Čo robíte vo voľnom čase popri materskej?

jarkakkkkkk00
18. aug 2021

Ahojky baby poradte miii :D som na materskej už vyšše roka a mám tak dobré dieťa, že mám veĺa voľného času a tak ho potrebujem nejako využívať ... robíte niektorá nieco popri materskej ? Nejako si privyrábate alebo hocii nejake hobby ? 🙂

marrydreamkas
18. aug 2021

@jarkakkkkkk00 mam dvojicky a nerozumiem otazke...:D

jarkakkkkkk00
autor
18. aug 2021

@marrydreamkas :D :D haha no verím že toho máš asi s dvoma detičkami viac

denden77
18. aug 2021

@marrydreamkas mam jedno a tiez nerozumiem otazke 🤣🤣🤣

andrejka1974
18. aug 2021

Uzivaj si kazdu volnu chvíľu, casom budes rada ze si sadnes aspon ku studenej kávičke

blah24
18. aug 2021

@jarkakkkkkk00 ja siju obleceni

ivangeline
18. aug 2021

Haha. Ja som mala tiez plany. Teraz cakam 3tie... :D ale tak moje plany boli...sportovat a cvicit,turistika aj s dietatom,kruzky a materske centra skusit,citavam aj teraz vela ale premyslala som nad nejakym kurzom cez vikend alebo online,vysivat ma bavilo popri jednom,doteraz pocuvam podcasty, skusala som prekladat clanky (len ma odrbali), odhodlavam sa na pisanie vlastnych clankov/blog/poviedka, inak nie som velmi kreativna ale s detmi si rada kreslim,malujem na kamienky,robin ozdoby na stromcek a pod.. :D plus som sa zlepsila vo vareni a peceni. ;) Hmm...a urcite ma toho este vela napadne. :D

kubobubo
18. aug 2021

@jarkakkkkkk00 dcéra poobede spávala 3.5 hodiny. Dohodla som si polovičný úväzok a home-office (pred 9 rokmi a na Slovensku).

vitriolka
18. aug 2021

ucim sa spanielcinu

barb0renka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kikuska872
18. aug 2021

@jarkakkkkkk00 popri materskej študujem VŠ -denne (aj keď momentálne dištančne) 😇😊 ...
A úprimne nerozumiem/ je pre mňa nepochopiteľné ak žena na materskej tvrdí že nevie čo je to voľný čas resp. čas pre seba .... svojpomocne staviame domček to mi tiež zaberie určitý čas +klasické veci ( kamarátky, tanečný kruzok s dcérkou a podobne)

adamadent
18. aug 2021

Učím sa jazyk, chodím na kurz šitia, nácvik divadla, externé Mgr štúdium píšem diplomovku, part tíme job. Ale bez podpory rodiny s dvomi deťmi by som na to čas nemala.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
18. aug 2021

@ivangeline tak, ale to stíhaš celkom dosť nie?🙂pri 2 deťoch a s 3 trhu.

luccija
18. aug 2021

@beata_k aj mne mala spala 3 hodiny, ale to som buď spala s ňou, alebo varila na druhý deň.ja som sa od rána do večera nezastavila pri jednom dieťati, ale my sme veľa chodili von, výlety a tak ..

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
euka210
18. aug 2021

@jarkakkkkkk00 no tiez som nechapala otazke, ze nudit sa...ked uz okolo roka pri prvom to bolo celkom ok, rozmyslali sme nad druhym a o rok aj nieco aj bol bracek. Odvtedy neviem co je nuda. Ked mam ten vzacny cas a enwrgiu, tak si robim bieco tvorive do domacnosti.

kate_cs
18. aug 2021

@jarkakkkkkk00 mám 2 malých chlapcov (2 roky a 9 mesiacov a 9 mesačného) a som na materskej takmer 3 roky 🙈 Učím sa doma ruštinu a opakujem angličtinu, cvičím (jóga, beh a teraz aj bicykel so starším), rada robím čokoľvek kreatívne (vyrábam vždy vianočný a jesenný veniec, deťom rôzne aktivity), rada čítam a počúvam podcasty a od septembra si idem dorábať k mojej vš ďalšiu školu, aby som mohla učiť aj v škôlke po materskej.
Nenudím sa už 3 roky 😂 sama neviem kedy to stíham, ale nemáme telku, možno to bude tým.

iwuanka
18. aug 2021

Mam deti s rozdielom 1,5 roka a teraz som este hodila susicku a idem spat. 😉

ivangeline
19. aug 2021

@luccija ...ako skresala som to. Ale stiham. Mame pevny rezim a pokym nepride babo,treba sa nabit energiou. :D Najviac ma hnevaju tie opatrenia a lack of priatelov/navstev/rozhovorov inych ako tie na ihrisku s mamkami. Vsetky tieto veci mi pomahaju sa ventilovat a oddychnut si a byt zas pritomna pre deti. Je pre mna teraz velmi tazke sa vzdavat cinnosti a uz len cakat na porod. :D

lindusss2016
19. aug 2021

@jarkakkkkkk00 plnim si sny 😊 pocas materskej som zacala lektorovat jogu, naucila som sa hackovat, chodim na kurzy, workshopy, momentalne si robim kurz aromaterapie, ale uz mam naplanovane dalsie 3, co ma zaujimaju 😊 z mojich zalub sa uz stali tak trpchu aj povinnosti, takze ked mam uplne volny cas, zajdem si na zenske kruhy alebo jogu k inemu lektorovi, prechadzku do prirody. Tento rok sme kupili velky pozemok, tak volneho casu ubuda

brita7777
27. aug 2021

Sport, plavanie, beh, hranie na hudobny nastroj.