Potrebujem poradit, nechapem co mi je, v zivote som sa takto zle necitila. Som na rodicaku s 8 mesacnym a som tehotna, v 12tt. Ja idem “umriet” z tej nudy na rodicaku, nemam na nic naladu, energiu. Proste nechapem tomu, nic ma nebavi, iba by som spala. Vecer a v noci idu na mna hrozne myslienky, typu “chce sa mi umriet” a uzkosti, ze zasa ma caka nudny den. Ja sa snazim aj nieco vymysliet, aby nebola nuda, chodime na baby plavanie, ale uz len obliect maleho a ist len pokocikovat je pre mna strasne tazke a vycerpavajuce.
Som vdacna za vsetko co mam, zdrave kludne dieta ale fakt mam uz par dni pocit, ze chcem vratit cas a nikdy sa nevydat a nemat dieta. Aj by som sla do roboty, ale som zasa tehotna😪 mrzi ma, ze sa z toho neviem tesit. Proste nechapem co mi je a ako to zlepsit
podľa mňa to bude tehotenstvom.. 🙂 tiež som sa tak cítila, hoci som čakala prvé.. len spať, ležať a jesť... a potom sa to zlepšilo... u teba to je horšie, že sa musíš venovať staršiemu babatku, tak preto sa asi cítiš tak vyčerpane
A mas moznost oddychu, nejaky cas na prepnutie a bytie bez dietata?
Zelezo skusim, ale snad mi nebude z neho este horsie zo zaludku ako mi je teraz.
Tiez si myslim, ze by to mohlo byt tehotenstvom ale az tak? Ze mam uzkosti?
Cas na seba mozem mat, konecne som sa po prvom porode dala dokopy a zacala som cvicit, to ma fakt bavi a bum, tehotna a ja nemam energiu sa ani ist prejst. Manzel obcas zoberie maleho von a ja si pospim ale som este viac unavena ako ked si nelahnem
Tak to bude tym tehotenstvom, druhy trimester je za rohom, malo by sa to zlepsit. Drzim palce.🍀
Ja som tiež 12tt a tiež sa cítim mizerne, znudene, ospalá. Najradšej by som ani do práce nechodila len doma ležala alebo spala, ani variť sa mi nechce ani upratovať.. Nevládzem.. Ale to k 1.trimestru patrí.. Aj keď musím povedať teraz týmto 12tym týždňom sa to už trošku upravuje späť do normálu 🙂
môže to byť aj psychikou, ak som dobre pochopila tak si vlastne druhé dieťa ani veľmi nechcela???
@lucka_ke aj ano, aj nie. Nechavala som to na prirodu. A prvy sa nam 5 rokov nedaril. Manzel velmi chcel. Mne sa pacia velke rodiny a nechcela som nechat maleho sameho. Aj ked sme mali pockat, ale manzel uz nie je najmladsi. Takze preto aj ano, aj nie. Ale tesim sa, ked uz budu vacsi, toto babatkovske obdobie ma ubija
Dufam teda, ze sa mi coskoro ulavi, pri prvom to bolo koncom 4.mesiaca
Stitnu zlazu mas v poriadku?
@doriiis neviem, nikdy som si ju nedavala vysetrit
Odporucam poziadat o vysetrenie stitnej zlazy
No, ako mama 3r a 1r sarkanov Ti vravim, ze nuda coskoro skonci. S dvoma deckami to uz bude veselsie (ale aj tazsie). Pravdepodobne to je tehotenska unava a taktiez asi pocit vyhorenia. Treba si najst nejaku zalubu. A teda mne velmi pomahalo aj zelezo. Ak ho neberiem, tiez som ako na umretie a to ani nie som tehotna.