Ahojte babybunoznil Vám mat čas pre seba manžel? Lebo ja som stále s malou. Ako Vám to umožnil? Na den na hodinu alebo?
Ano, oen nie v takej forme a rozsahu, ako by som si predstavovala, zatial
Na koľko bolo a je treba. veď je rovnaký rodič. Nevravím samozrejme o kojení, ale aj to sa dá zariadiť...
myslím si, že na celý deň by to nevydržala ani jedna strana 😀 mne by sa veru cnelo, ani od jedného som nebola preč na celý deň, keď boli bábätká 🙂
a áno, aj kojenie sa dá zariadiť, keď sa chce. a často som teda nechodievala von, priznám sa, ale keď som chcela, tak som šla a muž ochotne vyhovel.
Samozrejme, dieta sme chceli obaja a vie sa postarat o nu tak ako ja 🙂 ale teda ja ked som vonku viac ako 3h, tak mi uz tak zacne chybat, ze sa ponahlam domov 😂
No ovsem. Braval dieta do kocika aj na 3h. Skor bol problem vo mne ze som nevedela ten cas vyuzit pre seba. Miesto toho som upratovala, zehlila, varila atd
Áno, je rovnako rodič ako ja. keď potrebujem odísť tak nema problem ostať doma s malou. Nastastie mu to praca umoznuje. Keď som prebdela noc tak ju ráno zobral do obyvacky a mňa nechal dospat, večer mi vždy nechá čas pre seba v kúpeľni koľko potrebujem a zatiaľ sa šantia. Tiež aj uspava keď ja už nevládzem keďže dcéra zaspí len na rukách a už čo to aj váži.
A teda už som bola aj u kadernícky, na masaz aj vo fitku...
Ja ti poradim, ze cim skor ho to nauc a nech si zvykne, ze aj ty potrebujes cas bez dietata, lebo neskor to bude pre teba hrozne. Hovorim z vlastnej skusenosti.
My sa doteraz tak nejako striedame viac-menej pol na pol. Ale nas zastihlo babatkovske obdobie v dobe prvych lockdownov, takze muz bol nonstop doma a dalo sa prestriedat. Ked neskor chodil do prace, tak poobedia som mala volne. Potom isiel na matersku a zase on mal poobedia na svoje veci.
Uz ked som bola tehotna, som mu povedala, ze ked nechceš aby som vyzerala jak socka, tak prídeš z roboty a staras sa ty. Ja si tiež potrebujem porobiť, obriadiť sa. A tak aj je. A cez víkendy je s nou cez noc on, aby som sa vyspala. Sam sa ponúkol 🤷🏻♀️ ale aj tak popri nej stíham vela veci, ona je velmi pokojne bezpeoblemove babatko.
Akoze robis si srandu? Ze "umoznil"... Ved to su rovnako jeho deti, ako moje. Pride s prace, stara sa aj on. Ak chcem niekam ist, idem. Nepytam si povolenie. Oznamujem.
Ako kedy niekedy ho večer okupe, nakŕmi a uloží do postielky inokedy zas vôbec nie. Ale nesťažujem sa podľa mňa ja mám času dosť mam iba jedno dieťa ale vie sa hrať na podložke kľudne aj hodinu
Ze umožnil 🙈 ja to nemyslím v zlom na teba, ale toto ma vie rozculit. Vy mate stredavu starostlivosť?
Ved je rovnakým rodičom ako ty. Ja som od synovho druhého mesiaca chodila cvičiť, na kozmetiku, s kamoškou von. Tak isto ako muž chodil cvičiť, na futbal, mal svoje koníčky.
V noci sme boli spolu hore keď bolo treba, jeden robil mlieko, druhý prebaloval, cez deň taktiež. Podieľal sa úplne na všetkom rovnako, tak som mala čas aj na seba.
Každý večer, kúpe len on, málokedy ja a to tiež keď nie je doma alebo s nami, uspava, keďže bol na um tak ma poslal na dovolenku tyzdnovu aby som si oddýchla a aspoň raz za mesiac dva sama idem k mojej mame aby som si oddýchla. Ja som chodila cvičiť, on bol s malým aj pomáha doma. U nás perie len on, hádali sme sa ze ako a najlepšie keď on si spraví sám. Pripadne mi napíše postup ako mam pustiť. Ale aj keď som chorá vezme malého a je s nim aby som vylezala a bola v pohode. V tomto sa naňho viem skvelo spoľahnúť a aj on na mňa. O malého je vždy skvelo postarané.
😂😂😂 ani nie. Muž chcel, len bábätko ho odmietalo donedávna. Takže keď zaspala, tak pre mňa to bol signál, že teraz mam čas pre seba