Malý nosí vkuse len jednu mikinu.

szaszanka
25. feb 2020

Ide o to, ze si ju neustale vyzaduje, aj na von, to mu, samozrejme nie vzdy dovolime, lebo keby bolo po jeho, chodil by v kuse len v nej, ale nosi ju skoro stale este aj na doma. Ked mu ju zoberieme, tak velky krik, plac. Uz nevieme, co s nim, uvazovali sme s manzelom, ci nakoniec nevyhodit. Ine taketo nezdravo oblubene oblecenie nema. Vdaka za vsetky tipy a rady a pekny vecer🙂

victory7897
25. feb 2020

@szaszanka to vážne toto? 😂😂😂 Neverím.. Bojím sa opýtať koľko má rokov... Pripadne mesiacov 🙂

ivangeline
25. feb 2020

Synovec mal tiež také pred jeho 3 rokmi, prešlo ho to. Asi by som z toho nerobila vedu ale keď je to nevhodné, tak proste nedovoliť, prip aspoň, aby mal so sebou ale nie na sebe?

veronikaszabova
25. feb 2020

@szaszanka starsi ma cca 10 mikin, v kuse strieda 2 🤣 tiez ma oblubene tricka. Neriesim. Ved aj ja mam oblubene oblecenie.

kahanikova
25. feb 2020

Tak mu kúpte ešte jednu takú istú nech ju môžeš prať 🤷‍♀️

szaszanka
autor
25. feb 2020

Lenze toto je vecny boj. A navyse, s manzelom si myslime, ze na oblecenie by clovek nemal byt taky fixovany. Preto uvazujeme nad vyhodenim, alebo aspon skrytim, nech si od nej nejako odvykne.

ruzasipova
25. feb 2020

@szaszanka No tak ma oblubene oblecenie, tak mu kupte este jedno, nech ich viete prat. To ze vy ste na oblecenie nikdy neboli takto fixovani, neznamena to, ze to neexistuje.

koniarova
25. feb 2020

Robíte z komára somára.

kittykat22
25. feb 2020

@szaszanka a ja si myslim, ze ani dospely clovek by nemal byt fixovany na urcite veci. tak pridem k tebe do skrine a vyhodim oblubene saty, topanky, kabelku ... a potom veselo odidem s usmevom na tvari, ako som ti zlepsila zivot.

szaszanka
autor
25. feb 2020

Mozno to znie ako, ze robime z komara somara, ale tie hystericke zachvaty, ked mu ju nedovolime obliect... To nie je normalne. Ja ked mam oblubene veci, nie som na ne fixovana a kludne sa prezleciem.

dskjhfdlkdjhl
25. feb 2020

@szaszanka tak ale neporovnavaj svoje reakcie s jeho, tipujem, ze si predsa len dospela a dieta je asi este male.

szaszanka
autor
25. feb 2020

@ivangeline Ahoj, a co konkretne nosil synovec? No, my sa snazime nedovolovat, ale ako pisem, vkuse sa "hadze o zem".

sissy27
25. feb 2020

@szaszanka a koľko rokov má syn, keď porovnávaš seba a jeho? Tvoj syn robí aj iné veci ktoré ty nerobíš a opačne, pretože v rôznom veku máte iné potreby, inak chápete.
Pokiaľ syn nemá 10 a viac rokov tak nie je dôvod to riešiť, veď z tej mikiny vyrastie (alebo sa rozpadne). Oper ju v noci keď spí a vybavené.

szaszanka
autor
25. feb 2020

@ivangeline So sebou, ale nie na sebe, to uz sme skusali... On ju chcemat na sebe. A ked nie, tak trucuje.

szaszanka
autor
25. feb 2020

@sissy27 Syn ma 5 rokov. Tento jeden kusok, to uz naozaj prehana podla mna. Veci treba striedat.

