Láska od detičiek

10. okt 2024

Mamicky aj vy tak prezivate tu detsku lasku od vasich deticiek? Moj syncek 2 rocny kazdy den ma hladka bozka a hovori si sam pre seba “moja mama” .. donesiem moje veci tricko topanky atd povie moja mama 🥹❤️ rano ma budi bozka a uz sa tuli - moja mama . No vkuse to opakuje. Kolko maju tie deti v sebe lasky to je nieco neskutocne. Milujem ho, bozkam nonstop, hovorim ako ho milujem. Aj manzelovi hovori mama😂 ale vie ze som prioritne mama ja 😅povie samozrejme aj tata. Pritom chodim od skoncenia materskej riadne do prace viac casu travi v jasliach alebo s manzelom ale je to uzasne nieco, na tieto slove sa tesim cele dni❤️. Aj vy to tak mate ? Niekto povie ze ho rozmaznavam a bude rozmaznany no pochybujem.

deti95060810
10. okt 2024

prečo si ako anonym, veď si to napísala krásne. ❤👍
vôbec sa nemáš za čo hanbiť.

gladys_07
10. okt 2024

Laskou a pozornostou sa neda rozmaznat

jaass
10. okt 2024

Nadhera 💙 môj čoskoro dvojročný to iste robí 💙 na prechádzke každému máva, kričí teta, ujo aby im zamával 🙏😇 doma stále mama, tata, už minule svokra uznala, že ešte nevidela take dieťa ktorému je venované toľko pozornosti. A to už je čo povedať, keď to povie SVOKRA. Stačí dať dieťaťu lasku a aby videlo dobrý vzor. To je základ výchovy. Správne správanie rodičov a aj dieťa popri nich funguje ako ma 💙💙💙

martinmmartin
10. okt 2024

mozno nieco chce a mysli si ze sa to vola mama. Aj svokrin pes si myslel ze sa vola Ticho.

minenkak
10. okt 2024

A možno je len smutný a to mama ma ako mantru

kosicanka2018
10. okt 2024

@minenkak tvoje prispevky ked vidim, tak mam dost. Ty si chodiaca frustrovana negativita 😂

marianarem
10. okt 2024

Ma to v sebe aj vdaka tomu, ako rada ho mas ty 🙂

minenkak
10. okt 2024

@kosicanka2018 ďakujem

katulienkax
10. okt 2024

Nie nemala som to tak, staršia dcéra sa nerada tuli a bozkáva doteraz a utekala aby videla okolitý svet, ale na manžela sa hádzala stale😒 teraz je v puberte a papulnata až moc

jaass
10. okt 2024

@kosicanka2018 presne tak, krásne napísané. Daná osoba ma zrejme veľké psychické problémy a namiesto toho aby ľudom poradila tak si rypne kde sa dá. MK by mal takéto ženy ako je ona vylúčiť odtiaľ. Ah jaj, kde sú tie časy keď sa žena mohla hocico opýtať na mk lebo veď nikto nie je dokonalý a ženy jej poradili, pomohli kde sa dalo🥰 teraz čo tu niektoré ženy stvárajú, hrôza des 🥶

minenkak
10. okt 2024

@jaass čo zle som poradila

jaass
10. okt 2024

@minenkak prečo by mal byť smutný? Prečo hneď vidíš negatívne danú situáciu? Čo keď autorka sa mu natoľko venuje, že to dieťa jednoducho jej to opätuje 🤷‍♀️

luccija
10. okt 2024

Toto je najkrajší vek užívaj si to

minenkak
10. okt 2024

@jaass a čo keď je smutný,druhá strana neexistuje?Sama autorka píše,že je viac času v jasliach alebo s mužom

autor
11. okt 2024

Ďakujem❤️

tiika
12. okt 2024

Ďakujem ti za takú tému, nemusí byt všetko len o nepríjemnostiach a starostiach 😉 Áno, prežívam veľmi takéto chvíle, neprestávam sa čudovať, aká je malinká v mojich očiach úžasná bytosť, ľudská, láskavá, pozorná, ako ani ja sama, obdivujem ju a zbožňujem. Tiež sa tulime každý večer, hovorí mi, ako ma lubi najviac na svete a minule mi povedala, že by sa chcela volať “mamina” 🤭❤️

autor
12. okt 2024

@tiika ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

biglovemom
12. okt 2024

Laskou nerozmaznas ziadne dieta❤️
Uzivaj si to kym je este taky mili🤣🥰

natuliatko777
14. okt 2024

Len aby nebol v dospelosti mamin cecek lebo potom ani babu nenajde

autor
15. okt 2024