Baby, co si naviac vazite na tych svojich chlopoch? 🙂
Co je take to, pri com vam srdce poskoci a vravite si, aaach, ten moj muz je poklad.
Tiez by som pridala skusenost, ale som single, tak sa len chcem trosku zasnivat a pripomenut si, ze aj dobri chlapi su na svete 😀 k prispevku ma inspiroval rozhovor s kolegom, ktory mi ukazoval fotky svojich dcer a bolo vidno ako ich lubi, a povedal, ze su zmyslom jeho zivota, ze tu bude vzdy pre ne a pre svoju zenu. Byt tak jeho zenou, bola by som hrda, ze mam doma muza, ktory sa tak pekne vyjadruje o svojej rodine.
Pracovitosť, je makac, a že je rodinný typ, napriek tomu že príde zničený, dá sprchu,zje čo je navarené,a hra sa so synom,alebo idú na bicykel. To že nás má rád, prejavuje skutkami,tým že seba dá do ústrania.
@lenka2710 haha presne som toto chcela napisat, ked citam ake individua si tu zeny zavesili na krk🙈rozum sa mi zastavuje. Takze vazim si vsetko na nom aky je nepije, nefajci,nelobzuje hore dole, neberie si uvery za mojim chrbtom, nebije nas nekrici na nas, o vsetkom so mnou diskutuje, je cielavedomy pracovity trpezlivy slusny a ma nas na prvom mieste. Nikto nie je viac ako ja a nas syn. Asi som napisala vsetko🤔nebudem vela chvalit no kritizivat nemozem
Na mojom že vie hospodáriť, dopraje si/nám, ale vie aj ušetriť. Vie urobiť čo je potrebné, od opravenia práčky cez postavenie altánku v záhrade až po vynesenie smetí a vysávanie a varenie. Čo mi ale zase vadí a teda brutálne, je to, že deti nemajú žiadne pravidlá, nič nemusia, nepoznajú hodnoty a úctu voči druhým (je vdovec, dlhé roky vychovával deti sám), ak sa 16 ročná dcéra rozhodne večer o 22 ísť von a povie, že príde po jednej, tak je to v pohode, on v kľude zaspí a ja som hore a čakám, kým nie moje dieťa v poriadku príde domov, lebo ja sa o ňu bojím a on nie, lebo podľa neho sa nemá čo stať.
@lenka2710 toto prekvapuje stále aj mňa, tie nariekačky, aký majú ťažký život a pritom nikto nikoho nenúti začať žiť s debilom, ktorý robí teror, berie si úvery poza chrbát, chlasce každý deň atď atď. Ja si často vravím, že mne tých žien nie je ľúto, lebo väčšina z nich prizná, že tí muži takí boli aj na začiatku a pred tým než mali deti, takže tie ženy sa slobodne rozhodli mať takýto život.
@halabolka myslím, že to vždy začína u každého doma, myslím výchovu! Môj muž je zo 4 bratov, takže boli tak naučeni, vedia robiť aj mužské aj ženské práce, ved mama by sa zodrala, robiť aj v robote, aj doma a ešte mali gazdovstvo! Nemali veľa peňazí, takže žili dosť skromne a nikdy nemali to co si zmysleli! Teraz si kúpil PS4 😂😂😂 že ako teeneger nemal, tak si kúpi teraz! Jeho rodičia sú spolu 45 rokov a stále si vedia zo seba aj srandu spraviť, majú sa radi, to je vidieť na prvý pohľad! Veď aký vzor ma chlapec keď vidí, že otec tyra matku alebo dcéra, keď vidí, že matka je v dome len slúžka??? No bohužiaľ, aj také rodiny sú a je mi z toho fakt dosť smutno niekedy
Vážim si na ňom jeho starostlivosť,prácu, akú robí ťažko fyzicky, aby zabezpečil rodinu,jeho pokoj, s akým rieši problémy, zdravý a triezvy pohľad na život a problémy, aké prináša, istotu, ochranu a lásku, akú dáva mne a čoskoro aj nášmu synčekovi.Lepšieho manžela a otca pre naše deti som si ani nemohla vybrať.
Asi to že je to veľmi romantická osôbka a je tak ladený ako ja 🙂
vazim si na nom ze je starostlivy. stara sa o mna v dobrom aj v zlom. ze sa stara o domacnost a nakupy..vazim si ze je velmi inteligentny. akoze realne je v pasme genia. vazim si ze ma dobre srdce. vazim si ze je uzasny otec. vazim si ze ma rad aj podobne veci ako ja. cestovanie ci hudbu. vazim si ze je ku mne uprimny. a ze veci co mame rozdielne sa snazi krotit ci hladat kompromisy. a este je aj pekny. a vie to s peniazmi.
obcas, ked tu citam v niektorych temach, co si zenske dokazu nabrnknut, tak si tak vravim, ze mam neskutocne stastie...v takych chvilach si na nom vazim uplne vsetko od A do Z...ma svoje muchy, aj svoje chvilky, ale oproti takym, ktorych tu mnohokrat zeny opisuju, je to velka vyhra...najviac si na nom vazim to, s akou bozskou trpezlivostou znasa moju povahu a ze nema to so mnou jednoduche, co si budeme hovorit
Všeličo, ale celkom najviac mi na nom imponuje jeho veľkorysosť. Nie(len) vo vzťahu k financiám, ale hlavne k životu a ľuďom, proste dopraje aj druhým, nezávidí a pomôže aj tam, kde to možno aj tak nehorí a nad chyby a chybičky iných sa povznesie ľahkosťou jemu vlastnou.
@halabolka ja si na svojom vážim asi všetko, sme spolu 12 rokov, z toho 5 rokov manželia! Viem, že je tu vždy pre nás, žeby za nás dal všetko! Máme dve krásne detičky! Vie sa o ne postarať, nevyhovara sa, že neviem a nemôžem! Rovnako sa nevyhýba ani domácim prácam, keď vidí, že nestíham, tak sám od seba umyje riad, povysáva atď! Za tých 12 rokov sme sa pohádali ozaj párkrát, spočítala by som na prstoch jednej ruky!
Ja keď tu čítam s akými idiotmi niektoré ženy žijú, tak mam chuť toho svojho obsypat zlatom!
Proste sme si sadli vo všetkých smeroch, vieme vypočuť, vieme objať, vieme sa usmievať aj plakať jeden pred druhým, nechcem to zakriknut ale mame naozaj pekný vzťah! Viem ze mu môžem dôverovať a to je pre mňa základ 😊