Ahojte,
Dnes som sa dozvedela že čakáme tretieho chlapca. Samozrejme rátala som s takou možnosťou, ale v kútiku duše som dúfala, že budem mal aspoň jedno dievcatko. Som z toho veľmi sklamaná a hlavne sa bojím, ako to s tromi chalanmi zvládnem. Dvaja bratia sú veľmi temperamenti, nie sú to zle deti, ani drzé, skôr by som povedala že takí typickí živí chalani, ale dávajú veľmi zabrať. Preto som chcela ešte jeden ženský element aby sa trošku vyvážilo.
Preto moja otázka je pre mamičky troch a viac chlapcov- ako ste to zvládli? Bolo to fakt také náročné?
Prosím nesúdiť. Aj moje tretie dieťa bude milované. Ale každý ma aj svoje túžby a želania.
asi ti to nepomoze ale ja mam 2 chalanov a 1 dievca. a poviem ti ze to 1 dievca je za 3 chalanov. a to ti moji chalani tiez nie su nejake kvetinky. ale ta baba .... uprimne nestacim sa divit. to len ze dievca nie je zarukou nicoho. ona je uplne ina ako som ja. vlastne vobec neviem po kom to dieta je. keby sa fyzicky nepodobala na svokra uvazujem ci ju nevymenili. je to tornado zivel a prirodna katastrofa v jednom. lubime ju tak ci tak ale nejaky jemny zensky element je na mile daleko.
Mám 3 chlapcov, jasné, že sklamanie bolo, ale mňa rýchlo prešlo a nie nemenila by som už🤩, a za mňa osobne, prvý dvaja úplne kľudne deti a tento tretí jak z divých vajec 😂
Áno som mamina 3 chalanov(12,8,2) a ak by som tvrdila že som nebola smutná klamala by som aj plač bol a veľký..
Pre mňa je to často náročné ale všetko sa dá zvládnuť no za mňa na prvom mieste je partner/manžel tá rola musí byť zastúpená inak je to blázninec . Ja mám na všetko rozpis či výlety , krúžky no organizácia vo všetkom ,hádky sú a budú a ja sa cítim veľmi opustená keď sa bavia na" mužské" témy ako futbal ,ryby a podobne ale nepomôžem si beriem to ako dar a osud
Ja mam tri baby,mne to je jedno ze nemaˇ chlapaca.Ale baby su skor take umnaukane,upistane,take srama quen,s chalanmi si aspon skor zabicyklujes alebo zahras tenis,sport.A myslim si ze nie su taki umnaukani ako baby.To uz neries.Je tak ako ma byt.Mozno ten treti bude kludnejsi.
Ahoj, ja mám troch synov (13,4,2) a som asi jediná svojho druhu ,ale vôbec som nebola sklamaná 😊 asi je to tým, že máme v rodine veľa dievčat . Mať synov je úžasne a nemenila by som ❤️
Ja mám troch synov..Vôbec som nebola sklamaná, keď som sa dozvedela, že tretí bude tiež chalan. Brala som to tak, ako to je. Všetci traja sú super, každý je svojský a iný. Neľutujem, že nemám dcéru, nemám prečo 🙂.
Ja mám troch chlapcov (12,10,8) a popravde viac som bola sklamaná pri druhom ako pri treťom že nebude dievčatko. Zvládnuť sa to samozrejme dá. Bolo obdobie, keď sme boli pravidelnými návštevníkmi pohotovosti ...kým sa naučili na seba dávať pozor. Ale ako nič vážne sme neriešili, len zopár stehov, chvalabohu.
Ale, máme aj dievčatko, na štvrtý pokus to vyšlo 🙂 a je to také typické dievča, upišťané, drama queen, ale zároveň má aj chlapčenské "ťahy", odpozorované od starších bratov.
Cítila som sa rovnako ako ty, aj som si poplakala. Potom som si uvedomila ,že najdôležitejšie je aby bol zdravý. Samozrejme,že každá mama túži po dcerke. Neboj,časom sa s tým vysporiadaš. ja by som tých mojich už nevymenila 😊