nespi, dam si ju na kolena.a.nejako to zvladneme.
Vecer uz len drobnosti.
Kupelnu,,kucjynu a prach robim cez.vikend.alebo vecer, ked manzel zabava deti.