K čomu vás priviedli deti?

neznamaznama
24. apr 2023

Je niečo, k čomu vás priviedli deti a bez nich by ste o to ani "nezakopli"? Teraz mám na mysli nejaký šport, koníček, zábavu, niečo o čom ste napríklad ani netušili, že existuje, či ste mali voči tomu predsudky. Pýtam sa preto, že mňa syn priviedol k žánru anime a manga. Vždy som si myslela, že je to len pre "kocky" a "fanatikov PC, hier a takých ako Sheldon Cooper", resp. pre malé deti (Pokémon, áno, aj to je anime, čo som dlho ani netušila 🤣) ale prišla som na to, že sa mi tento žáner (ten, čo je určený pre starších) veľmi páči (teda to vhodné pre mňa, priveľa "krvaku aj keď je kreslený mi nerobí dobre 😅😅) a uvedomila som si, že som mala voči tomu dosť veľké predsudky. Aj keď som prišla na to, že ako dieťa som jedno anime milovala (Mila SuperStar) a to som ani nevedela, že je to anime. A prečo sa to pýtam? Len som zvedavá. Už pár dní nad tým premýšľam. Vedela som, že deti zmenia život, ale nikdy mi nenapadlo, že aj takýmto smerom. Vlastne celkom obyčajným.

ivik4
24. apr 2023

Absolutne v nicom

masinka
24. apr 2023

@neznamaznama Minuly vikend sme si dcerou spravili babsku jazdu do Prahy na Comic con. Ja som tam teda isla hlavne koli Richardovi Deanovi Andersonovi, ale bez dcery by som sa na taku akciu urcite sama nevybrala.

deti95060810
24. apr 2023

manž. bol na koncerte Bailla Elish - Praha.... takých týpkov ako on - ktorí to tam len tvrdo odsedeli bolo vraj viac...

veronikam33
24. apr 2023

K hokeju ;) sledovala som majstrovstva ale to bolo vsetko, od kedy mi syn aj dcera chodia na hokejovú školu sledujeme extraligu, chodíme na zápasy, majstrovstvá ženské, majstrovstva do 18 rokov, prípravne zápasy…, no je toho dost, rozmyslam preco si nevybrali nieco z teplejších sportov. 🙂

nwnw
24. apr 2023

@neznamaznama dinosaury sa počítajú??? 😂

zuzinka888
24. apr 2023

K dlhym prechadzkam, pred detmi to bola praca, domacnost a relax na gauci s manzelom. ( msli sme 25+ a zili sme ako dochodcovia- co do sportu a aktivity. Dnes kazdy den dlha prechzdzka 10 km. Aj ked prsi aj ked snezi. Predtym bolo vzdy moc horuco, asi bude prsat, prsalo je mokro, snezi, je skoro rano, uz je neskoro....🤣🤣

kvetinka75
24. apr 2023

ku kamarátkam (spoznala som nových ľudí na krúžkoch, škôlke, škole) a k filmom, seriálom, o ktoré by som ani nezakopla.

sense
24. apr 2023

K trpezlivosti, a l tomu ze po prebudení netreba hneď vstávať z postele, ze raňajky počkajú, a takisto chodíme viac do kina

matabb73
24. apr 2023

Ja som spoznala kvantá ľudí keď som s dcérou začala chodiť do materského centra a na rôzne krúžky. Pred materskou bol môj život do práce a domov a cez víkend do prírody. V MC som začala aj s dobrovoľníctvom, čo som predtým nikdy nerobila. Pre mňa to boli veľmi podnetné roky. Teraz som zas v pracovnom kolotoči, do práce a domov.

kopytko03
24. apr 2023

Mňa priviedli ku K-popu. Predtým som ani netušila, že také niečo existuje, teraz už si to občas aj sama v práci pustím 😀

luccija
24. apr 2023

@neznamaznama k aktívnejšiemu životu bicykel, korčule, viac byť vonku hrady, výlety
A jeden čas sme hľadali geocaching nebavilo ma to, ale obetovala som sa🙂potom Pokemoni...

luccija
24. apr 2023

@deti95060810 neobetuje sa kvôli dcerenkam😝

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@nwnw jasné že hej. Hoci o tých by si možno zakopnut mohla aj bez dieťaťa 🤣🤣🤣🤣.

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@masinka a aj ta to nejako oslovilo?

rebrambora
24. apr 2023

Zabavne parky. Chodime s muzom aj bez deti 😃

lija22
24. apr 2023

urcite by som ignorovala Mira Jarosa a kedze ho pocuvam osem rokov nechtiac dovolim si tvrdit, ze je vyborny, muzikalny, talentovany. Citam v jeho textoch medzi riadkami a vysoko ocenujem jeho odkazy detom v pesnickach. mam aj svoje oblubene

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@veronikam33 no, to si teda vybrali dosť náročný šport. Ale tak mohli si vybrať aj studenší šport. Napr. také lyžovanie. 😀

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@zuzinka888 super, deti zrušili výhovorky.

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@kvetinka75 aké filmy či seriály? Mám už toho viac ako dosť, ale možno sa inšpirujem.

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@matabb73 mám riešenie. Treba malé dieťa. 🤪

matabb73
24. apr 2023

@neznamaznama to asi ťažko. Mám 49 rokov, tak že u mňa už len vnúčatá.

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@kopytko03 to som si normálne musela pozrieť, že čo to je.

aaadkaaa
24. apr 2023

K sushi🤣🤣🤣
A ako tak citam statusy, tak polovicu kona deti priviedli k poloalkoholizmu...

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@luccija geocaching mňa baví, ale zas neprisposobujem mu výlet. U kamarátov je to naopak. Na výlet idú kvôli geocachingu.

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@rebrambora vidíš, mňa by také niečo ani nenapadlo. Je super, že si to užívate.

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@lija22 máš pravdu. Nikdy mi nebol extra sympatický, ale jeho piesne sa mi páčia.

dorothee
24. apr 2023

Vdaka detom som spoznala vela ludi,naucili ma trpezlivosti,tolerantnosti,s dcerou rady tvorime,tak stale skusame nove techniky a moznosti,pribudli nam zvierata,a kedze ja rada citam,sebe aj im,kupujem si vela knih,viac menej pre seba ale mam super vyhovorku ze ved pre deti 😀 zistila som totiz ze detske knihy mam radsej ako dospelacke 😂 su milsie,cistejsie,je v nic menej nasilia a vic lasky a dobrych koncov 🙂

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@matabb73 no to zas až také hrozné nie je. Sú aj staršie "novomamičky". Ale tak aj s vnucatom to nie je zlý nápad. 🤣

neznamaznama
autor
24. apr 2023

@aaadkaaa deti ťa priviedli k sushi? Wau. Mňa k tomu nepriviedlo ešte nič. A asi ani neprivedie. Exotické jedlá nie sú pre mňa. Zatiaľ. Nikdy nehovor nikdy. 🤪

aaadkaaa
24. apr 2023

@neznamaznama ano, jedla to u kamosky a chutilo jej, tak som to skusila aj ja a fakt je to skvele😂😂😂