Čo si vážite na vašej máme po Tom, ako ste sa stali mamou? Čo ste pred tým nedokázali pochopiť, aké správanie, činy, typ výchovy, hnev, frustráciu? Čo robíte rovnako napriek detskému predsavzatiu: toto by som dieťaťu nikdy neurobila? Čo ste však nedokázali pochopiť a vyhýbate sa rovnakému konaniu?
ja som mala prisnu mamu... na moje deti zdaleka prisna nieje... na mna sa stacilo skaredo pozriet a vedela som co ano a co nie... na moje deti mozem 15x nakricat a aj tak to nie vzdy ma vyznam.... cize asi toto jedno.
Vážim si na nej hlavne to že nás mala 5 zarábala 360e a dokázala sa o nás postarať veľmi kvalitne..otec bol alkoholik ktorý by predal aj nás a ona to dokázala a odišla od neho !!! Vážim si to že aj keď jej je na prd vždy sa môžem na ňu obrátiť ,pomôže mi zo všetkým s čím treba,keď sa jej sťažujem z nevládzem (9mesiactt) žehliť povie mi zober ma ja ti ozehlim a vždy spraví ešte navyše ,vazim si že je dobrá na deti nie len na moje ale aj na deti súrodencov a zvláda sa o nich starať keď treba nechať ich u nej...to viem že je jediný človek ktorému verím že môj syn je v tých najlepších rukách mimo mojich ....viem že čo jej poviem tak to spraví alebo nespraví ...je toho určite ešte veľa ale teraz má.vsetko nenapadá
Ja ešte deti nemám, ale snáď budem mať.
Pochopila som obavy, keď sa o mňa bála, kde sa túlam, prečo sa ma pýtala kam ideš, s kým tam budeš, kedy prídeš.
Doteraz som nepochopila prísnosť, varechovú výchovu, chýbala mi pochvala za niečo, čo som urobila dobre a znášala som mnoho kritiky aj za to, čo by možno iné mamy pochválili.
ANONYM ... no jo, to spoznas az ked budes mat sama deti, najma to "KAZDA INA MAMA" 🙂
ja deti este nemam ale uz teraz ju chapem, preco bola vzdy nestastna z toho, ked sa opytala, ze co ma varit a odpoved od nas bola:to je jedno :D
moj muz to robi totizto mne...
Ja už chápem prečo nám nechceli dovoliť domov psa 😂😂😂
Áno...som mama...mam deti...A doma psa. 😂🤦♀️ a ten bordel nekonečný...
Zial nic...
Ale aj take su mamy
ja nechapem ako to dala sama ❤ od starostlivosti o mna ako novorodenca, venovanie pozornosti a casu pocas vyrastania (napr.ucenie, hranie), az po financovanie do mojej dospelosti, popri tom pracovat a vystudovat 2 vs, nikdy som to neriesila vsak mamka to proste da, teraz som mama ja a som ohromena, udivena, poctena, uzasnuta, zhrozena... atd.
Ja som mala uzasnu mamu.. bola veľmi neštandardná na ten čas, počúvala nas, snažila sa byť spravodliva a chápajuca, nikdy nás nebila, nevrieskala.. rozčúlila sa len pár krát za môj život, bola na nás deti total kľudný človek a to nás mala 4, ťažko chorého muža, ktorý jej robil viac rokov ku koncu jej života dosť peklo..vtedy som nechápala prečo s ním ostáva.. dnes to pochopiť viem.. ani predtým nemali ideálny vzťah, ale verím že sa mali naozaj radi.. mala samozrejme aj zle vlastnosti, ako každý na svete, ale vnímam ju ako veľmi dobrého človeka a som rada že bola mojou mamou.. veľa má naucila.. nikdy nemala peniaze ale vedela hospodáriť tak, aby sme mohli mať strechu nad hlavou a jedlo..
Ja som nebola dobrá dcéra.. kvôli mojej búrlivej puberte zažila viac veľkých strachov o mna.. je mi jasné že sa mi to vráti na vlastných deťoch keď príde puberta, trojnásobne.. viem pochopiť každé jej rozhodnutie čo kedy urobila, aj tie ktoré som vtedy vnímala nespravodlivo..
Chcela by som byť rovnako kľudná ako ona aj v kritických situaciach, to sa mi nedarí.. chcela by som byť taká silná osobnost ako ona.. moc mi chýba a je mi moc ľúto, že moje deti ju nemohli poznať..
Všetko jej lásku obetavosť ju celú si vážim a milujem je to veľmi silný človek ❤️❤️❤️
A ty?