Ahojte, stalo sa vam ze ste povedali dietatu drz hubu… ? V tom okamziku som bola s nervami na pokraji 🙈
@petronellla87 aspon ze niesom jedina lebo uz som bola fakt s nervami na pokraji 🙈
Nikoho takého nepoznám a ani som nikdy od nikoho nepočula, že by niekto toto povedal vlastnému dieťaťu!Fúha…Matky👏🏽
@nikoletta1712 😀jaaaj,zase jedna dokonala😅
..ale zda sa,ze bezdetna,ze?!potom by som sa,ani necudovala tvojmu komentu...
@jarmila2010 Zlatá si🙂..Krásny deň prajem…
@nikoletta1712 ty si zlatejsia..este viac nalozit matke,kt rupli nervy a ma vycitky...
Aj horsie slova a vyrazy clovek pouzije, ked je vytoceny. Dolezite je si trosku ustrazit vulgarnosti, aby to dieta nenasalo, lebo potom to bude hovorit tiez a to zrovna nikto moc nechce 🙂
Moje dieťa ma dar rozprávať stále keď pozeráme film,takže určite som mu párkrát povedala že má byť ticho, či som použila spojenie " drž hubu" si nepamätám,ale teda dosť často mu hovorím nech je ticho,jemu ide huba stále 😀
Áno povedala som jej nech zavrie klapacku a už bola vo veku kedy tomu rozumela. Ostali sme z toho obe v šoku lebo to zo mňa vyletelo ze viac sme sa do takej situacie nedostali. A nie nehanbím sa za to a ani nemám výčitky za to. Tiež som len clovek
Ale samozrejme, aj mne sa zadarilo, presne tieto dve hrozne slová drž hubu.
zamrzelo má to veľmi a sadli sme si spolu,ospravedlnila som sa,že sa to nemá a že som mala veľké nervy.ospravedlnila som sa mu.pri staršom synovi sa mi to stalo,tak sa už dalo debatovať.
Pani,čo tu písala ,že to ešte nikdy pri nejakej známej nepočula ,ono to asi bude tým, že človek si to "dovolí" najčastejšie doma za dverami.a nie na verejnosti.ale sú aj takí
Ja som za to, tak vediem deti, že nie sme neomylni.je dôležité sa ospravedlniť, vysvetliť, porozprávať.
Pretože učiť deti ,že zlé veci sa nedejú a sme super dokonalí.aj keby sme sa v rodine takto "pretvarovali", tak to musí raz prasknúť.
Nám to takto vyhovuje.syn je veľmi rozumný a rád sa rozpráva.treba deťom ukázať ,že aj my "dokonalí rodičia" ,predsa nie sme dokonalí.
Keďže takéto výrazy nepoužívam pri nikom, tak si neviem predstaviť, že by som to použila pri svojom dieťati a to som mala od narodenia extrémne náročné dieťa, aktuálne v puberte a rovnako si neviem predstaviť, že by mi niečo takéto povedali moji rodičia, ak by som bola už vo "vnímajúcom" veku, tak by ma to veľmi zranilo. Nebudem ti písať, že je to v pohode, keď to tak nevnímam, len preto, aby si bola spokojná a aby som zapadla medzi ostatné názory, keď to tak nevnímam a necítim.
Áno , povedala som to svojej pubertálnej dcére , ktorá nevedela kedy má prestať papuľovať. Nemám žiadne výčitky svedomia , spím dobre a s dcérou som naďalej v klasickej oponentúre rodič verzus pubertálne dieťa. Dcéra sa napodiv z toho nezrútila, nemá psychicu ujmu ani traumu a naďalej je drzá ako ako hrom .
Potom sa nečuduj, keď dieťa bude väčšie a tiež ti povie drž hubu. Deti sú zrkadlo
@nikoletta1712 a my ti tlieskame k tvojej dokonalosti. Chvalabohu, že sa našla jedna dokonalá.
@martul Ja dokonalá nie som, takže mi tlieskať nemusíš..Len som napísala, že nikdy som niečo také nepočula a ani počuť nechcem…Je to smutné…
Ja som raz na syna muzovi v obrovskych nervoch povedala, ze ten maly *icus … 😒 aj som sa zahanbila, ale ta nadavka mi uplne vyklzla🫣😀
Je to normalne,ze ti uletia nervy. Ale lepsie ako sa hanbit alebo to ospravedlnovat, je pracovat na sebaregulacii, lwbo so stupajucim vekom stupa aj detska schopnost vytocit nas do biela🤣
Jasnee kadecim som svoje dieta uz nazvala. Nie priamo do oci ale napr som o nom povedala, ze ten maly chuj, alebo ze je kkt. Silne emocne vypatia to boli. A smutne to veru je. Ale smutnejsie nez si zanadavat na vlastne dieta, je to emocne nedat a drbnut sa z okna alebo pod vlak. Ja si radsej zanadavam.
@nikoletta1712 sa preber 😂🤣😂
@nikpa Asi sa to aj teba dotklo, keď reaguješ…Krásny podvečer aj tebe prajem…
@nikoletta1712 mňa sa nič nedotklo. Tvoja hlúposť nie je moja starosť. Aj tebe pekný zvyšok dňa 🙂
@nikpa Dávaj pozor na slová, ktoré píšeš!
@nikpa Kedže dokážeš napísať toto úplne cudzej žene, ktorá vyjadrila svoj názor, tak si ani nechcem predstaviť ako musíš nadávať tvojmu dieťaťu…
jaaaj keby len to...
Ja neviem, co sa miektore divite. Ja som tiez este nikomu nepovedala, aby drzal hubu. A nie som teda vobec svata, len tak vyjadrenia nepouzivam, nic ine za tym nie je, ziadna dokonalost. Ale, teda ani mne este nikto take nepovedal
@nikoletta1712 🤣🤣🤣🤣 si vtipná a asi si myslíš, že aj chytrá 😂
@nikpa Si pod moju úroveň, prepáč, a preto sa radšej zdržím komentára…
Áno povedala … nie som dokonala ani to o sebe tvrdiť nebudem pretože tiež som len človek omylny a som aj nervózna povaha … dieťa vie byt niekedy veľmi vyčerpávajúci stroj na vytáčky a niekedy tie nervy rupnu. Ale ja som skôr ,, kričiaci,,typ .. ponervacim sa pohresim a o 5 min som akoby nič. A je to aj lepšie ako držať v sebe a frustrovať sa .
@nikoletta1712 najvyšší čas
Jasné, že áno...aj horšie. V návale hnevu a jej provokácie, matky pubertálnych detí hádam pochopia...
No jasne...ked bola malicka a revala a revala a ja som mala tak 5 psychickych zruteni denne😀potom ma utesovalo to ze tomu este nerozumie co kek hovorim