Mali ste niekedy myslienky na samovrazdu? Po pôrode?
Vyhľadaj pomoc.
Nie, nikdy...
Môže ísť o popôrodnú depresiu, treba vyhľadať odborníka a to čím skôr
Ak mas pocity úzkosti, ppcity, ze je toho na teba vela, ze to nwzvladas, ze sa necitis dobre, urcite o tom povedz partnerovi a urcite navstivte aspon psychológa, pripadne ak je to vaznejsie psychiatra. Po porode vplyvom hormonov mozea mat bud depresiu alebo poporodnu psychozu. Je lepsie to podchytit, aby sa to neprehuplo do vazneho stavu.
Možno máš popôrodnú depresiu. Hľadaj pomoc nie je to žiadna hanba aby si mala lieky lebo aby sa niečo nestálo. Prosím vyhľadaj psychiatra.
Nie, nemala. Prosím tá, čím skôr sa obrat na psychológa či psychiatra. Pomôžu ti. Aby sa niečo nestalo z čoho bude všetkým smutno
Môže sa ti spúšťať poporodna depresia, hormóny robia svoje.
Držím palce
Poporodna depresia, neboj sa zverit najblizsim a vyhladat odbornu pomoc. Nie je to sranda, moze to skoncit velmi zle. Drz sa 💙
Ano, mala. Po prvom porode som si presla poporodnou depresiou. Co na to hovoria tvoji najblizsi, vedia o tom? Ako dlho si po porode? Nedostali ste v porodnici nejake kontakty, na koho sa obratit v pripade takychto myslienok?
vydumamky.sk povedz o tom vseobecnemu. partnerovi gynekologovi. so spravnou pomocou ti bude lepsie
Áno mala som, aj počas tehotenstva, aj po pôrode. Trvalo to celý rok a akosi mi to samé od seba prešlo bez pomoci odborníkov
Mala som tazku depresiu jak prasa este 9 mesiacov po porode ale take myslienky nikdy
Nie, ide o poporodnu depresiu, takze kludne vytoc 155 a povedz im, ze si po porode a beha Ti toto po rozume. Neboj, pomozu Ti. Chce to iba liecbu a nepodcenit to. Budes v poriadku
Nie ale raz som si chcela buchnúť hlavu o stenu, v poslednej sekunde som sa spamätala. Ja som skôr nenávidela moje dieťa a myslela som že mi skončil život. Nikdy si neprestanem vyčítať že som prišla o tie začiatky s bábätkom. Že som si ju nedokázala užívať a milovať ju od začiatku. Je to masaker stať sa mamou. Nie je hanba vyhľadať pomoc keď ju potrebuješ.
Absolutne nie. Ak ich mas, vyhladaj prosim pomoc, kym nie je neskoro. Nie je to hanba.