Ahojte. Ako trávite dni na materskej. Mám polročné bábo a ten kolobeh okolo rodiny je nonstop
Jedine kam chodím je buď obchod a doktorka 🙄 občas návšteva rodiny.
Už aby bolo teplo aspoň ,lebo mi začína prepínať.
Rozmýšľam dosť nad minulosťou..ako som sa chovala doteraz v živote k ľuďom a teraz to vnímam všetko inak. Mám 35+ čím to je
Čo je to voľný čas? PS: mám tri deti (8, 6 a 8 mesiacov), aktuálne má najstaršie ruku v sadre až po plece a muž mi nepomáha, pár hodín týždenne aj pracujem z domu 😀 Ale chvíľočka sa nájde, naposledy som po večeroch šila dcére kostým Kouzelnej Berušky na karneval, v pondelok synovi namaľovala stenu v detskej izbe, ale na jar sa veľmi teším aj ja, už mám kúpený cyklovozíček, vyrazíme s drobcom na bicykel či korčule.
Na odlahcenie: "V ankete sa pytali desiatych mamiciek na materskej, ako travia volny cas. Anketu nebolo mozne vyhodnotit, lebo 5 mamiciek neporozumelo otazke, tri mamicky pocas odpovede zaspali a dve mamicky sa doteraz nespamatali zo zachvatu smiechu". 😉
Obdivujem vás ženy ❤️
Mám dve deti, obe doma. Ešte popri tom chodím do školy. Každá minúta voľného času je pre mňa vzácnosť. Preto nechodím cez obed s deťmi spávať, hoci by som mohla a večer nepozerám telku. Robím veci do školy, sme veľa vonku, cvičím, stále niečo kreatívne robím. Raz do tyzdna chodí na pohybový krúžok medzi deti 3 ročný a raz do tyzdna na cvičenie pre krpcov aj 1 ročný. Všetok čas sa snažím využívať na maximum a takto mi to vyhovuje.
Ja sa naopak snazim oddychovat, ked dieta spi. Pozeram telku, citam alebo internetujem pri dobrej kave. Potom nie som taka neprijemna😀 a este chodim cvicit, ale to strazi muz dieta, nerobim to pocas jeho spanku
Ked maly spi, jeden den varim, druhy upratujem. Moj muz mi vycita,ze som stale na mobile,ale je to moj jediný kontakt so svetom 😀 sledujem,co sa deje, pisem si so znamymi. Mam dobreho muza, nechava mi priestor, takze sa s kamoskou (ked su jej deti u ex) odtrhneme a na cely den niekde vyparime. Alebo si chodim cistit hlavu do obchodov alebo doma nieco vyrabam
Čítam😃a strašne veľa😃mam stvorrocneho (škôlka málokedy a len do jednej)a 10 mesačne … taktiež sa tedim na je,už teraz som si začala vobku chystat zahony,odzimovavat kvety a chystat na sadenie záhradku a bylinkový zahon ,vyčistila pri drobnom ovocí… a mam ísť do kina s kamoškami💪😃
No volny cas je luxus, ale vzdy nejaku hodku najdem. U mna je to jednoznacne umenie a fitness a potom pecenie. Ale je normalne po narodeni dietata prehodnocovat veci a to dost radikalne. Neni to nieco vynimocne, skor normalne