Cítim sa ako zlá matka

kikula21
16. jún 2022

Citim sa ako zla matka niekedy keď svokra ma celý den aj kľude maleho a ja mam 2tehotenstvo 6m. Chvíľu si ho zoberiem sa taha ku nej. Neviem co robim zle . Malý bude mat rok

pribinak
16. jún 2022

@kikula21 byt viac s ním.

kikula21
autor
16. jún 2022

@pribinak Aj som a stale nechápem

pribinak
16. jún 2022

@kikula21 však píšeš že je s ním cely deň svokra, teda tyk som tomu vyrozumela z toho textu

kikula21
autor
16. jún 2022

@pribinak ano je , a potom sa cítim ako zla matka čo je neschopna . Uz neviem ako to mam brat.

pribinak
16. jún 2022

@kikula21 ber zo tak, že ty si matka a ty máš byt s dieťaťom

kikula21
autor
16. jún 2022

@pribinak lebo vždy dojde s tým aspon mne sa zda ze sa nudi ona neobsedi nikdy, tak potom povie kludne si lahni ja s nim budem

pribinak
16. jún 2022

@kikula21 tak povedz že nie a hotovo. Ty di matka

diamond007
16. jún 2022

@kikula21 dieťa sa naučí viac na babku jak teba a po pôrode dupľom.
Sprav si tam poriadok, buď budeš oddychovať a nohy vyložene a syn bude babkin cecok alebo budeš ,,k máni,, hrať sa so synom atď. Ak má len rok a si v 6m tak je príšerne maličky, uži si ho kým je sám.
Ja som práveže v tehotenstve staršie dieťa nedala nikam, chceli sme si ju užiť kým je len ona a bolo mi aj ľúto že budú dve deti a menej času na každe.

zorkahorka
16. jún 2022

Pri babke reaguje dieta inak ako pri matke, moze aj viac poslúchať. A moze to byt aj obdobie,ze chce byt s nou. Aj moj syn ma isty cas odmietal a tahal sa vuac k starkej, potom zas k otcovi

kikula21
autor
17. jún 2022

@zorkahorka aj otcovi sa viac taha asi preto lebo ma stále vidi a chce byt inymi , len horšie mam uz ked mi niekedy tvrdne brucho

kikula21
autor
17. jún 2022

@zorkahorka po pôrode nebudem vedieť byt s nim asi , a ako poznam svokru tak mi starsieho zoberie