Obavy, že druhé dieťa nebudem ľúbiť ako prvé

3. jan 2024

Ahojte, prosim viacnasobne mamicky, mali ste niekedy pocas druheho tehotenstva taketo myslienky? Svojho prveho synceka tak strasne lubim, ze si myslim, ze to druhe dietatko bude stale len druhe a nebudem ho vediet takto lubit. Som ja vobec normalna? 😅

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
3. jan 2024

Ked sa o neho bojis v tom zmysle, ze ho nebudes lubit uz k nemu nejaky cit mas, inak by ta to nezaujimalo.

minka201
3. jan 2024

Ja som si tiež nevedela predstaviť, že druhé dieťatko bude také roztomilé ako prvé...... ale nakoniec sa mi zdalo ešte roztomilejšie, tak som mala zas blbý pocit voči tomu prvému 😅 Ale, samozrejme, ľúbim ich veľmi obe, neviem povedať, ktoré viac ❤️

marhulka13
3. jan 2024

Tiež som mala tento pocit. Je to normálne. Ale pri druhom som pochopila tu klišé frázu, že láska sa nedeli, ale násobí. Milujem ich oboch

nevenka
3. jan 2024

Mala som tie pocity pri druhom dietati, ale preslo to. A pri tretom a stvrtom som uz nerozmyslala o tom.

nikasmile
3. jan 2024

Mala som také pocity, sú úplne na mieste, pôrodom sa všetko zmenilo a láska sa znásobila. ❤️

selest
3. jan 2024

Tiez som mala tie obavy. Ked sa druhy narodil zrazu som prveho videla uplne inak.. Niekedy mam az pocit viny ze akoby druheho lubim este viac. Alebo teda mam radsej cas straveny s mladsim kedze prvy syn je dost takpovediac specialny..

maryetta
3. jan 2024

Láska sa násobi delenim. A deli nasobenim.
Tiez som mala tie otazky v hlave. Uz pocas druheho tehotenstva som sa sama seba pytala ze ci vobec este viem/dokazem tak lubit aj to dalsie. A ono to ide 🙂 niekedy mam pocit akoby ozaj kazdy babatkom tej lasky bolo viac a viac.
Pri tretom som si myslela ze az “puknem” pd samej lasky.
Teraz kazdym dnom cakame štvrte babo a ja sa tak tesim ako azda este na ziadne. Akoby malo byt prve. Sama nechapem preco je to tak-ze sa to u mna stupnuje.

kacena4
3. jan 2024

laska sa nedeli medzi deti ale nasobi sa poctom deti 😉

ninjah
3. jan 2024

Mala som absolútne rovnaké pocity v tehotenstve, že ako môžem ľúbiť dvoch tak moc keď už syna ľúbim nekonečne? No a narodilo sa mi druhé a je pravda čo sa hovorí, tá láska sa len násobí. Teraz ich šialene bozkávam a objímam stále oboch 😂.