sissy27
25. feb 2020

@szaszanka no tak má obľúbenú mikinu, no a? Nech ju nosí, zachvíľu sa rozpadne alebo z nej vyrastie. Maturovať v nej nepôjde, neboj 😃Ja nechápem čo to tak dramatizuješ 😃 či nie sú naplnené tvoje očakávania o fashion dieťati a na fotkách na insta to vyzerá blbo, že má na všetkých rovnaký outfit?

jana_eyre_2
25. feb 2020

Môj trojročny zase robí každý deň cirkus lebo chce sa prezliecť aj tri krát denne 😅 má 5r podľa mňa je normálne že sa na niečo fixuje, niekto má plysaka, niekto deku a niekto mikinu.. kúpila by som druhu aby som mohla prať.. ak je len toto jeho zlozvyk, podľa mňa to prejde časom... V 10rokoch sa už určite na jednu mikinu fixovať nebude..

kiwi3
25. feb 2020

@szaszanka to ste mu aj oblubenu hracku vyhodili, ked sa fixoval? Nechapem. Zvlast pre dieta je dolezite hladat si istoty. Fakt mu tak chcete ublizit? Ta histeria pravdepodobne tiez prameni niekde tam. Normalne clovek kupi aj druhu a vybavene. Inak to potom vyzera, ze prave vam ako rodicom nezdravo zalezi na obleceni

kaktusik
25. feb 2020

@szaszanka deti miluju stereotypy... ved mu tu mikinu nechajte, on z toho vyrastie. Predstavte si, ze vam niekto chce zobrat to co milujete... dovolte dietatu mat vlastny nazor. Pre vas je to hlupost, prenho cely svet. Chcelo by to trosku pochopenia z vasej strany. A predidete zbytocnym scenam, kriku a placu ;) drzim palce. Tiez mam syna,ktory zboznuje jedno tricko a chcel by ho stale a ked je spinave a perie sa, tak stoji pri pracke 🙂

lululilien
25. feb 2020

Ak si pamätám dobre, keď mal syn tri roky, svokra mu kúpila v jari gumáky a tak si ich oblubil, že v nich musel chodiť aj v lete v 40 stupňoch. Keď mu vyrástla noha, som sa zaradovala, on to zobral úplne v pohode a už žiadne gumáky nedostal.

bubuzu
25. feb 2020

@szaszanka ahoj, tvoj syn sa pravdepodobne nefixuje na mikinu, ale na vec, zazitok, pocit, ktory sa mu s nou spaja. A je to uplne v poriadku. Urcite mu ju neberte, jedine co tym dosiahnete bude, ze sa narusi vas vzajomny vztah. Pretoze on nepochopi, preco niekto kto ho ma rad, mu berie nieco co ma rad on. Z jeho pohladu aj vy mate urcite nejake veci, ktorych sa nechcete vzdat a jemu mozu prist zbytocne.

whatever1
25. feb 2020

@bubuzu to si pekne napisala💕

matafri
25. feb 2020

@szaszanka ja by som ho vzala niekde do obchodu nech si sam vyberie aj inú mikinu. V jeho veku uz vie co sa mu paci a co nie. Mozno nejaku s obrazkom oblubenej rozpravky alebo postavicky, alebo podobnu tej oblubenej.

dzina007
25. feb 2020

Ja mam 5 a 6 rocneho syna. Ako 9 zem sa mi nehadzu. Ale vyberaju si dookola zvacsa tie iste veci. Malu sme uz obdobie ze syn nosil rovnaku mikinu 3 tyzdne. Vecer som ju hodila do orania do susicky a rano opat v skolke. Tiez maju chapani oblubene tricka a stane sa ze aj 6 rocny sa rozplace ked zisti ze prave to jeho oblubene tricko so spidermanom nieje oprate a nemoze ho vziat. Na zimu mali po 3 bundy. Mladsi 5 rocny uz 2 mesiace nosi jednu a tu istu. Len ju vecer operem a rano berie zas. Dokonca ju teraz roztrhol a opytal si zaplaty lebo on novu nechce. Ze jemu sa tato paci.
Su to deti. Oni vnimaju tieto veci inak. Proste sa im jiektore veci velmi pacia. Raz to prejde. Aj vas syn z mij7ny vyrastie a o rok casom zahodi

