Dobrý deň,
v piatok mi manžel oznámil, že od nás odchádza. Dôvod - neľúbi ma. Pred 4 mesiacmi sme mali svadbu, dcéra sa narodila pred 3 mesiacmi. Po pôrode bol stále stále v práci a na mňa prišlo popôrodné blues. Cítila som sa osamelá a robila som scény. Sme spolu siedmy rok. Snažila som sa ho presvedčiť, ponúkala som alternatívy, ako to zachrániť. Odmieta. Finančne sa o nás chce postará, aj za dcérou chce chodiť. Pýtala som sa, či má inú. Vraj nie. Je z neho workoholik, rieši len svoju prácu a biznis.
Klasika, kriza po 7 rokoch (1,7,14 r. sa hovori). Zachranovali ste ju asi svadbou, ani dieta a hormony tomu nepomohli a hadky to dorazili. Blbo povedane, kde je privela hadok a rozdielnych postojov, tam raz nebude s kym sa hadat.
Dat si pauzu bez emocii, davat mu (postupne) dieta, co najviac, Tebe to odlahci, on bude nuteny sa postarat a je to 1:1, ci sa vratite alebo definitivne rozidete.
A prehodnotit, ci kazda hadka stoji za scenu a aza samotu.
@majkeel nezachranovali svadbou. Brali sme sa, lebo sme chceli. Všetko bolo v poriadku.
@lubicaaaemmka všetko bolo v poriadku a po štyroch mesiacoch ta neľúbi.... Moja zlata, žiaľ blbosť. Chlap ženu s ktorou je sedem rokov a už aj manželkou a malým bábätkom keb tak neopustí. A tobôž, keď vás chce zabezpečiť. Ma inú.... Podľa mňa rozhodne. A zabezpečením si čistí svedomie.... A ešte takto pred Vianocami. Prvými, ktoré ste mali sláviť ako rodina s dieťaťom. To nebude len tak, že sa porypal. V nose pozrel na teba a uvedomil si, že ťa neľúbi....
@maciatkolulu on tvrdí, že to je zapríčinené tými scénami. Všetko vždy držal v sebe, nekomunikuje príliš, je taký tichý samotár.
Nemá mat kedy inú. Ja poznám jeho harmonogram pracovný a vždy utekal domov z práce. Je fyzioterapeut, jeho klienti sú väčšinou starí ľudia alebo ženy v strednom veku. On ma 24.
@lubicaaaemmka ty si s ním v práci, prepáč, ale asi nie.... Ach jaj. A ty máš koľko?
@lubicaaaemmka Nepodceňovala by som ani ženy v strednom veku 😂 V mojom okolí sú 40tničky, čo majú mladých zajkov.
@maciatkolulu nie som s nim v práci, len aktuálne je tak posadnutý svojim biznisom, že až
@lubicaaaemmka no a ty máš koľko?
@lubicaaaemmka myslím rokov
Koľko ste spolu? 7 rokov? Takže on mal 17? Viem, že je to veľmi subjektívne, ale takéto "detské lásky" nezvyknú mávať dlhé trvanie. Možno na neho už teraz doľahla kríza stredného veku. A keď ťa vidí doma ušmudlanú s revúcim deckom, tak to možno nezvláda.
@lubicaaaemmka vies co, minule mi v saune jeden chalan vravel, ze ma kamosa masera a nestiha vsetky tie zeny obstastnovat.. Lebo ze chcú aj viac ako masaz... Prepac, mozno to nie je jeho prípad, ale chlap, ked nema kde hlavu sklonit len tal neodide. On ide uz k niekomu kzo sa o neho postara. Urcite by neodchadzal z rodinneho komfortu len tak. A hner kratko po svadbe. Podla mna to planoval dlhsie. A teraz ma aspon vyhovorku, ze kvoli tebe lebo sa hadate. Ved samozrejme, ze zena po pôrode je unavena a vynervovana. Radšej odide akoby ti mal pomôcť.. Decko.
