Ahojte kolko by ste pytali za klasicku drevenu postielku pre bábo? je po jednom dietati , aj s matracom, mantinelom a takym chranicom na vrch maly to obhryzal takze to drevo je trosku pokusane ale inak je postielka v poriadku, chcem sa toho zbavit ale zase nechcem to ani zadarmo dat ,kolko je tak akurat pytat ďakujem
Ved sa pizri na bazar🙄
Polovicku ceny novej
Ak sa toho chces fakt zbavit tak pytaj tak 40€
zalezi kolko stala ako nova..... su postielky za 200 EUR a sú za 50.... ja by som dala za polovicnu sumu, za aku som kupila
Predala som dve postieľky za polovičnú cenu ako stali nové 😉
Obhryzenu by som fakt nepredávala, max darovala...
ohryzenu za odvoz a kilo bananov
Ja som predala ako novú, s úložým priestorom, síce bez matracu, ale stála 150€ a predala som za 40€ 🤭 za viac sa predať nedala...a keďže mi zavadziala tak som cenu spustila...tak isto som predala kočík, ktorý stál 450€ za 80€...len nech mi nezavadzia....je to na vás...ale ak má nejaké poškodenia ako ohrýzané drevo, tak to neviem, či vám niekto kúpi...ja osobne, by som nekúpila...
Pytaj 10-20 eur max... Ohryzena postielja, matrac, na ktory dieta pravdepodobne cikalo a slintalo..
My sme dostali uplne zadarmo od susedy
Ja som pred pár týždňami predala postieľku za 60 eur (nová stála 150)aj s matracom. Kočík 3 kombináciu za 120 eur (nový stál 400).Ono tie veci sa už veľmi draho predať nedajú, je ich plno na bazaroch a podobne, jedine ze fakt ta cena aj stav zaujme.
Tusim za dvacku sme predali ohryzenu bez nicoho. Ani matrac som nedala k nej, prislo mi to nehygienicke po dvoch detoch. Cudujem sa ale predala sa rychlo..
Ahoj, úprimne - ja by som obhrýzanú postieľku nepredávala, skôr darovala, ak predaj, tak možno za symbolických 10/20 €. Ani by som si takú nekúpila, to už skôr novú, najlacnejšiu. Ale zase v dnešnej ťažkej dobe sa možno niekomu zíde aj taká a lacnejšia...
Ved pozri bazar a porovnaj s tou svojou a budes vediet...