Pred par dnami som prisla domov s nasim babatkom z porodnice. Nase babatko je velmi dobre, velmi malo place. Lubim nase babatko zo dna na den viac. Ale normalne niekedy mi napadne, ake bolo krasne, ako sa hybalo nase babatko stale v brusku, ozaj stale o sebe davalo nase babatko v brusku vediet. A mam pocit, ze mi to moje brusko chyba. Mali ste to aj vy tak? Pritom ku koncu tehotenstva, som uz mala problem aj vstat z postele, a o bolesti pri porode ani radsej nejdem pisat. Aj napriek tomu, uz takto skoro po porode by som asi este jedno dietatko cgchcela.
tehotenstvo mi absolutne nechyba 😁
To sú po poporodné hormóny, čo ťa nútia uvažovať nad takýmito somarinami :D úplne to poznám, prejde ta to
(teda nemyslím to tak, že uvažovať nad ďalším dieťaťom je somarina)
Nie, ani ma to nenapadlo. Konečne som si videla nohy, a to pôvodnej veľkosti. Práveže som bola rada, že ma už nič neobmedzuje. Čo sa týka tých pohybov, no určite to bolo čarovné, ale dieťa v postieľke je pre mňa čarovnejšie. Teraz ste precitlivená vplyvom hormónov, to bude lepšie.
Áno, je to zvláštny pocit, stále som si chytala brucho, jednak že to bolo zvláštne a chýbali mi kopančeky.. A zároveň som stále neverila, že obsah brucha je už vonku 😃 teraz čakám dvojičky a milujem tie pohyby a o 2 týždne budu vonku a zas budem chytať brucho 😃 myslím že je to normálne. Ale prejde to. Ale teším sa aj na to, ako budem vidieť pod nohy a budem môcť znova žiť 😃
Ja planujem este jedno dieta, ale aby som prezila este jedno tehotentvo, to bude chciet vela sily... Porod prezijem, ale ci tehotenstvo, to neviem :D
Pane bože nie 🤣. Prve tehotenstvo bolo najhorších 9 mesiacov aké som mala a to bolo viac menej bez komplikácií. Verím tomu, ze sú ženy pre ktoré tehotenstvo bolo niečo krásne, ale ja to vôbec nechapem. Nie na darmo sa tomu hovorí iný stav. Teraz som zase tehotná a ten stav neznášam. No ale co uc, treba to pretrpieť 🙄
kedze mi bolo pocas kazdeho tehotestva cely cas zle a pri poslednom takmer zomrela, tak mi to absolutne nechyba.
Ja som mala dobre tehotenstva, len ku koncu uz namahave, ale dodnes mi chyba to kopkanie v brusku a aj to,ze v kazdom tehu mi stacilo zjest uplne máličko, mala som zaludok ako oriesok.
Joj moja zlata tento carovny poporodny hormonalny stav 😀ja mam dva mesiace po druhom porode, takze este v cerstvej pamati. By ma vtedy manzel nahovoril aj na pat deti, revala som celou cestou z porodnice, len preto, ze uz nie som v porodnici a uz sa tam nevratim 😀chvalabohu to preslo, to su hormony
Nie nechyba. Aj ked sa mi pacila tehotenska moda, ale ten pocit, ze kazdu chvilku bolo treba na WC, vsetko ma pichalo a rezalo, cochvilka som sa nezmestila poriadne do vane😄😄😄som bola po porode stastna, ze to telo je opat len moje, aj ked pribrate ale len moje.
Najkrajsi pocit po porode bolo ako som si SAMA tenisky zašnurovala 😂 ..... takze nie nechyba 😉
Ja som momentalne v polke tehotenstva a uz teraz sa neviem dockat kedy bude po porode. Ja tehotenstvo nemusim, vsetko to obmedzovanie, obmedzene obliekanie sa, pichnutie v brusku, bolest v chrbte... a teraz mam mat kludovy rezim, co ja mam vrtuku v zadku 😂😂 toto je uz druhe moje tehotenstvo, ale nie som jeho nadsencom. Ale su baby, ktore si to uzivaju a zboznuju to obdobie 😉 kazda sme ina 😊
Mne tehotenstvo chýbalo celého 2,5 roka, kým som znova neotehotnela. Už to mám za pár do ďalšieho pôrodu a je mi už teraz jasné, ako mi to bude zase chýbať napriek láske a radosti, že už je bábo so mnou. Hoci ma trápia kadejaké tehotenské "radosti", najradšej by som zostala tehotná navždy 😂 neviem to vysvetliť, ale tehotenstvo zbožňujem. Je mi riadne smutno, keď si predstavím, že už je to na 99% naposledy.
Ja mám doma 10m chlapčeka, som opäť tehotná...prvé tehotenstvo bolo super, lebo som nemala také povinnosti ako teraz pri malom...druhé tehu je teda úplne o niečom inom 🙂 sú to len hormóny...
Vobec, co ma prist, pride. Ja by som aj dalsie chcela, ale keby ho ina vynosila 😁 Mam 3 a staci.
Ano, presne som mala take iste pocity. Cele tehotenstvo som si uzivala a velmi mi to chybalo. Brusko, kopance, pozornost od ludi. Asi rok som za tym smutila.
Teraz uz coskoro nastupujem do prace a tak mi zase bude chybat materska. No stale je nieco.😀
Tehotenstvo som nemala nejak extra hrozne, k tomu home office namiesto učiteľovania prezenčne, ale moc sa mi do tehotenstva nežiada. Malá má 8 mesiacov a manžel občas povie:"Ktovie, či už nie je v brušku aj malý Tibko." To sa zľaknem 😁
Hormony... rozciti ta vsetko... hlavne sa nepoddavaj zbytocne smutiacim naladam... tehotenstvo je asi jedina vec ktora mna odradza od tretieho dietata. fakt tych 9 mesiacov a vsetky problemy okolo toho uz asi viac zazit nechcem. keby mi ho niekto vynosi, nedbam :D
Neboj sa , keď pojdu zúbky tak ti bude dávať o sebe dostatočne vedieť 🤣❤️