@acrobaleno 18 mal. Siedmy rok sme spolu a veľa sme Toho preskakali. Nenazvala by som to detskou láskou.
@natycaga teraz sa vyjadril, že asi neodíde tak skoro.
@lubicaaaemmka Hmmmm, tak fyzioterapeut! Tie jeho silné ruky na ženskom tele... Ako si môžeš byť istá, že nikoho nemá? K fyzioterapeutom nechodia len starí. A ešte, keď si písala, že je workoholik a stále v práci. Je mi ľúto, ale tam bude pes zakopaný. Ináč by neodišiel po tak krátkom čase a ešte pred Vianocami, nech by ste sa hádali akokoľvek.
@lubicaaaemmka asi mu bokovka nepovolila pobyt :D prepáč.... Ale viac si ho všímaj, pre kontroluj...
@lubicaaaemmka a ty máš koľko rokov?
tak podla mna, 24 je malo na chlapca na rodinu pri dnesnej dobe s kopou moznosti. ked som mala ja tolko, tak chalani vydrzali povacsinou vo vztahu tak do pol roka.
@lubicaaaemmka ako dlho spolu žijete? Bývate samostatné? Takže on ti povie, že ťa neľúbi, že odchádza a vzápätí, že neodíde tak skoro. Hmmm, vyzrete správanie hodne chlapa a otca 3mesacnehi dieťaťa....
@lubicaaaemmka On sa vyjadril, že neodíde tak skoro? A ty budeš čakať ako poslušná žienka a necháš ho tam hlávku skloniť, postaráš sa o neho a on keď mu to bude vyhovovať aj tak odíde? Veď nech ide teraz a je jedno, či sú Vianoce.
@maciatkolulu nejakých 5 rokov žijeme spolu. Áno, už sa mu nechce ísť nikam. Pohodlie domova...
@lubicaaaemmka a ty máš koľko?
@lubicaaaemmka a kde žijete vo svojom?
@acrobaleno presne tak. Lebo mu to vyhovuje. Zbavil sa zodpovednosti ako manžel, chce doma mat pohodlie a pokoj.
@maciatkolulu ja mam 27 a žijeme vo svojom.
@lubicaaaemmka V piatok Ti povedal, že odchádza a teraz, že tak skoro neodíde? No, cez víkend sa pochválil frajerke, že Ťa opustil, tá spanikárila, lebo jej vyhovoval len na sex (možno je tiež zadaná), tak sa vrátil tam, kde to má isté. Samozrejme, možno sa mýlim a bodaj by som sa mýlila, ale tento scenár je podľa mňa dosť pravdepodobný.
Tazko hadat, co je v jeho hlave. Co mu chodi nou. Kde je problem. Myslim, ze zarodok problemu musel byt uz niekde davnejsie a sice to nedal na sebe poznat. Chapem, ze je to pre teba sok, ale mozno to bude aj lepsie keby odisiel. Byt s niekym, kto ma nema rad, to je o com?
@kiwi3 ale sme spolu siedmy rok. A rodinu sme si plánovali.
Nechaj to teraz tak, neries, nevypytuj sa. Mozno to povedal, len v navale nejakej depky. Vobec nemusi mat bokovku, ale moze. Davaj mu malu a ty sa chod von sama prejst alebo nieco. Nech si trosku aj on uvedomi a ty potrebujes nadhlad. Nepodlizuj sa mu. Ak bude chciet odist, tak odide, ani svadba ani deti ho neudrzia. Treba vychladnut a pozriet sa na situaciu triezvo.
@ifava tak to aj prezentoval. Viac menej
Tak je to silná káva, ale zasa na druhú stranu, ty by si chcela aby s vami ostal aj keď k tebe nič necíti a aj tak je furt v práci? Isto to bolí a ešte aj bude ale tak čas je najlepší lekár. Možno že keď odíde, časom zistí že vás potrebuje. A možno nie, ale tak ty si časom môžeš niekoho nájsť. Držím palce nech to zvládnete .