Koľko rokov majú otcovia vašich deti?

7. júl 2023

Kolko rokov maju otcovia vasich deti (myslim vek, kedy sa muzovi narodilo “posledne” dieta)
Partner ma 40 ale dieta chceme az tak o 2-3 roky.
Rozmyslam ci uz nebude prilis stary.
Ja mam 33

janinah
7. júl 2023

50...som mladšia o 9 rokov...a nič katastrofické na tom nevidím...

zuzanockamt
7. júl 2023

45 pri narodení druhého (posledného) dieťaťa. Ja 38. Úplná pohoda. Ďalší pár v rodine 50/37.

autor
7. júl 2023

@janinah ❤️ Ďakujem ta povzbudzujuci komentar

minesasubu
7. júl 2023

Moj mal 42

zitaje
7. júl 2023

Môj muž mal naše najmladšie dieťa vo veku 50r a 10 dní 😀 nevyšlo to presne na narodky.

autor
7. júl 2023

Ja len ma prepadla taka myslienka, ze proste umrie skoro a deti ostanu bez otca trebars na Vš. Nemali ste z toho obavy?

deti95060810
7. júl 2023

mm mal 35

deti95060810
7. júl 2023

vieš ako sa hovorí
mladý môže - starý musí...

zitaje
7. júl 2023

Niekto zomrie v štyridsiatke...

doriiis
7. júl 2023

Môj muž mal 28

pandusica
7. júl 2023

K tomu ti len napisem moj otec nas mal vo veku ako sa slusi relativne mladom a umrel v 45 ked ja som mala 19 a brat 14, takze nikdy nevies cize tiez sa nedozil mojej VS ano bratovej stuzkovej, mojej svadby a deti a matematicky by to problem nemal byt

bessie12
7. júl 2023

umriet moze aj mlady clovek. Vyjde na ulicu a zrazi ho auto napr. Moj priatel bude mat tento rok 52. O mimco sme sa zatial nesnazili, ale mozno snad do Vianoc budem tehotna.

zuzanockamt
7. júl 2023

Autorka
Sú aj 40-nici s 10-ročnými deťmi,ktorí umierajú. Toto je nanič argument.

pralinka25
7. júl 2023

moj mal 39 pri poslednom

milanemila
7. júl 2023

Moj 35. Ono je to individualne, lebo niekto aj v 45ke ma este kopec energie a vie byt super otec, venovat sa detom, ucit ich bicyklovat, korculovat, behat za nimi atd a niekto aj 30 rocny moze byt domased a vylehovat iba na gauci a na deti kaslat 🤷🏼‍♀️
Vek sa ale neda oklamat uplne, lebo ked ma niekto v 45-50 dieta, tak je mozne, ze sa ani vnucat nedozije a ja by som osobne nechcela ani byt v 60ke na stuzkovej mojho dietata 🙈

kamatopo
7. júl 2023

Pozri na Gotta. Ten má okolo 70 obe dcéry.

barrborka
7. júl 2023

50

jaond19
7. júl 2023

43r pri tretom, poslednom. Teda u mna poslednom :D u nho ktovie :D srandujem

autor
7. júl 2023

@bessie12 drzim palce ♥️♥️

smilingwoman
7. júl 2023

Podľa mňa je jedno ci v 40 alebo 43 ,v tomto nie je až taký zásadný rozdiel si myslím. Okrem iného Vek neudáva fyzickú kondíciu ci psychické atribúty ako napr.trpezlivost a obetavosť, torá je veľmi dôležitá pre rodičovstvo. Jediný zadrhel vidím v tom, že nie vždy to vyjde na prvý pokus takže môžu byť z 3 rokov 4 atď atď
. Odpoveď na otázku je 32 , ďalšie bude vo vyššom veku. Ak teda bude 🙂

zuzanockamt
7. júl 2023

Autorka
Tu budeš mať dva tábory. Samozrejme padnú typické argumenty - VŠ, vnúčatá a stužková 😂 A väčšinou od ľudí bez reálnej skúsenosti 🤷🤦

ankare
7. júl 2023

Júj, neboj, vek matky je dôležitejsi. Pokojne majte bábo aj neskor. Držím palce!

basska_b
7. júl 2023

Nerob si z toho obavy. Nikto nevieme dna ani hodiny. Ja mam s 50tnikom 3 male deti a citala som na jednom polskom fore velmi silny pribeh, ze nejaku zenu prehovarali, ze co si berie stareho chlapa a potom mali 2 deti a ona umrela na rakovinu a zanechala muza a dve siroty. Cize nikto nevieme, ci aj my nebudeme prve, treba to brat s pokorou a rozvahou, v dnesnej dobe naozaj sa da, rodina sa zomkne a deti sa pretlcu... treba si skor predstavovat, ako sme spolu na stuzkovej, na promocii ci svadbe. A ono ked sa to ma splnit, sa to splni

bessie12
7. júl 2023

dakujem. Raz som mala biochemicke, tak sa teraz trochu bojim.
Myslim, ze ak dieta chcete obaja, tak podla mna by ste do toho mali ist. Vek nie je problem, teda aspon nie u nas. 🙂

autor
7. júl 2023

Pretlkania sa nebojim, aj kebyze jeden z nas umrie skor, deti budu financne dobre zabezpečene (co sa tyka akychsi nehnutelnosti, nie penazi na ucte)
Ide len o to, ze na mna brutalne tlaci okolie, ale proste ja chcem pockat este rok dva tri určite

zuzanockamt
7. júl 2023

Autorka
Ak sa teraz na dieťa necítiš, nechoď do toho len preto, že okolie má predsudky kvôli veku. Obaja máte čas kľudne aj 5-7 rokov. Úplná pohoda. Hlavne si nevšímať cudzie reči.

autor
7. júl 2023

@zuzanockamt Ďakujem ♥️

h2
7. júl 2023

Môj muž mal 43, keď sa náš syn narodil. Ja som mala 36.

euka210
7. júl 2023

36r...je to o tom, ako sa fyzicky a psychicky citi...niekto je v 40r stale plny sily, niekto uz citi, ze "starne".

drakvak
7. júl 2023

Môj manžel mal pri narodení druhého dieťaťa 31 rokov, ja 33. Môj otec mal 36 rokov, keď som sa narodila (som najmladšia) a zomrel na infarkt, keď som mala necelých 22, mala som tesne pred štátnicami. Presne 2 mesiace po jeho smrti boli moje promócie. Život prináša nevyspytateľné neočakávané udalosti 🤷🏻‍♀️ My teraz máme 44 a 46, deti tínedžeri a už by sa nám nechcelo behať okolo malých detí, no každý máme nejakú životnú cestu… len to materstvo veľmi neodkladajte, vyžaduje veľa energie a nielen tehotenstvo a pôrod, aj veľa rokov potom.