Prosím vás mám dve malé detičky do 3 rokov. S priateľom sa medzi nami veľa vecí zmenilo pri hosťom deti no najviac to postihlo nás sexuálny život. PROSÍM vás ako často mate sex vy doma? Normálne otvorené s pýtam nakoľko my ho mame malo a priateľ mi vyčíta ze Kazd ma normálne len u nás všetko Sko xilo príchodom deti ďakujem.
@30081401 no priatel ma polovicnu pravdu, lebo kazdy normalne nema, ale veruze su ludia, ktori maju sex aj "normalne", co je celkom relativny pojem, kedze kazdemu vyhovuje nieco ine. My mame tiez dva male deti 1,5 a 3 roky, momentalne mame sex tak 3-4 x do tyzdna, lebo deti chodia dost neskoro spavat, kedze sme dlho vonku. Ale ked mi chodili spat o 7, tak sme mali sex tak 6-7 x tyzdenne
@30081401 2 deti - 5 a 10.
Sex 3-4x do tyzdna. Jasne, ze muz by chcel viac, no nestiiiihame 🙂
Ja mam 5 mesačne a 2 a pol ročne. Autorka tohto textu. Mame 1x za 2 týždne. Som unavená po celom dni s detmi. Trvám na tom aby mi pomohol poobede aspoň, hodinu bol s deťmi s hneď by sa mi ľahšie existovalo. Ale odozva ziadna
@30081401 nuz, ak chce castejsie sex, bude aj on musiet pre to nieco spravit. Veru aspon ta hodinka pomoci dobre padne.
tak aby to bolo častejšie, tak musíte obaja urobiť nejaký krok k tomu, nejaký kompromis. Aj on musí pochopiť, že nie si robot a je normálne, že po celom dni si vyčerpaná a unavená. Treba si dopriať raz do týždňa nejaké rande, nech drobcov babka postráži na chvíľku alebo čo a hneď to bude o inom 🙂
1 ročného a tak raz za mesiac 🙂
@30081401 ahoj máme tiež dve deti 4 a 3 roky a ťuťu-muťu🙂 s mužom máme tak rôzne🙂 niekedy častejšie niekedy menej (častejšie je aj 3x za týždeň a menej často tak 1x za 10-14 dní) a koľko je to málo podľa muža?