Fyzická práca a čas na seba

8. sep 2022

Ahojte baby, chcela by som zistiť , či tie čo vykonávate každodennu fyzicku prácu(zamestnanie) ,máte na seba čas, či ste si našli nejakú rutinu ,
Mám dve malé deti , a chcela by som vedieť či sa to bude dať skĺbiť , zamestnanie, domácnosť,hlavne deti , a ja sama pre seba , muž sa prispôsobí 😄
Veľa rokov som bola doma , tak si to nejak neviem predstaviť.dakujem.

kim2028
8. sep 2022

Ono záleží aj od toho, že aké staré máš tie detičky. Čím staršie, tak tým by malo byť to lepšie. Ja som nepracoval, ale dobrý time management dokáže veľa. Napr. aj "starší" ľudia dokážu dokonca vyštudovať aj nejakú tú VŠ externe. Vždy som takých obdivoval. Nehovorím, že ty máš ísť študovať, ale to je len príklad... VŠ žerie veľa času a dokázali to zvládnuť popri zamestnaní, či rodine... Čo si konkrétne nevieš predstaviť na tom?

viestta
8. sep 2022

Treba si veci okolo deti a domácnosti podeliť s mužom a potom zvýši čas aj na to byť s deťmi, aj spolu, aj každý sám so sebou a pre seba

luccija
8. sep 2022

Vsetko zalezi od toho kedy muz pride z prace.Ale, ak si bola dlhsie doma zaciatky budu mega tazke zvyknut si na iny rezim.Mozno budes tak unavena, ze budes rada za knihu a chvilu ticha.

zobaka
8. sep 2022

s velkou tazkostou, vacsinou ked som prisla z prace som bola taka vycerpana, ze som si musela zdriemnut, lebo to bolo neovladatelne, vecer si zvyknem aspon 3 x do tyzdna zacvicit, ak najdem nejaku energiu

dudos
10. sep 2022

Pri jedinom dieťati a fyzickej práci bez manžela som to zvládla. Ale v domácom prostredí. Po narodení druhého dieťaťa a bez manžela som si na cvičenie našla čas len do 4 mesiaca druhého dieťaťa. Potom sme dostali COVID a odvtedy mám pocit, že u toľko večer nevládzem. Tak som cvičenie vynechala. Manikúru si robím doma. Farba a podstrihnutie vlasov cca každých 5 týždňov u kaderníčky.

mandzula
10. sep 2022

Nerozumiem tomu zdoraznovaniu fyzickej prace ako nejakej prekazky v najdeni si volneho casu pre seba. Unavna je ako fyzicka, tak psychicka praca a vsetko je o prioritach a schopnosti zorganizovat si cas. Pracujem (zamestnanie) psychicky, taktiez fyzicky (dom, velke pozemky), mam 1 ks potomka a cas na seba som si nasla vzdy.
Ked pojdes po dlhom case do prace, zaciatky budu zlozitejsie, no potom si najdes system a dostanes sa do takeho svungu, ze nebudes chapat, coho vsetkeho si za jeden den schopna.😀