Ahojte Manzel od kedy mame doma babätko ma berie automaticky ..momentalne som dole prechladena a za cely den mi ani caj neurobil lebo sa stara o maleho ,ak mu to vecer poviem ufuci sa ,ze sa vecne stazujem a ze si nevazim ze sa stara ,ze ini ani to neurobia?dajte vediet baby je to normalne chcem ozan vela zvelicujem ?podotykam rok je na Pn ,nepracuje a finance to viac taham ja vsetko z materskej ako on,o mesiac ide do prace..Prosto odkedy som na Materskej je to o nicom..hadky z mojej strany,plac a ked sa s nim chcem porozpravat nevedie to k nicomu ,je v tom ,ze robi najviac co vie a ostatni ho nezaujimaju..
@bublinka1426 je po operacii s chrbticou
@linda310 ale nastupi do prace nie?
@bublinka1426 ano
Si na tom tak zle,že si nevládzeš čaj spraviť?
tak ale ma nejaky prijem z nemocenskej nie? Asi nebude na PN len tak, ale sa zotavuje po operacii, nie?
a kolko mas rokov?
@linda310 keď ti napíšem, že som chorá a robím si sama čaj nebudeš už smutná?😉idete si na nervy rok doma s mužom a malým dieťaťom je na palicu.Stara sa o dieťa, tak čaj si sprav sama naozaj nie je nutné na seba upozorňovať, plakať, zduvat sa.Alebo mu rovno poved nech Ti ten čaj spravi
@domka222 ja robim vsetko doma,aj domacnost aj hone office by som bola schopna,ja som prave prilis akcna,aj pratam aj sa staram ked bol v nemocnici som sama na neho ja uz mamu nemam ,len mi to luto ,ak vidim ,ze ked su ostatne chore ako in pomozu a urobia caj a somariny..je to asi ozaj ponorka-🙂
@linda310 ja ta uplne chapem a rozumiem ti,ze ti to prislo luto. Ved mne pride normalne,ak je ten druhy xhory, urobit mu caj, pripravit mu jedlo a aj sa postarat o dieta. Nech sa zotavi. Vsak tu nejde o to,ze je nemohuci a nevie si ho spravit sam,ale je to pekne gesto, ze tym da clovek najavo,ze mu na druhom zalezi a chce mu pomoct, tak prenho nieco spravi. Kazdemu choremu to padne vhod. Ale aspon pozitivum je,ze sa postara o dieta. Niektori su schopni nechat dieta na krku aj chorej zene.
@lubkovaandrejka to ano -🙂 ide iba o gestá
@beata_k ono je to jednoduche nehadat no ak vstavam v noci iba ja lebo kym neplace tak som hore iba ja ako prva,striedat sa neda,lebo ja uz vsetko urobim kedze maly neplace iba zamrnci,jasne,ze cez den som podrazdena a reagujem takto aj na blby caj ,ktory si stale robim -🙂v podstate nejde o ,,blby caj,, ale o ten pocit,ze akonahle je zena doma,je to brane od nej automaticky
@linda310 no ja neviem... kedysi, keď som bola ešte s otcom svojho dieťaťa, nielenže mi neurobil čaj, on neurobil absolútne nič (mladý zdravý chlap)... podotýkam, že som nemala takú taľafatku, akú máš ty, ale bola som po dvojitom kolapse vrátane rozbitej hlavy a so stredným otrasom mozgu. dieťa malo 4 roky a ja som dva týždne po kolapsoch nevedela, kde je sever. všetko som robila sama... ešte som aj ráno odviedla dieťa do škôlky, lebo on, chudáčik, nestíhal.... idiot...
keď čítam teba, tak mi je až ľúto toho tvojho muža. po operácii chrbtice, ty máš problém, ale nie taký, aby si odpadávala, on sa postará o dieťa, aby si mohla odpočívať a ty mu ideš vytknúť, že ti sám od seba nenavaril čaj? no to snáď nemyslíš vážne? keby sa nestaral o dieťa, že žiadne nemáte, nepoviem. ale toto? si rozmaznaná, to je môj pohľad na vec. a nemá to nič spoločné s ponorkou. fakt si neviem predstaviť vyžadovať od muža, ktorý by celý deň dal pozor a postaral sa o dieťa, aby mi ešte čaj varil... nepoviem, keby si ležala a mala 40 stupňové horúčky... si fakt mimo...
Neviem teda,moj stary robi toho celkom dost ale nepatri k tym ktory sa idu pokadit z toho ked som chora a behaju mi okolo zadku. Viem uz akeho mam chlapa.Proste ked cosi chcem tak poviem, spravi bez problemov a hotovo. Neofucim sa ze druhy chlap je trochu iny a kvazi cita myslienky a spravi to automaticky sam od seba ze ho to napadne
Ja si nemyslim, ze tam ide o ten caj ale skor o to gesto “vnimam, ze si chora, je mi to luto, z lasky ti spravim aspon caj, nech ti je lepsie”.
Aktualne to mam doma aj ja, zapal priedusiek, teploty, kasel, sople. Aj tak dnes mali navarene aj napecene a moj muz mi ani ten blby caj nespravi, ked ma vidi lezat polomrtvu…nejde mi o caj, ale o nejaky sucit, vsimnutie…
@hederamonstera prečo si to robila, keď si taká chorá?nerob to a to Ti hovorím po 18 r spoluzitia..mohol deťom niečo objednať, alebo navariť.Setri si energiu, lebo každý si zvykne, že to je norma, že mama si nemôže dovoliť byť ani chorá, veď mama sa postará.Ja ležím už skoro druhý týždeň aj dcéra môj muž nevie variť,tak som obed varila ja niekedy len polievku, cestoviny, ale všetky riady plný drez, umývačku práčku som každý deň nechala tak, takže si vyskúšal po práci obchod, vyvenčiť psa, kuchyňu dať do poriadku žiadne, že prídem domov a žena, keď je na HO väčšinu spraví.A to nehovorím, že nemusel robiť x iných veci kvety na terase, v dome prezliecť prádlo atď..upratat teda vysávať vysával nepúšťal robot..na to, že mama všetko zvládne a je šikovná sa rýchlo zvyká a ťažko odvyka.Tak snáď Ti drobci neochoreju ja už neviem čo to je všetci okolo
mna chorí a tak dlho sa to taha
@linda310 tak si chorá rozlutostena, keď sa pekne stará o malého kašli na čaj.
Sam od seba spravi maloco, co by ta potesilo. Ved mu s kludom povedz, urob mi prosim caj, milacik, apodla mna budes prijemne prekvapena, ze ti ho rad spravi
@linda310 juuj, ale Ti tu nakladajú. Aké my ženy vieme byt hnusne... Ano, aj mne by prišlo ľúto. Keď som chorá, manžel mi urobí niekoľkokrát denne čaj, aj jedlo mi ohreje. Síce nevari, ale postará sa. A keď je on chorý, ja mu pripravím čaj, navarím, nemusí nič, len sa liečiť. Takto to mame nastavene od začiatku. Vy keď nie, alebo sa s tým zmieriť, alebo to zmeniť. Debatou, ukážkou. Skóre uzdravenie.
@linda310 rok na PN s cim