Baby, ja si myslim, ze mi sibe. Uz vela mesiacov rozmyslam nad tretim dietatom. Muz moc nechcel ale nakonec, ze teda ano, skusime. Po jeho rozhodnuti som sa zlakla a teraz rozmyslam, ci je to dobry napad a ci nam nestacia dve zdrave deti. Ked ovulujem tak tretie dieta chcem, ked mam pred menstruaciou tak si hovorim, ze dobre je nam s dvoma. Mam strasny strach a akoby neviem najist odvahu a skocit do toho po hlave 🙄
Rozhodla by som sa hlavne podľa toho aky vzťah mám s mužom, nakoľko som s ním spokojná, šťastná a nakoľko ma štve. Ďalej podľa toho nakoľko nám vystacia financie a na koľko cítim potrebu sa realizovať v kariére, práci. Možno Ti napadnu aj ďalšie otázky.
@personality s muzom mame super vztah. Sme spolu uz roky ale stale som do neho zalubena a uzivame si spolocnost jeden druheho. Ale jasne, ze ma aj nastve, to je normalne ☺️ Financie su ok, v dome je miesta dost, auto mame dostatocne velke. Ja teda nic moc karieru nemam a asi nikdy mat nebudem, to ma trochu mrzi. Ale do prace chodim rada a doma budem len par rokov a potom budem zase chodit do prace.
autorka, a nie je za tým len túžba po malom bábätku? lebo ak áno, uvedom si, že aj to raz vyrastie. daj si na papier plusy-mínusy a podľa toho sa rozhodni. lebo ak máte s mužom super vzťah a už dve zdravé deti, ja osobne by som už nešla do tretieho. potom, čo by deti odišli, by som si ten pekný vzťah naplno užívala, kým "som ešte mladá". nechcelo by sa mi znovu ďalších 18 rokov riešiť všetko odznovu 🙂
Koľko máte obaja rokov? A ty máš koľko súrodencov? Moja súkromná anketa, ale možno dačo napovie.
Ahoj, mala som podobnú dilemu, dve deti už odrastené, obaja sme pracovali, čas pre seba, proste idylka. Lenže mňa to vnútri “žralo” pretože sa nám nedarilo počať a preto sme nemali ďalšie deti. Keď však manžel došiel po ôsmych rokoch, že no dobre, ideme na umelé, tak sa mi zaplo racio ako tebe pri menštruácii a už to išlo: je nám fajn, zase plienky, príkrmy, kojenie, nevyspatosť riešiť, je to veľký vekový rozdiel, už sme “starí” (35+) atď. Dva mesiace som bola tak že ano,nie, ano, nie atď…
Teraz tu spinká pri mne 10mesačný a je nám úplne super, je to taký tmel rodiny, decká ho milujú, muž je hrdý tato a ja som rada, že sme do toho praštili.
@lonely66 neni to tuzba po babatku. Praveze to babatkovske obdobie ma nikdy moc nebavilo. Az tak od tych 2 rokov si to uzivam najviac. Ja si prave hovorim, ze uz mame deti velke a sme pomerne mladi. Ze este jedneho cervika by sme zvladli, co by nas zase trochu rozbehol ☺️
@lenkahvh ja 30-35, manzel 35-40, ja jeden surodenec, manzel dvaja
@deninka233 ja viem, ze ked sa rozhodnem pre dieta tak nebudem lutovat. Akurat spravit ten prvy krok a vystupit zo svojej komfornej zony...
Btw. gratulujem k babatku. Aky mate rozdiel, ak sa mozem spytat?
Ak je to len pocas ovulacie, tak na to by som velmi nedala. Pocas ovulacie je normalne, ze chces dieta. Je to uloha ovulacie, mnozit sa. Ak mimo toho nemas tuzbu po dietati, tak realne ju nemas.
@beata_k myslim na to v podstate denne, cely mesiac. Ale okolo ovulacie je to najhorsie. Po ovulacii su viem zdovodnit, ze preco to neni az tak dobry napad a skor zasiahne racio.
rozdiel je 9 a 13 rokov. Vekovo sme na tom vlastne tak ako vy.
autorka prajem ti príjemné rozhodovanie. ja by som to už neriešila. ale to som ja...
@lonely66 ja by som to tiez uz najradsej neriesila. Ale neviem ako to dostat z hlavy. Ta tuzba tam proste je.
nuž.... je to možné, že to máš tak. máš perfektný fungujúci vzťah, z ktorého už máte 2 deti, všetko klape ako má, uvažuješ nad tým... chápem. a držím palce, ak sa rozhodneš že áno a zadarí sa, nech je zdravé a vy tiež 🙂
Zena… co ti poviem 😅