Čo vám pomohlo prekonať popôrodnú depresiu?

lentilka969
15. júl 2019

Ahojte , chcem od Vás ktoré ste toto nepekné obdobie prežili , čo Vám pomohlo ho prekonať ? Za každú radu ďakujem , už som zúfalá

korunka1
15. júl 2019

Neviem v akom stave si.Švagrina mala a chodila k psychiatrovi, brala lieky, o maleho sa starala medzitym jej sestra. Tuším take 3 mesiace bol mimo, ale prešlo ju to.

lentilka969
autor
15. júl 2019

@korunka1 tak ja chodím tiež k psychiatrovi aj beriem lieky , starám sa o malú normálne všetko , len neviem ako z toho bludného kruhu von .

korunka1
15. júl 2019

@lentilka969 teoretizovať by som vedela...neviem ako dlho su v tom...možno zmenit doktora, ale urcite vieš, ze vsetko je to v hlave

83lenka83
15. júl 2019

@lentilka969 presla som som si tym, trvalo to cca 3-4 mesiace, ako to prislo tak odislo, nevyhladala som nijaku pomoc, s malym mi nemal kto pomoct a ked som si zacala verit, ze to zvladnem tak aj depresia postupne odznela.

lentilka969
autor
15. júl 2019

@korunka1 áno určite viem , u mňa je to skrytá trauma + Panické ataky , ale viem že to odíde

lentilka969
autor
15. júl 2019

@83lenka83 ďakujem 😊😊 dúfam že to bude aj môj prípad ☺️

biela_sova
15. júl 2019

@lentilka969 Ahoooj, drzim paste. Ako pisali baby vyssie, sebadovera je klucom, pokial si uz sledovana psychiatrom. Ked nabehnes s babom do svojich kolaji, "porozumiete si", teda zacnes rozumiet, co Ti chce povedat, malo by Ta to prejst. Este je dolezite vyjst medzi ludi, pokocikovat hoc rano a potom k veceru. Zena sa musi citit ako clovek aj s malym babom. Mozno, neviem, ake mas stare babo, by nebolo odveci mat "slovnik detskeho placu", deticky placu vsetky rovnako, ked chcu vyjadrit svoj problem...namnto brutalne pomohlo. Mozno sa budes citit menej bezradna, ked place...
https://www.babyweb.sk/rozoznajte-5-odtienov-de...

lentilka969
autor
15. júl 2019

@biela_sova 9 mesiacov a trvá to od jej 4 približne , ono je to vážne všetko v hlave a to si musím uvedomiť a tým pádom to všetko zmizne .

biela_sova
15. júl 2019

@lentilka969 Moja, ja Ta poznam z oktobroviek 2018, aj Tvoju zubkatu ratolest 🙂 Ak mas moznost, chodte s malou plavat, my sa stale rochnime, a mam pocit, akoby som ani babo nemala 🙂 Pookrejes, v tieni nachytas bronz, mala sa velmi prijemne vo vodicke unavi a zaspi Ti, ani sa nenazdas. A Ty potom zregenerujes

lentilka969
autor
15. júl 2019

@biela_sova áno veru , veľa na mňa doľahlo po pôrode , celkovo aj prechádzajúce traumy a potraty , jedno s druhým ... Verím že to prejde a nájdeme si k sebe cestu 🧡

biela_sova
15. júl 2019

@lentilka969 Pisem Ti IP.