Ahojte .. nejdem tu vypisovať litánie .. len mi je smutno zo všetkého tak píšem aspoň tu
Mame s chlapom 6rocnu dcérku , bude mat sedem zachvilu .. muž po chorobe vraví že keď sa da dopoky budeme mat druhé babo .. už je v pohode od dnes mi plodne dni začali a zas nič 🙄😏 aj som si poplakala .. jedna mi pozerala do kariet vraj v januári otehotniem alebo sa dozviem že som tehotná ale boh vie aký január keď chlap nechce :(
@medda_beda dcérka sa nám podarila hneď na prvy krat , teraz neviem som už aj staršia
Tak počkaj a uvidíš, mne sa ako žene tiež nechce vždy cez ovuláciu len preto, že treba.
Neviem čo na to tvoj muž, ale môj s tým problém nemá.Lenže môj dieťa chce a ja na neho netlačím.
Nechaj tomu čas, prípadne ak muž naozaj dieťa chce tak mu ovuláciu nespomínaj a navnaď ho úplne prirodzene.Spomínať toto chlapom je podľa mňa ako sex na povel.
Dievčence ,vám už šibe s týmto naháňaním byť tehotná hneď po prvom sexe a vyplákať
@medda_beda ha som mu nespomínala , on nevie .. on stále hovorí že ešte počkať .. minulý rok asi v máji sme sa snažili , nevyšlo tak hovoril že keď sa da dokopy bábätko budeme mat ..
Tak spolu spávajte bez ochrany vždy a vybavené.
Dieta maju chciet dvaja. Keď sa na to teraz neciti, poplac si, ale pozri sa na to z druhej strany. My sa o druhom dietati bavime uz skoro rok. Stanovili sme mesiac december na zaciatok skusania ( prvy syn sa podaril na 12ty cyklus) a poviem ti, ze ja vlastne ani este nechcem zacat 🤔😁 proste clovek meni naladu a to je normalne. Ved ta vestica to nevytesala do kamena krvoprisaznou vestbou. Milujte sa s laskou, nie s jedom ❤️
@medda_beda však bez ochrany stále tak robíme ale vždy rýchlo vytiahne …
@adeladulova on mi vravel že druhé dieťa chce , len že ešte musíme počkať .. takze aj keď v kartách videla babo že koncom tohoto roka okolo októbra budem rodiť , to nemusí byt pravda
Na karty neverím, viac ti pomôže úprimný rozhovor s mužom.
Kartarka,ta ti povie, co chces pocut, to su sarlatani,tam nikdy nechod,
CiE si zastrašovania kartarkou a jej podvolujes svoj zivot
Veď tomu nechaj voľný priebeh keď nemáš problém s plodnosťou.