Kedy sa vyspím?

23. máj 2024

Mamicky kedy ste sa vyspali celu noc konecne po narodeni dietata? Okrem tych dni kedy ste dieta nechali rodine, kedy prespalo celu noc? V alom veku? Dakujem

jaja1979
23. máj 2024

Nepotešim ťa....😔mala som reťazovú materskú, tri deti po sebe a nespala som celú noc celých 7 rokov 😭😭

really8
23. máj 2024

Paaaaar krat vynimocne nieco pred rokom. Po roku som zrusila nocne krmenie, chvilu sa este budil, dostal ale uz len napit vody a potom sa uz naucil prespat celu noc. Ale stale sa stane ze sa v noci zobudi. Aktualne ma 1,5roka.

katkaseiner
23. máj 2024

Dceru som po 2.narodeninach odstavila, (kojila sa kludne 20-25x za noc) az potom som sa vyspala ..pri synovi to bolo lahsie (jemu stacilo strcit flasu s cajom do ust 2-3x za noc), ale celu noc az hadam po 4.narodeninach som spala. A nie, deti neprespavali nikde. Dcera prespala u nasich tu noc ked som isla rodit a potom az po cca 4 rokoch

jaond19
23. máj 2024

Mam pocit ze nikdy, najstarsia uz bude mat 13r. A doteraz som spala fakt ze celu noc len parkrat, pretoze ked sa uz nebudili na krmenie ako malí, tak zacali vykrikovat zo spanku, pripadne sa hadzat. A to je teda riadny šok v noci. Aktualne to zacal robit 2 rocný. Kazdu noc cca od polnoci az do 5-6hod. Inak by spal celu noc. 8 rocný to robieva s prestavkami tiez. Vykrikuje. On si to rano nepamata.

kleopatra114
23. máj 2024

Moja je nespac, po troch rokoch sa to trochu zlepšilo . Ale na obed nedokaze spat od 2 rokov .

3petka
23. máj 2024

Tak budeš počuť rôzne názory, takze ťažko povedať. Mne prvý syn prespal celu noc od 6 mesiacov. A druhý teraz od 8 mesiacov. Ale tiež by som potrebovala trosku dospat, lebo vstáva o 5-tej niekedy sa stane že aj neskôr ale to výnimočne.

marticka85po
23. máj 2024

U nas cca.od jedneho roka kedy uz prespala celu noc a my s nou 😊

sense
23. máj 2024

V 4 rokoch aj to len veľmi zriedka a takmer do 10r ešte so spánku vykrikovala

doriiis
23. máj 2024

Ja som dieťa šťasteny😂🤷🏻‍♀️.Moje deti spali celú noc od narodenia.Ja som ich musela budiť kvôli cikaniu,keď sa oducali od plienok.
Takže u nás sa spí normálne.🤷🏻‍♀️

luccija
23. máj 2024

Tesne pred 3 narodeninami

danieli
23. máj 2024

@doriiis stastnaaaa zena😂

natall113
23. máj 2024

Dcéra spala od narodenia celú noc, v piatom mesiaci prestala spávať a je zrazu úplný nespáč

lasona
23. máj 2024

Malý ma rok a pol a iba raz zatiaľ prespal celú noc....ale už sa to zlepšuje...snáď sa raz dockam

rorino
23. máj 2024

Asi dva mesiace po nástupe do škôlky,čiže cez tri roky,ale neboj zvládneš,pospi si s dieťatkom cez deň,keď aj na 10 minút,pomôže ti to😉

kris_tin257
23. máj 2024

Starší syn má 4,5 roka a stále sa každú noc budí, dcéra má 15 mesiacov a od 7ich mesiacov prespí celú noc... Čiže je to fakt individuálne 😀

anjelicek26
23. máj 2024

Od 8 mesiacoch spali celú noc.. Bruno ma 2 mesiace a už ťahá 22:30-4tej potom do 6tej a do 8mej, často do desiatej.. od začiatku ho neučím zaspávať na prsníku ale zaspáva sám. Jasne,ze som pri ňom v miestnosti. Ale ukludni sa a zaspí sam.

