Menštruácia po druhom pôrode.

9. apr 2020

Ahojte baby viacrodičky kojicky, kedy sa vám po pôrode vrátila menštruácia? Mali ste veľký rozdiel v tom keď sa vám vrátila menštruácia po prvom pôrode a po ďalších pôrodoch? Som po druhom pôrode a po prvom pôrode sa mi menštruácia vrátila niekedy vo 8 mesiaci dieťaťa, tak iba ma zaujíma či aj teraz to môžem niekedy v takom čase očakávať. Ďakujem.

sorciera24
9. apr 2020

ťažko povedať, plne som kojila oboch synov a pri prvom som dostala po polroku a pri druhom po 4mesiacoch (za plneho dojčenia:/)

adamadent
9. apr 2020

Pri prvom po 7 mesiacoch, keď začala viac jest z prikrmu, pri druhej po štyroch mesiacoch obe boli kojenie na požiadanie a kojím do dvoch rokov menzes úplne pravidelný.... A mam kamošku co kojila dva roky dieťa jedlo úplne všetko dostala až keď odstavila....

kristina2412
9. apr 2020

Pri prvej po troch mesiacoch a pri druhej po deviatich,obe som dojčila ale keď to mám porovnať tak druhu som dojcila intenzivnejsie,bola väčší hlados😂

lavender21
9. apr 2020

Pri prvej po 8 mesiacoch a pri druhej asi dva mesiace po skončení kojenia, takže cca keď mala 11 mesiacov...

gabulienka623
9. apr 2020

Po prvom, aj po druhom pôrode hneď po šestonedelí :( ja som si to bez ms teda vôbec neužila a to som obe dcéry dojčila 2 roky

miadi
9. apr 2020

Prvy x pri malej Ked mala 14m a maly zatial mà len 2m tak uvidime necham sa prekvapit 😊

jany149
9. apr 2020

ja som po prvom baby dostala menštruáciu presne 9 mesiacov po porode a pri druhom 8 mesiacov

arianna25
13. apr 2020

Po prvom porode o dva tyzdne po sestonedeli aj ked som dojcila a po druhom porode som dostala tri dni po skonceni sestonedelia a tiez som dojcila.