Nezvládam materstvo

28. okt 2023

Nezvladam materstvo. Moje dieťa reve 😭 stále aj teraz. Noci sú hrozné od narodenia. Ja už neviem čo mám robiť. Som vyčerpaná a mám chuť hodiť sa pod vlak.

simona20201309
28. okt 2023

Koľko ma dieťa?
Keď stále plače, môžu to byť koliky alebo aj nejaký zdravotný problém.
Neboj sa, veľa žien zažije pocit zúfalstva, hlavne keď ma uplakane bábätko. Máš muža? Pomáha?

Môže mať zapálené uši, zápal močových ciest ...čokoľvek. také bábätko neviem povedať co mu je. Možno ho niečo trápi, boli...

betulinka1
28. okt 2023

Neboj sa to prejde. Moj bol kolikovy akoze som nie raz plakala aj ja. Ale moj otec mi povedal, ze je to obdobie a to prejde. Pomahalo mi na to mysliet. Moze ho boliet brusko a moze byt aj hladny. Skusala si mu pridat jedlo? Alebo ta chce len citit. Skus si ho k sebe pritúliť, hladkat ho po hlavičke a spievať. Bud trpezliva.

romi2706
28. okt 2023

Koľko má maličké? Nikam sa nehádž, nebude to trvať večne, neboj. Treba nájsť príčinu a riešiť možnosti

nelca0510
29. okt 2023

To prejde. Nie je mu teplo ? Hladný? Chce tá cítiť? Oni babatka cítia ti nervozitu. Aj my máme dnes zlú noc už ďalšiu x v poradí. Stále sa utesijem,že to časom prejd.

juliet86
29. okt 2023

nqjdi si pokoc napr cez vydumamky.sk

lenkakravcova
29. okt 2023

Bábo chce spať, byť v teple, najedene, blízko mamy.
V izbe musí byť tma, teplo, musí byť najedene, ležať vedľa teba a daj mu aj kvapky proti bolesti brucha. V izbe kde spite okrem toho musí byť komplet ticho. Žiadne otáčanie sa na posteli, chrápanie a podobne. Radšej spí s dieťaťom sama aby ste sa vyspali, ak sa manžel v noci hýbe.

oli18
29. okt 2023

@lenkakravcova to nemyslis vazne toto, ze sa nesmie vedla dietata rodic hybat 🙉. A co tak elektromagneticke ziarenie? Ved 80 percentam matiek na mk deti zle spia. Nedivim sa, ak na kazdej tretej bytovke kopec zosilovacov, matka vedla dietata na mobile.... Tvoja generacia deti spala dobre. Preco asi?

lenkakravcova
29. okt 2023

@oli18 No myslím, moje deti sú také. A ak to je problém autorky tiež, môže jej táto rada pomôcť. Prečo nie?
Inak ja nemám staré deti. Posledné je 9 mesačné. Takže aktuálne informácie z mojej praxe. Nemyslím to voči nikomu v zlom. Reálne mne to takto funguje. Vyskúšať môže. A ak jej to náhodou pomôže, tak Bohu vďaka. 🙂
Inak samozrejme to elektromagneticke žiarenie tiež môže byť dôvod. My wifi v noci vypínanie. Dobrá poznámka.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janinah
29. okt 2023

Je hladné.

alexandraas
29. okt 2023

@lenkakravcova toto si dobre prehnala😁 neviem ako by som ovplyvnila hybanie sa v noci pocas spanku,a celkovo je to tak trosku cez..

misters
Odpoveď bola odstránená
Zobraz