majlo1234
23. máj 2024

Cca po 2,5 roku, ked som oddtavila v noci

doriiis
23. máj 2024

@danieli ....ja nepotrebujem deti,aby som sa nevyspala😂Ja nespím ani sama od seba😅.Bežne chodím spávať o 1:30 rano

julie19
23. máj 2024

Mne prvá spala celú noc asi od 6 mesiacov čo bolo super a teda som to tak nejak očakávala ak pri druhej 😅 teraz sa smejem aká najivna 🤣 ale tak mladšia ma 1,5 roka a už bolo tých celých prespatych noci viac ale zas cena za celú nič je budíček ráno o 5:00 🙄🤷‍♀️

oblecenie99
23. máj 2024

@anjelicek26 Veľmi mi vyzorovo pripomína môjho, keď bol taký malý ☺️ Aj môj zaspával vždy samostatne (vo vlastnej postieľke vedľa nás), ale teraz v štyroch rokoch prišla nejaká otočka a zaspí iba na našej posteli, niekto pri ňom musí byť a keď ho premiestnime do jeho izby, v noci sa na to zobudí, spustí plač a pelaší späť do spálne 😵‍💫 autorka, čiže tak nejaké štyri roky plus pár mesiacov a zatiaľ v nedohľade 😅

magimi
23. máj 2024

Okolo 2 rokov už vedeli prespať celú noc, žiaľ pri kojeni som si dochramala krčnú chrbticu a budím sa na tŕpnutie rúk 😀

nevenka
23. máj 2024

@anjelicek26 tak to mas super. U nas bohuzial, same nezaspali nikdy, bolesti bruska, potom skoro zubky, drazdive deti. Neapim poriasne uz roky, no...😔

nevenka
23. máj 2024

@anjelicek26 a mate to nejaku merino decku, na com lezi? Take prijemne to je...

candii
23. máj 2024

Keď mali deti 1rok začalo to byť prijateľné. Ale potom zase zuby.. atď. Už som šťastná že majú 8 a 6 rokov a mám cez noc pokoj lebo som to nezvládala.

ns994
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viera77
23. máj 2024

U nás presne toto isté s dcérkami ako u @doriiis , síce nie sú dvojičky, ale obe boli doslova ako cez kopirák...prvých 6 týždňov sa budili ešte v pravidelných intervaloch, ale potom už prespali od večera do rána bez prebudenia, nebudili sa ani na pitie v noci. Samozrejme pri staršej som bola z toho ešte celá vyplašená...či to dieťa vôbec žije, keď tak tuho spí. Pri mladšej som už vedela a vôbec neriešila. Len počas odplienkovávania som ich v noci musela budiť, inak by bola nehoda. Ale zase obe nespali počas dňa už ako 12-mesačné...ani doma, ani v jasliach a ani v MŠ, takže som si ich prítomnosť počas voľných dní užila až-až...ale v noci sa u nás spalo. Žiadne koliky, žiadne problémy počas rastu zubov, počas chorôb,...

kittykat22
23. máj 2024

a ake mas miminko? Placlive alebo spokojnejsie? Niekedy pomaha ked odstavis od kojenia. Nemusi to nutne znamenat, ze sa skludni mimino, ale mozes ho na par hodin nechat rodicom alebo svokrovcom a oddychnut si.
Inak vseobecne plati, ze spokojnejsie deticky zacnu spavat skor ako deti uplakane.

viestta
23. máj 2024

Od dvoch mesiacov nas prespal vacsinu noci, chodila aj teraz chodi skoro spavat, ale vstaval vzdy velmi skoro. Boli casy, ked bol vyspaty o stvrtej rano a okrem ranajok sa dozadoval aj zabavy

anjelicek26
23. máj 2024

@oblecenie99 ja by som ho rada mala u seba v posteli,vôbec by mi to nevadilo😅🤣Ak by spal všetko ok🤣🤣Len nech neponocuje, co vyzerá ze to dá na profika ako súrodenci.

anjelicek26
23. máj 2024

@nevenka mame jollein decky, z druhej strany je taka vlnena strana, veľmi sú pekné.