Ahojte žienky ja neviem chcem sa trosku vykecat.. So tri mesiace po porode a mam pocit ze mi šibe.. Citim sa sama ked partnerovi poviem ze ho potrebujem ci uz len na minutku pre seba nieje nikdy cas.. Som s toho nešťastná myslela som si ze mam tu pravu lasku a potom pride toto a zacnem pochybovať.. Mame krasneho syna a dnes ma aj zamrzelo ze neplanuje ani svadbu nic.. Mam strasne depky zo seba vyzeram hrozne vo vsetkom sa zle citim a ked vonku vidim tie dokonale zeny som frustrovana a ziarliva ja uz naozaj neviem co zo sebou
@lucka2506 neviem je mi zo seba zle a este som ta zla lebo chcem objatie.. Mna dnes aj zamrzelo ze nema v plane ani svadbu nic.. Ako nemozem povedat pomôže ked nevládzem ale mne vadi ten chlad hrozne.. Aj to ked vidim ako sa obzera za inymi neviem asi by som mala ist nejakemu psychiatrovi
@natalka30 3 mesiace po porode je este dost skoro... tam si este dost velmi nadopovana hormonami a tak je mozne ze si precitlivena a nie je to objektivne. Pockaj este 3-4 mesiace a ak to bude stale take iste, potom to ries. Aj tu svadbu by som zacala riesit az potom. K psychologovi by som isla iba ak mas nabeh na depresiu, inak by som cakala kym sa hormony ustalia.
Priatela viac zapriahni do starostlivosti o dieta. Nech to nie je ze pomoze len vtedy ked uz ty nevladzes, ale nech sa z neho stane plnohodnotna nahrada teba. Daj mu ho kazdy vecer a kazde druhe sobotne poobedie a chod si dat urobit nechty, alebo vlasy alebo do fitka alebo nieco ine koli comu sa budes citit atraktivnejsia. Bude mat menej casu pozerat po babach na okoli a zaroven si vybuduje vzah k dietatu.
@natalka30 ahoj, partnerov mame rovnakych. Tiez som po porode ho potrebovala najviac ako sa dalo a bol taky chladny neviem cim to je mozno po porode potrebujeme viac lasky. Ja som 8 mesiacov po porode a veru trvalo mi dlho kym ma ten pocit samoty presiel okolo 6 mesiaca sa to vyparilo. A neboj sa nevyzeras hrozne aj ja som od porodu aj pribrala aj s vlasmi som mala problem zacali mi padat a vsetko mozne. Chce to cas