Ahojte ženy mame s priateľom 2 ročnú dcérku zdravú a hlavne krásnu 🙂 cítim že od vtedy ako sa mi mala narodila sme sa odcudzili pracuje od rana do 18:00 príde domou pozdraví sa ide sa najesť okúpať a tak a to je všetko príde ľahne si a je na mobile proste žiadna komunikácia veľa krát mu vyblakujem že by sa koho o malu starať a on povie že sa stará tým že nosí peniaze ale ja som to myslela tak aby viac času trávil snou.. ja som celé dni snou doma občas chodím aj k mojej mamine a s jednou kamarátkou von čo má tiež syna chodíme na prechádzky môj priateľ nás ani sám od seba nezavolá vonka aby sme sa sli prejsť..cez víkend keď má voľno tak sa venuje autám a nie nám chodí vonka s kamarátmi a nie že pár krát ale skoro stále fajčiť naposledy mi prišiel domou ráno o 6 potom další deň prišiel opity na mol... a tak neni ani jeden deň u nás čo by sme sa nehádali sme mladý pár 22r som o pól roka od neho staršia sme spolu 3 roky ja nikde nechodím sama všade chodím s malou neviem byt bez nej keď má byt on snou tak ju ani zabaviť poriadne nevie ešte aj kúpať sa chodí somnou mala už veľa krát som mu povedala že odídem od neho ak bude uprednostňovať kamarátou ale nechcem aby mala vyrastala bez otca keďže ja som mala zle detstvo otca alkoholika aj z toho hľadiska nenavidim alkohol a hlavne keď priateľ pije.. už naozaj neviem čo mám robiť veľa krát som sa snažila že sa dako zmením že budem ticho nič mu nepoviem nak si robí čo chce ale nedá sa to starám sa cely deň o malu porušené navarené opraté vždy má keď príde domou... sťažuje sa že je unavený z roboty ale keď mu niekto zavolá tak ide hneď keď chcem ja niečo tak je unavený keď mu poviem aj ja že som unavená že s malou čom cely deň varím upratujem tak mi povie ale ty si doma môžeš si pospať kedy chces 🤦♀️
ak mas kam...odid...postav sa na vlastne nohy... chces toto trpiet cely zivot? si mlada... dcerka nepride o otca... iba ty prides o partnera ktory ti nevyhovuje... ked on o malu nejavi zaujem tak ocom to je... su aj normalni chlapi...a aj na teba taky niekde caka... ktory bude mat rad aj teba aj tvoju dcerku a ver mi hovorim z vlastnej skusenosti... ja som odisla od muza ked som mala 25 a dcerka mala 3,5... a uz mam 33 a 8rokov krasny vztah.... s pre mna dokonalym muzom s malickymi chybickami :D .... drzim palce...niekedy treba proste urobit hrubu ciaru a ist dalej...
@lolkrpec no neviem preco si si zacala s niekym kto pije, ked pises, ze oco bol alkoholik, ale to je tvoja vec, chcem ti len povedat co zabralo na mojho muza. vysvetlila som mu, ze vztah so synom si musi tvorit on, nikto iny to za neho neurobi, ze ked bude na mobile a nevenovat sa mu, maly ho asi tazko bude zboznovat, nebude tam to puto, bol to nenormalny obrat, manzel sa uvedomil a s malym travi cas, dovtedy to tiez bolo len robota, mobil, spanok dookola, syn ho takmer nepoznal. teraz ma 4 a su partaci 🙂
22 rocny je este nevybureny, nebavi ho rodina a povinnosti. Ani sa necudujem. Ty ho nezmenis, musi si sam usporiadat priority a to rodina momentalne nie je.
Ak chceš chlapa s iným prístupom k rodine a s iným charakterom tak si si mala takého vybrať za partnera.
Neviem, či ho zmeníš ty, podľa mňa ak to nechce sám, tak ako sa len tak nezmení. On musí prehodnotiť svoje priority, sám na to musí prísť
@limetka69 On práveže nepil ako sme spolu 3 roky je jasne že na Silvestra na Vianoce keď sme boli všetci po kope si dal ale v norme len ako začal chodiť s kamarátmi von tak prišiel na mol 1 krát a občas že bolo cítiť alkohol stym že aj to sa vyhováral na kamarátov a má 22r a chodí 18rocnymi vonka po nociach zmenilo sa to všetko keď sa mala narodila
ach, Bože, pred splodením dieťaťa treba rozmýšľať, teraz je už trochu neskoro... Obidvaja ste veľmi mladí, on (neviem, ako ty) zjavne nezrelý, to dieťa bolo plánované, či sa šmyklo? Každopádne je to už tak, ako je, ale mám taký pocit, že 22-ročnému chalanovi tohto typu nepomôže ani 10 vážnych rozhovorov, on na úlohu otca proste ešte nedospel. Zariaď si život podľa seba, toto na nejaké svetlé spoločné, resp. rodinné zajtrajšky nevyzerá
@lolkrpec ja by som si ho narovinu posadila a úprimne mu dohovorila.
Žiaden blakot, ale kľudne rozprávanie.
Vysvetli mu, že ani ty si si takto možno nepredstavovala svoj život, že aj ty by si možno chcela byť bez záväzkov, avšak už máte dieťa a preto treba dospieť.
On si musí uvedomiť, že má len dve možnosti.
Buď sa chopi šance a bude jeden z tých otcov, ktorí by pre svoje deti a ženu aj život položili, alebo bude jeden z tých idiotov, ktorého sa vlastne dieťa boji a nemá k nemu vzťah.
Aky má on vzťah k svojim rodicom ?
Uvedomuje si, že tak ako on vnímal svojho tatka, tak presne tak ho bude vnímať vlastná dcérka ?
