Ahojte, prave ma muz sprdol, preco chodim doma hola pred detmi. Deti maju 7r dcera a 1,5r syn. Naha chodim naozaj len zo sprchy pre oblecenie do skrine, cize par sekund. Syna kojim, cize hore bez ma vidi desatkratdenne. Samozrejme, neplanujem pred nimi exhibovat, ked budu trochu vacsi, ale v tomto veku, respektive pred dcerou mi to pride normalne. Co si o tom myslite? Dakujem.
Ja chápem aj jednu aj druhú stranu. Pred 1,5r synom aj 7r dcérou je to pre mňa ok. Napr. pred 7r synom by som to nerobila. Každý to má v sebe nastavené inak.
Ja bezne ked supnem 7r dcerku do vane ,vedla nej mame sprchac tak sa zatial ja osprchujem, vidi ma nahu, je to pre nu normalne, ale mne to je uz neprijemne lebo komentuje moje telo 😁 ale nevytrcam sa jej samozrejme otocim sa chrbtom ked sa vyzliekam a obliekam
Pre mňa to ok je,tiež prebehnem každý deň ..syn 1r7m dcéra 5r..keby bol syn už starší tak neskôr už nie
Je to úplne v pohode, pred dievčaťom žena, naopak by to bolo nevhodné. Pred maličkým to keď ho kojiš je to ok si myslím, neskôr už nie...
Je to úplne normálne, zas tu z toho nerobme neviem čo strašné. 🙈🙊
Úplne normálne, nerobte z toho tu vedu.
A to je problem si vziat do oblecenie do kupelne? Lebo to je cudny dovod. A nie,naha nebeham. Nebudem pisat ci to je alebo nie je normalne. To je kazdeho vec. Mne to prijemne nie je
Mám dcéru a od jej narodenia som to považovala a považujem za normálne.
Dnes ma 23 a žiadnu ujmu tým neutrpela.
Pred synom by som to veľmi zvážila, hlavne vo veku kedy už nahotu začína vnímať. Rovnako môj muž nikdy nechodil nahý pred dcérou.
A čo tak prebehnúť do izby s uterákom na sebe
je to každeho vec, u nas je nahota uplne prirodzena....ved sme sa tak anrodili, amme respekt k svojmu telu a nehanbime sa zan, takze nemame s tymto problem..... aj u nas doma bola nahoda ok, nemam ziadnu traumu, nehanbim sa za svoje telo, ak sa to takto vnima od malicka, nic za tym poburujce nevidim ( a ano, uz sme boli s detmi aj na nudaplaži...)
Tak toto ma šokuje, OMG!!! My chodíme nahí doma aj pred dospelými deťmi, kupeme sa nahí, rodime nahí, v lete spíme nahí, čo je na tom?
naha po dome cielene nebeham, ale bezne mi do kupelky vbehnu synovia 3/7, ked sa sprchujem, ked sedim na wecku, alebo do spalne, ked sa prezliekam. ziadny problem z toho nerobim ani ja, ani muz. myslim, ze starsi sa o chvilu uz bude hanbit, ale zatial to neriesi. minule leto sa este v pohode v bazene doma kupal bez plaviek. ked ma nahodou vidi, max okomentuje rozdiel medzi muzom a zenou a hotovo.
Deti riesia nahotu az 10+... uplne v pohode, rob, ako sa citis
Uplne v pohode, vsak su to tvoje deti🙄 moja mamina, ked sa prezliekala, tak som ju velakrat videla hore bez a co? Aj tatino, ked sa kupal a ja som musela do kupelne, tak som ho celeho videla a nijako ma to nepoznacilo. Su to moji rodicia.