victory7897
26. feb 2020

Môj syn má 4 a pol a neviem si predstaviť žeby mi robil scénky pre mikinu... Nato je ešte príliš malý aby riešil také nepodstatne veci ako je oblečenie.. Teší sa keď ma nejaké tričko s obľúbenou postavičkou,ale to je všetko..pripravím mu čo si vezme a ideme do škôlky.. Som rodič a nie kamoš..keď bude mať viac ako 8 rokov trebárs už budeme spolu riešiť čo si vezme ale takto.. Je to trápne

lucyluv
26. feb 2020

Moja si zas kazdy den zmysli, co si chce obliect a proste bude plakat kym nema to co chce a nestastna je s mojim vyberom a ja som tiez nestastna, lebo ja ju chcem mat pekne oblecenu a ona proste dava take kombinacie, ze sa mi oci prevracaju :D a teraz neviem, ci je toto vec na stanovenie hranic, alebo ci proste mam respektovat jej vkus :D ma 2r a 7m

elaela23
26. feb 2020

Ved z nej vyrastie a bude po probleme,sam sa do nej nezmesti.ma na nej oblubeny obrazok?mozno si ju fixuje s niecim radostnym v jeho zivote,ked ju mal.

0silvia0
26. feb 2020

@szaszanka teda fakt si neviem predstaviť 5-ročné dieťa, ako sa hádže o zem... To v tej mikine aj spáva? Prečo ti vadí, že ju stále nosí? Veď ju večer oper, ráno bude suchá, nech si ju nosí koľko chce, čo konkrétne ti na tom vadí? Ale choď do hĺbky, nie takú odpoveď že veci treba striedať (to je tvoj subjektívny názor). Nevadí ti, že si o tebe pomyslia učiteľky, že dieťaťu nekúpiš? Či čo konkrétne ti vadí?

evalin88
26. feb 2020

@szaszanka kamoskyna mala to mala takto s jednymi satami ale mala 2 a pol roka vtedy. Vkuse nosila,jedny. Kamoska ich prala ked zaspala aby rano boli zas ok. Ale zavisi aj od veku. Na veci su napr fixovani aj Aspici, co viem od znamej ktora ma jedneho doma. A vek si sem nedala takze sa to neda neako posudit.

evalin88
26. feb 2020

@szaszanka 5 rokov je podla mna uplne ok

beronsche
26. feb 2020

@lucyluv moja bola taka ista, obliekala sa zasadne sama a tie kombinacie.. S muzom sme sa smiali, ze dufame, ze si ludia domyslia, ze to dieta sa oblieklo same.. 😀 Teraz je skolacka a preslo ju to.. neries.. Podla mna si dieta zacina uvedomovat same seba a toto je jedna z mala veci, na ktore moze mat dosah.. 🙂
@victory7897 presne tak, oblecenie vlastne ani nie podstatne, preco teda nenechat dieta nech sa rozhodne? Co je prosim ta, na tom trapne?
@szaszanka syna by som nechala nech si mikinu nosi do zblaznenia, ale dohodla by som s nim nejake pravidla... Napr. ze nikdy nie spinavu ci mokru, na specialne prilezitosti tiez nie.. Pravidla dohodnut vopred, nemenit ako sa to hodi vam a z dohodnuteho neustupit, ani ked sa hodi o zem.. Dopredu upozornit, ked sa "blizi" situacia, ze ju obliect nemoze a hlavne mu to kratko ale jasne zdovodnit (ziadne "lebo som povedala" a pod. 🙂 Teraz s nim velmi "bojujes" a on nechape, tak sa brani tymto hysakovym sposobom.. Vela trpezlivosti