Ahojtr, som mlada 23 ročná baba, po 2r práce som otehotnela s priatelom s ktorým som 3roky, mama s ocom pochopiteľne s tehotenstva nadšený neboli, nesuhlasili s bývaním u nich šli sme bývať k priatelovym rodičom, no mne tu je strasne zle, prepadaju ma tu normalne depresie, nemám chuť žiť, chcem si ublížiť
Chyba mi moja mamina moja rodina nedokážem si zvyknut, priateľ chodi Na tyzdnovky
@lulucka1 mamina nasla ale oco nevydrží keď tu reve diet on jr zla povaha
Tiež mám depky a bývam doma mat erika nieje sranda
@pribinak ved praave, ideme domček stavat na jar... :(
@punkerka2510 .... je to strašne
Za mamou predsa môžeš chodiť na návštevy naďalej.
@januska12323 chodím ale keď som celé dni u svokry tak ma prepadaju depresie
A malicky podnajom niekde napriklad na dedine nie je mozny? My sme to tak vyriesili a je to super
mrzí ma to. aspoň že s maminou vieš byť v kontakte. A nepomáha ti ani sústrediť sa na domček, čo budete mať? Keby si skúsila mysel zamestnať výberom zariadenia, doplnkov, kachličiek... mne toto veľmi pomáhalo, keď sme kupovali byt, doteraz to robím lebo treba prerábať tak keď mám stavy z roboty, idem na Pinterest a odídem do iného sveta 🙂
@lulucka1 hm to ma nenapadlo ak sa môžem spýtať koľko platíte?
Chod k vašim aj tak keď je muž furt preč t6
Pokiaľ nemáš vyslovene negatívny vzťah so svokrovcami, tak by som nemíňala peniaze na podnájom. Ak máš byť totiž v podnájme sama s dieťaťom zavretá medzi 4 stenami, tak to Tvoje depresie môže ešte prehĺbiť.
Ak je Tvoj otec nervák, tak návrat k vlastným rodičom tiež nie je riešenie.
Bývať u rodičov partnera, pričom on tam väčšinu času nie je, je ťažké. Avšak už máte plány na domček a namiesto depresií môžeš rozmýšľať nad domom, zariaďovaním, záhradou... Venuj tento čas dieťaťu a sebe a plánom do budúcnosti. Niekedy nie je prítomnosť ideálna, ale ten čas sa dá využiť na prípravu lepšej budúcnosti. 😉
a naco si ako isla byvat k priatelovym rodicom, ked chodi na tyzdnovky?
@danieladeley pretože môj otec neznesie detský plac
@tanyan veru mas asi pravdu, áno už máme plány na domček uz mame urobene aj nejaké veci materiál nakupeny
Tak chcú mať kľud. Hlavne otec. Ste s priateľom dospeli tak aj podnájom by sa dal poriešiť. Nielen dieťa urobiť a potom ostať rodičom na krku.
@morgane1975 my ideme stavat dom, my sme chceli ist do bytu ale svokra povedala ze načo budete minat zbytočne ked mame prázdny dom
V prvom rade je najdolezitejsie sa o tom porozpravat so svojimi rodicmi a povedat im ako ti chybaju a ze by si to chcela zmenit. Urcite ta pochopia a nejako spolu najdete riesenie ❤️