Ahojte baby len tak si poďme pokecať koľko plánujete deti ? Alebo koľko ste plánovali a nakoniec máte ? My čakáme druhé ale priateľ chce v budúcnosti aj 3tie tak uvidíme a čo vy ? 🙂
Neplanovali sme ziadne, neskor sme sa zhodli na 1, mame 1 a skoncili sme
Mám 2 a týmto to končí.
Mame jedno ,budeme mat jedno 😄
Ja som chcela jedno, mam jedno a tu aj koncim 😄.
Túžili sme po troch, mame dve.
Plánovali sme jedno. Keďže sme to mali úplne pod kontrolou, narodili sa nám dvojčatá.
my sme neplanovali ani jedno. Proste po prvej strate prisiel syn. Myslela som si ze uz viac deti nebudem moct mat. A lala po 18 mesiach mame dalsieho.
Podla mna je aj jedno dieta dost. Hlavne pri dnesnej drahote.
Takze zial ja nie som planovaci typ. 🤪
Vždy som túžila mať 4 deti. Po náročnom tehotenstve a extra náročnom prvom roku života malého kedy sme sa modlili aby prežil, tak už viac deti sa bojím mať 😞 💙
Planovali sme 3, mame 4 a koncime..
chcela som 3, po prvom sme si povedali ze fakt staci 😂
tak mame jedno
my mame 2 a muž povedal že ked 3 tak jedine havkáča.. a tak mam 2 deti a psa 😂
Chceli sme 3, mame 3
Chceli sme 2, po krásnom pôrode 1 zatiaľ úplne stačí.
Tak kazdy planuje podla moznosti, schopnosti a hlavne, kolko bude dopriate.. nie vzdy to je take jednoduche s tym otehotnenim, my sme to pri poslednom takmer vzdali, tak dlho sa nam nedarilo... ale tak chceli sme 5 a mame 5.
Máme dve deti a už sa neplánujeme rozrastať. Po prvom sme si mysleli, že budeme mať len jeho, ale časom prišla na mňa túžba mať ešte druhé a muža som na to navnadila tiež. ♥️
Vždy som chcela dve. Mám aj už budem mať len 1dno. Ale asi je to takto aj lepšie keď sa na to pozerám s odstupom času.
Rada by som mala 2-3, nemám zatiaľ ani jedno, tak uvidím, ako budem hovoriť po prvom 😅 no čo mám kamošky, čo chceli jedno pripadne žiadne, majú jedno, keď trošku podrástlo (2-3 roky), už by chceli mať ďalšie
Mam 3 ale chcela by som aj 4 te.
Mame 2, keby mám tak o 10 rokov menej, chcela by som ešte tretie. Ale tak nemám no😅
Chceli by sme 4 deti, ale máme iba 3-izbový dom. Ak sa nám podarí kúpiť časom väčší, tak si myslím že minimálne tie 3 budú. Ak nie, tak iba 2. 4 ale takým spôsobom, že 2 vekovo blízko, potom väčší vekový rozdiel a potom opäť 2.
Zatial máme iba jedno maličké.
My máme štyri. Keď boli tri, mala som pocit, že už sme komplet, ale zjavne sme neboli😀
Planovala som 3. Mam 0.
Chcela som 2 a mame 3 🤣
Sen 3,skutočnosť 1😂
Mam 2. Nad 3tim este mame s muzom otaznik.
Jedno a mám jedno
Moj muz chce 1 ja 2. Neviem ako ho presvedcim na 2 kedze uz mam svoj vek
Dve a zatiaľ nemám žiadne.
Planovali sme 2, mame tri
Mame 1 a ďalšie neplanujem