Ako by si našiel...ale až budeš mať 80+ a tie deti ťa budú sprchovať,potom to bude vhodné,dovtedy za mňa total nevhodné.
nemáme s nahotou doma problém, kľudne prebehnem nahá, nevadí keď mi vojde syn do kúpeľne.
u nás to nie je tabu
Pre mna to nie je normalne/ ak nemas oblecenie po ruke minimalne uterak mas co cez seba prehodis ci?
mne to tiez pride nevhodne, poznam rodinu, kde dcera 13 r chodi do kupelne podla mna uz naschval, ked je tam otec v sprche....pritom maju aj druhu kupelnu... otcovi to pride normalne, pre mna chore. daka intimita by mala byt zachovana
dieta vnima nahotu uz cca od ť rokov, myslim, ze uterak je na mieste a takisto, ked maju deti trosku viac rokov, aby vedeli, ze ked je v sprche rodic, maju pockat
úplne normálne a v pohode. záleži ako to berieš Ty a nie mamky na koňovi. Každý máme hranice niekde inde každý sme boli nejak inak vychovaný. Za mňa v pohode ak sa mamka cití v pohode aj dieťa bude v pohode. Škoda že to muž rieši nie žeby sa potešil okom. Môj sa len poteší keď ma vidí nahú aj pred dieťaťom. Je to normálne a ľudské. My všetci to tak máme že sa osprachujeme a ideme si pre veci do izby a tam sa aj obliekame. Každý podľa svojho gusta. Koľko ľudí toľko chutí a hlavne riešení.
Úplne normálne nič na tom nie je zle patrí to k zivotu
Tak naha po byte nebeham, max tak v nohavickach, ked sa prave prezliekam a pocujem vreskot z obyvacky, ale dcera 4rocna mi bezne vlezie do kupelne a debatuje. A ked som s deckami sama a potrebujem sa osprchovat, tak ich mam oboch v kupelni. Ale ak to tvojmu manzelovi vadi, tak si prehod uterak. Aj ked dcera vie, co tam mas a ked jej to bude neprijemne, isto utrusi nejaku poznamku a malemu je to este suma fuk.
@adka176 hlúposť, je mi ĺúto, že si takúto vec myslíte, a ešte ju i šírite.
Podla mna je to uplne normalne
Ja zas nechapem, preco zena musi automaticky brat veci do kupelne, aby ju naaahodou jej vlastne deti, ktore porodila, nevideli 5 sekund nahu! Ved je to nasa prirodzenost! Akoze schovavajme sa, aby si deti mysleli, ze je to nieco zle, nepekne, neprirodzene a potom im oci vypadli, ked pridu do veku, ze prvykrat uvidia nahe opacne pohlavie a netusia kam sa maju rychlo pozerat 🙈 a ze aby zena nemohla u seba doma prejst po chodbe, lebo sa ide obliect do inej miestnosti 🙈 prepana, ved sme rodina, nasa domacnost, na tom fakt nie je nic chore. Nehovorim, ze sa ma vedome pretrcat, ale nerobme z prirodzenych veci neprirodzene, pretoze aj tie deti potom v zivote budu reagovat zbytocne neprirodzene aj tam, kde netreba
@adka176 sprostost na ntu, co si teraz napisala.....skor teraz moze byt tolko sex. problemov kvoli tomu, že sa napr. ženy hanbia za svoje telo, chudnu, nechcu sa ukazat ani pred vlastnym muzom, koncia v depresiach.....mozno keby brali nahotu normalne, nedoslo by k tomu...(mozno, tiez akoze moja teoria).ak to v rodine je ponimane ako prirodzene a nie sexualne (comu nerozumiem preco to tak vacsina vobec vnima), lebo nahota ako taka je prirodzena....ci ako co je na tom nenormalne?
ano, rodicia zakryvali oci pred sex. scenou ale doma pbehovali anhi...ty si mylis nahotu so sexom...a to teda je sakra rozdiel...nik tu pred detmi nesexuje (to by bolo cez).... potom taketo nazory, ked toto ludia nevedia oddelit.......ale ved ked im je tak dobre.....
pre mnabto normalne nie je, beriem si do kupelne oblecenie ciste alebo ked nieco zabudnem dam si uterak