Dala som mu dieťa pretože on ho chcel. Veľakrát som sa natrapila pretože som potratila. Ale teraz keď sa nám konečne podaril , no ľúbim ho ale mám depresie že tak nechcem žiť , že život predtým bol krajší … mám 10 ročnú dcéru tak reči typu “to ta prejde” nepotrebujem. Som asi zlá mama ale ja takto žiť nechcem!
Smer psychiater 🙂
@tina2213 A co by si chcela? Povedz si to alebo napis a potom pokracuj . Udalosti sa spat nedaju vratit, syncek je na svete a potrebuje ta tak ako aj dcerka. Ja som mala po dvoch detoch dlhu pauzu a potom dve dalsie a stratila som super pracu . A teraz som si po rokoch nasla novu ale uz nizsiu pozciu respektive inu a obcas ma napadli myslienky co keby sa nic nezmenilo ako bolo pred rokmi? Vedel by som si inak “uzit” ten zivot? Ja mam 4 deti. keby mi niekto povedal ze budem mat 4 tak mu potukam po cele. Jedno dieta 3 v poradi ma problemy a poviem si trebalo mi toho? To su otazky velakrat ked mi je tazko a nieco riesim ale to je zivot a vratit sa nic neda a mozno keby sa dalo vybrala by som si opat tu cestu. Mozno keby som sla minulou cestou tak by mozno bola horsia? Lepsia? To uz nik nevie. Vsetko je tak ako ma byt . Vsetko sa nam v zivote deje pre nieco. Aby sme sa posuvali a formovali . A pochopili nieco . Zdovodni si co ti chyba? Vylety? Nakupy? Volnost? Co to je vlastne? Vedel by si uzotocnejsie vyuzit svoj zivot?
Drzim palce a pis kedykolvek. Viem co prezivas a dufam ze najdes pokoj a lasku v srdci ❤️🍀🌸.
Pre svoje vlastne dobro chod k psychiatrovi alebo k psychoterapeutovi
Takto materstvo a partnerský život vyzerať nemá
Ako baby pisu, smer psychiater... poporodne hormony robia svoje, ak sa to nepodchyti nacas, tahaju sa s toho dlhorocne hlboke depresie a psychozy...
Neviem vi tomu dobre chapem mas 10 rocnu a teraz sa ti narodil syncek? Lebo ak mas male dieta a taketo myslienky mozes mat poporodnu depresiu, vela zien ju ma, chod k doktorovi pre tvoje dobro a dobro maleho, to nieje hamba, vela zien tu lutovalo ze mali poporode depresiu a neriesili to ...
Tak ja ti rozumiem. Pri 10 rocnej si uz mala "nohy na stole". Aj sa sama naje aj sama spat pojde. A zrazu male babatko a nekonecna unava. Zrejme mas poporodnu depresiu. S tym musis nieco robit. Ale aj to babatko raz bude mat vek, ze pojde same spat aj sa naje a zese ziskas svoj zivot spat. Drz sa zatial ✊
@tina2213 psychologa odporucam..a teda mas jedno aebo dva deti a chapem ze mas tu jednu 10rocnu..preto pises ze to neprejde
Nuz ked robis dieta len preto, ze partner chce.... Nedavno som to pisala jednej zene, ze ci ma ist do druheho dietata, ked ona nechce a muz chce. To je rovno na poporodnu depku. Urcite vyhladaj odbornu pomoc, nie je to hanba.
@tina2213 a teraz akoze co chces riesit? Syn je uz narodeny tak ako o com? Nerozumiem