Mám 2-ročného syna a žiadne kamarátky

6. okt 2023

Ahojte ,mate aj vy niektore ten “problém” že nemáte kamošky s detmi? Už 2 roky chodím s malým vonku po parkoch a nenasla som si žiadnu kamarátku,aj keď tak sa mi žiadna neprihovorý,stalo sa mi už najmenej 5x že som sa prihovorila aj ja ,ale vždy povedali pár slov a tým to haslo…Snažila som sa hľadať aj tu na MK v mojom malom meste a nik sa neozval ,veľmi ma to mrzí …muž v zahraničí a so synom sme permanentne spolu sami ,neviem či je chyba vo mne ,ale už ma to prestalo baviť po toľkých pokusoch …

nonamelmao
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. okt 2023

@nonamelmao tak malý a tak primitívny komentár

es2021
6. okt 2023

Ano, tymi small talkami to vacsinou hasne aj u nas ale mozno keby ste pravidelne chodili na kruzok, tak partakov najdete.

life123
6. okt 2023

Ahoj aj my sme s malým sami manžel tiež mimo pracuje. Tiež nemám kamarátky 🤣 no je to divné občas sa človek cíti aj tak sám

nonamelmao
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
6. okt 2023

@nonamelmao keď ti vadí čítať to, čo trápi ľudí, vypni modrého koníka, je to celkom ľahke..

nonamelmao
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre_2
6. okt 2023

@autorka a je tam dostatočne veľa mamin s malými deťmi? Nemáte nejaké materské centrum kde sa maminy zgrupuju? Alebo nemáte FB obce, kde by si sa vedela opýtať? Ľudia už všeobecné viac reagujú na sociálne siete ako na osobný kontakt.. je to škoda ale je to tak..

No a tak či tak - podľa mňa sa to zlepší aj vtedy keď tvoje dieťa podrastie a bude sa viac hrávať s deťmi, potom aj maminy snáď budú viac komunikatívne.

jana_eyre_2
6. okt 2023

@nonamelmao daj ešte pár podobných komentárov, ukáž že si len troll a zrušia ti nick, už ani návod nebudeš potrebovať 😘

nonamelmao
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nonamelmao
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danyelia
6. okt 2023

Ahoj, no ja si myslím, že dnes je taká iná doba, každý žije skôr sám pre seba, pre svoje deti, rodinu a to ,,kamošenie,, ženám s deťmi až tak veľmi nechýba (sú aj výnimky, samozrejme). Popravde, ani ja nevyhľádavam cielene kamošky s deťmi (ani bez nich), aby sme si pokecali či išli spolu na ihrisko, nejako mi to nechýba v tom kolotoči denných povinností okolo 4 detí a domácnosti, práce. Chyba teda nie je v Tebe, len narážaš viac na mamky introvertky, ktoré to kamošenie v živote až tak nepotrebujú alebo na neho nemajú čas či náladu 🤷‍♀️

petamich
6. okt 2023

vsetky kamaratky, ktore mam (maly ma 2 aj cosi) som spoznala na detskych cviceniach - stretavali sme sa kazdy tyzden, zostali na kavu pred/po a este v detskych centrach - my tu mame take so zahradkou a tak, chodia tam tie iste mamicky

kavaba
9. okt 2023

Presne ako píšeš aj u mňa. ...akurát že už mám druhé dieťa a som na RD dlhšie ale nemôžem povedať, že by sme nasli nejakú spriaznenú mamičku. Ani v materskom centre, ani na ihrisku. Buď tam boli mamičky ktoré sa poznali a o ďalšie ,kamarátky, nemali záujem (áno pozdravili sme sa a prehodili pár viet) alebo sa tvárili ,prekvapene?, a radšej sa dali na ústup. Tiež ma to už prestalo baviť a vykašľala som sa na všetko/ky. Robíme si program sami. :(
Ale možno keď prestanete hľadať, nájdeš. Držím palce.

mimir22
16. okt 2023

A odkiaľ si?