Je s tým stotožnený, že bude jeden z tých čo sa vykašlú na dieťa a nemajú on záujem a ona sa potom bude trápiť ?
Nepamätá si nejaké príbehy svojich rovesníkov - keď sme boli deti, ako sme to vnímali, keď boli otcovia takýto ?
Vysvetli mu, že ho radšej opustia, ako riskovať, že by ho malá mala takto vnímať.
Je s ňou každý deň, ale správa sa, ako keby ani nebola.
Tak že mu to uľahčis a odídete z jeho života, ale nech potom neplače, že stratil dcéru.
Sancu má len jednu.
Buď si bude budovať rodinu, alebo sa flakat s kamarátmi ako také nevyzrete dieťa.
Vek ho neospravedlňuje.
Ja som sa v 20-tich vydávala a neskôr mala deti. Staráme sa o ne nadštandardne.
To čo on robí, je akurát tak sebecké a arogantné rozhodnutie ako prežiť svoj život.
Zober papier,spolu si sadnite a napíšte čo presne kto z vás bude robiť,chlapovi treba veci podať polopate....daj tam veci ako nákup /ty sa trepať s deckom alebo on po ceste z práce/ ,prechádzka s dieťaťom,kúpanie,všetko rozpíš na dni a urči k tomu jedneho z rodičov....pozor,nechaj mu aj čas pre jeho záľuby aj kamarátov ale samozrejme aj pre teba nech tam ostane volný čas bez dieťaťa /vtedy sa postará on/,čo najviac vecí nech robíte spolu.....nenaváľaj mu toho priveľa,aspon spočiatku nie,aj malá zmena k lepšiemu bude úspech....netreba hned hádzať flintu do žita a rozchádzať sa,on jednoducho ešte nedozrel a nemal čas a možnosť sa naučiť ako treba žiť v rodine,ak bude snaha na oboch stranách ku kompromisom ,tak sa to dá zvládnuť.
Mlady, nezrely..cele zle
Ste spolu tri roky len preto, že máte dieťa. Očividne si otehotnela hneď na začiatku vzťahu. Čo si čakala od tak mladého človeka? Ze sa bude starať o rodinu ? nevybeureny chlap . Mohli ste aspoň päť rokov počkať a zistila by si čo je zač. Neskoro plakat.
@stanulienkat pri nehode sa tazko caka :D
@hederamonstera tak treba rozmýšľať predtým, lebo potom je už neskoro.🙂
Rok narodenia 1998 🙈 vsak to je este dieta... len co poradit... netusim... ale ako baby pisali, to je este chlapcek nevybureny, nevie co je zivot, toto na nejake dlhodobe spokojne zitie nevidim 😑 jemu treba takych 10-15r este, aby dospel... z tvojho popisu a jeho veku usudzujem... len sa trapis pri nom, asi by som to ukoncila
@danica2711 áno bolo plánované keďže ja niesom ten tým kamarátky vonka behacky ozieracky diskotéky od 18r má to už nebaví a som za malu strašne rada nedala by som ju za nič
Nehodu ste tu asi mali vy neviem čo každý otehotnie len nehodou predstavte si že mám rada deti a chceli sme aj svoje
@hederamonstera
@hederamonstera
ešte troška vydrž...keď bude mať dcéra 3 roky, dáš ju do MŠ a ty pôjdeš do práce.... Potom uvidíš ako ti bude vyhovovať vzťah s týmto nevybúreným chlapcom...😉 však možno sa zmení dovtedy...
@lolkrpec tak to sa potom ospravedlnujem. Len potom si si nasla nezodpovedneho muza, bohuzial :(
@lolkrpec ste spolu 3 roky, mala ma 2.. cize ste sa asi nijak extra nepoznali, keď si otehotnela??, bývali ste spolu aj predtym ako pár??? Alebo az po narodení malej. Pýtam sa lebo som sa podobne sklamala s mojim ex. Kym sme spolu len randili, vzdy si dal jedno pivo, ked sme boli niekde s kamaratmi na chate dal si aj viac. Začali sme spolu po niekolkych rokoch žiť v podnajme a ja som pochopila až vtedy, ze pije viac ako sa mi zdalo na začiatku. Deti sme spolu nemali.
@lolkrpec to ste si v 19tke po par mesiacoch randenia OBAJA naplanovali dieta? vazne?
@lolkrpec prepáč, ale plánovala si deti len ty alebo aj on? Lebo to tak nevyzerá...
Okrem toho, že zle sa to číta nie len z dôvodu chýbajúcej interpunkcie a aspoň nejakých odsekov, by som povedala, že proste máš malé dieťa s veľkým deckom. Podľa veku dcérky teda mal 20,ked ste ju splodili.Bohuzial,zena sa akosi vyzreje tehotenstvom, ale "chlapec" nie. Ťažko ti poradiť, krik, vyhrážky, ani rozhovory tu nepomôžu, on nechápe, že proste je otec rodiny, a ze ma aj iné povinnosti. Už čas nevrátis, jedine ze sa s tým znieris, a možno časom dozreje, alebo sa zbslis, odídeš a to ho donúti dozrieť. Ale zase je možné, že bude iba rad, ze ma opäť slobodu a bude mu fuk, že ste odišli. Je mi ľúto, tu nemáš veľa možností...držím palce, aby to bol prípad, že sa chlap spamätá...
@lolkrpec môj ex partner má momentálne 40 a robí to doteraz. Kamaráti, max práca, ženy, proste najväčší geroj, ale ako Ti napísala
@deti95060810 mozno keď pôjdeš do práce, zmení aj on trochu prístup, keďže zarábať a pracovať budete obaja. A ak nie, stále máš možnosť voľby ísť si po svojom. 🙂