Ahojte🤷♀️
Od pôrodu sa náš vzťah s priateľom veľmi zmenil. V podstate sa takmer každý deň hádame, nevieme spolu fungovať, tak ako predtým, kedy sme malú nemali. Nemá o mňa, ako zenu nejaký extra záujem 🤷♀️ od pôrodu je aj náš sexuálny život veľmi na bode mrazu ( sex sme spolu mali asi 6krat), ostala som znova tehotna no o dieťatko sme prišli 😓 neviem, ako napraviť túto situáciu, ktorá medzi nami pretrváva uz takmer rok... Skôr mam pocit ze sme spolu len preto lebo mame spolu dieťa 🤷♀️
Naše rozpravanie a riešenie problému konci vždy hladkou. Už mám niekedy fakt pocit zeby bolo lepšie zísť z tejto cesty a ísť od seba
To je koľko od pôrodu? Lebo je riaditeľ ak je to pár mesiacov a rozdiel ak je to 4-5 rokov
@pribinak 10 mesiacov od pôrodu, týždeň od potratu, medzi tým nič len výhovorky ako je unavený a pod..
@majka1994410 och, teraz pracujú ešte hormóny, obaja ste ubolenú z toho čo sa stalo. Ty si tiež unavená z dcérky. To chce čas. Ešte by som zabojovala o udržanie vzťahu.
Myslim, ze by bolo dobre ist na parovu terapiu, treba niekoho, kto tu diskusiu zasekne ked bude treba. A y ste si neublizovali.
@retatka pracuje vo fabrike na 4 smeny, robí si ešte školu popri. Čas na mňa ako zenu žiaden, stále ma odmieta ale tvrdí že nikoho nemá
@majka1994410 a v com vidis ty zakladny problem u neho a u teba? aky je otec? aka si matka? co de facto sa najviac zmenilo porodom?
Veľa vzťahov sa po pôrode zmení,... A ste unavení a vyčerpaní plus ešte tvoje hormóny do toho... Osobne si nemyslím ze ma inú ženu ale 4 smeny plus škola do toho a napätie doma... Obidvaja by ste si potrebovali odpočinúť a vypnúť... Určite sa nehrnte do ďalšieho dieťaťa... Určite by som dala tomu čas, snažila sa riešiť len nutné veci a s kludom...
@majka1994410 robí vo fabrike na 4 zmeny, učí sa do školy. Podľa mna unavený je. Ale ty tiež. Malé dieťa dokáže unavit mamku totálne
Do toho ten potrat.
Dajte si čas. Obaja ste vyčerpaní.
@juliet86 malej sa venuje, vždy keď môže, ale mohol by sa aj viac. Ja som mama na plný úväzok čiže len dieťa domácnosť, nič iné pre mňa momentálne neexistuje a som uz unavena z tohto celého ako sa nás vztah ubera,pretoze ho vážne ľúbim, prešli sme si ťažkým obdobím aj po smrti mojej maminky, stal primne a bol mi oporou, potom strata bábätká 😓 len zabúda stále nato ze sme aj partneri nie len rodicia 🤷♀️
@pribinak unavený je aj keď je týždeň doma, stále je len unavený, neviem co si mam o tomto myslieť. Tiež mám toho dosť od rana som na nohách do večera nestíham si vypiť ani kávu 🤷♀️ ale vždy myslím nato ako si večer dáme pohár vina a budeme sa rozprávať o živote ako niekedy 🤷♀️ žiaľ to sa už nedeje
@majka1994410 tak mu to povedz, to čo si tu napísala. Ja to nevyrieism, to si musíš ty s ním vyrozprávať
Inak ak budeš sama s
Dieťaťom budeš menej unavená? Alebo čo vlastne očakávaš od rozchodu?
tvojho dieťatka ma veľmi mrzí, ale s ex-manželom sme to dlho po narodení dcéry mali podobne. Náš vzťah úplne ochladol a zostávali sme spolu len kvôli nej. Nakoniec to skončilo rozvodom a som omnoho šťastnejšia. Ak sa cítiš že to nefunguje, nenúť sa do vzťahu ktorý nemá význam a v ktorom budeš nešťastná. Dieťa to pocíti tiež a bude sa kvôli tomu trápiť ešte viac ako keby ste sa rozviedli.