Muž nechce druhé dieťa

21. okt 2023

Ahojtee , ako by ste reagovali že muž nechce druhe dieťa ?
nejde o financie ani nič podobné , skrátka nechce 🙈
Ja ano a stale sa preto hádame

babovka2321
21. okt 2023

A pred manzelstvom ste o tomto nediskutovali, ci po prvom dietati zmenil nazor na pocet deti?

rakywanda
21. okt 2023

Rozdýchala som to. Ale trvalo to dlho.

janinah
21. okt 2023

Škoda.ze toto nemáte vydiskutovane kým si založíte rodinu.teda pred svadbou .
Neznasilnis ho....ale pokiaľ je počet detí konečný nech si dá urobiť vazektomiu.nebudes ty ochranu riešiť mu povedz.nebudes hák jesť a zdravie si ničiť a ani nič iné.

hederamonstera
21. okt 2023

Jaj dobre robi…
Ale nie, riesili ste to pred manzelstvom? Vase predstavy? Aj ti povie konkretne dovody? Vies ono, pred detmi som chcela 4 deti, ako deti mam, niekedy hovorim, ze aj 1 je vela

ivangeline
21. okt 2023

Skor su dolezite dovody,preco nechce.. Je to zvlastne.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
21. okt 2023

to vážne niekto aj rieši počet detí pred manželstvom? 🙄

vsicka036
21. okt 2023

@deti95060810 ano, co je na tom? My sme to mali tiez prebrate. 🤷

oli_gapelodiegant
21. okt 2023

@deti95060810 čo sa cudujes, to je jedna zo základných otázok, na ktoré má pár vedieť odpoved PRED svadbou ;)

viestta
21. okt 2023

@deti95060810 pocet deti, financie a byvanie sa maju prebrat pred manzeltvom. Su to zasadne veci, na ktorych moze vztah stroskotat

4stanka4
21. okt 2023

Tak zase ono povedzme si pravdu ze jedna vec je teória a druha prax. Spomínam si na obdobie keď som chcela deti 4 (haha) Aj my sme boli v tom ze budeme mat dve. Teraz máme jedno a sem tam ma ešte chytí myšlienka na druhé ale úprimne som spokojná aj s tým jedným co mame. Čím je mala staršia(3 roky ma) tak tým menej ma to ťahá do druhého a manžela už vôbec nie. Akože netvrdím ze na 100% už druhé nebude ale na 99% už nie. U nás to manžel zavrhol v podstate prvý ale keď sa nad tým logicky zamyslím tak ma pravdu. (financie, bývanie a pod nie sú problém) a zase keby som si vydupala druhé a pritom manžel by ho nechcel tak by som ja osobne nevedela fungovať. Aby tu potom nebola téma ze otehotnela som napriek manželovmu nesúhlasu a kašle na dieťa aj mňa...lebo aj to sa môže stat.

ivik4
21. okt 2023

Ja som razne staremu povedala este pred dietatom ze jedno a dost, viac ani bohovy. Bol s tym v pohode a casom povedal ze ani on by uz dalsie nechcel.

Zial, toto je dost vazna tema, musis to respektovat . Neviem si predstavit mat nutene dalsie dieta len skrz ineho cloveka ktory ho chcel. Jednak by som isto nemala tak fajn vztah s tym dietatom a citilo by to zo mna a jednak by som musela robit vsetko ,komplet vsetko okolo dietata kt.chcel len ten druhy a keby nie,tak by som pocuvala co nepomaham ,ze dieta je nas oboch, pritom by som ja bola donutena.

hederamonstera
21. okt 2023

@deti95060810 ja sa divim, ze to niekto neriesi ;)

veselo_neveselo
21. okt 2023

Musite to len predebatovat, az pokial sa nedohodnete. Ak sa ale velmi hadate, zajdite do poradne; oni vam tam pomozu to spracovat. Aby ste sa kvoli tomu este nerozisli...

A inak baby, ved mozno aj chcel viac deti, ale po prvom prisiel na to ze to nedava, mal ine predstavy, tak chce zostat pri jednom. Bez ohladu na to, o com sa bavili pred svatbou, pred prvym dietatom.
Tu je problem ten, ze maju ine preferencie a nie to, ze sa o tom pred svatbou nebavili...

4stanka4
21. okt 2023

@veselo_neveselo presne o tomto píšem že jedna vec je predstava a druha realita.Lebo úprimne na rodičovstvo nie je pripravený nikto a realita niekedy fakt človeka dokonalo prefacka.

milka1988
21. okt 2023

U nás som to ja ktorá nechce už druhé dieťa ale muž by chcel 🙈 nútiť niekoho do toho čo nechce podľa mňa nie je správne.

vlucifuk
21. okt 2023

Aj my sme to pred svadbou riešili a dohodli sa na jednom. A keďze sme to mali naplánované a pod kontrolou, narodili sa nám dvojčatá.🤦‍♀️ Viem je to iné. To len na margo toho, že proste plány sa niekedy menia. Musíte o tom debatovať, o svojich prioritách, možnostiach. Hmm...Držím palce.

bluemoon24
22. okt 2023

@milka1988 u nas je to presne tak.
Autorka: Ja jsem ta, ktera by musela dite odrodit, starat se, v noci nespat a vzdat se zivota, ktery ted mam. Muz je skvely otec, stara se, v noci vstava a vsechno, ale vzdycky je vetsina prace na matce (samozrejme, kdyz otec chodi do prace). A znova bych to uz nezvladla. Kdyby to bylo naopak, ze ja bych dite chtela a partner ne, respektovala bych jeho nazor. Pokud manzela natlacis do dalsiho ditete (prece jenom, zena to ma v tom jednodussi), muze se klidne stat, ze to nevydrzi a nakonec budes sama s 2 detmi. To bys chtela? V klidu si o tom jeste promluvte, ale pokud nechce, tak nechce.

h2
22. okt 2023

Jáj, dievčatá, riešiť pred manželstvom a zistiť, o čom to je, po prvom dieťati, sú dve rôzne veci, z ktorých môže vzísť úplne rozdielny výsledok.

zuzanockamt
22. okt 2023

Koľko máte obaja rokov? Nechaj to zatiaľ tak. Časom možno zmení názor. Veď nemusíte mať medzi deťmi minimálny rozdiel. Ja som zmenila názor na druhé dieťa pred 40-kou. Muž chcel, ja nie.