Chýba mi starý život

masarycka
17. máj 2021

Chyba mi stary zivot.ta sloboda, party... Stary preto, ze uz mam rodinu.. Deti. Lubim ich samozrejme ale casto myslim na svoj slobodny zivot. Citite sa tiez tak mamicky? 😂

ofzuza
17. máj 2021

@masarycka v poslednsj dobe si hovorim, ze som sa dako ponahlala s tymi detmi. Ze som si mala este kusok viac uzit 🙂

luccija
17. máj 2021

@masarycka no už si dospela s povinnosťami😜co bolo uz sa nevrati.Nie takéto pocity som nemala skôr, že som mala inú školu študovať či inú prácu...ale ja mám len jedno dieťa nebola som az tak unavená a vyhorena😊

selest
17. máj 2021

Ja uz som mala deti dost stara a teda bol to riadny sok😂hlavne ked som si pri prvom uvedomila ze to uz s nami bude stale. Aspon teda najblizsie roky. Ziadne ze tyzden volna alebo co. Aj ked ho nahodou dam strazit tak proste polka mna je stale tam, chapeme sa😅chyba mi a rada spominam na svoj zivot. Kedze ako my s muzom radi srandujeme, po narodeni deti je vsetkemu koniec proste zivot finito😅ale ja som si mladost uzila, mat dieta napr pred 30kou tak to by ma stvalo. Ale v tomto veku by sa mi uz aj tak nechcelo behat po party alebo kamkolvek tak si robime sukromne party s detmi s plienkami a nocnym desom doma. Vsetko ma svoje caro

damiana1992
17. máj 2021

@masarycka áno

miruslb
17. máj 2021

@masarycka áno chýba

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denda007
17. máj 2021

Aj mne častokrát chýba môj slobodný život, ale vždy len cez týždeň doobedu. A v piatok večer som rada že mám dieťa a nemusím sa nikam trepať. To je ale asi už aj staroba 😀😀😀

vendulka80
17. máj 2021

Veru chýba🙈

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
heidy222
17. máj 2021

@masarycka jasne ze mi to chyba. Najma teraz pocas lockdownov ked je ist von pre matky este tazsie

kayyaa
17. máj 2021

@masarycka mne vobec😊 ja som nikdy nechodila na party, nebavilo ma to, jedina party bol skolsky karneval a aj to som pretrpela😅😅 ja som vo volnom case stale citala knizky, a teraz ich citam detom, takze o to lepsie😃👌

midori123
17. máj 2021

Ano, chyba. A velmi

nika_m
17. máj 2021

Obcas ano chyba...nelutujem, ze mam syna, zazivame samozrejme ine veci takto s nim ale obcas mi chybaju tie casy, ked sme mohli robit hocico neplanovane :D ist kamkolvek...s dietatom pokial je male je to uz ine 🙂 ale viem, ze pride cas kedy bude uz velky a samostatny a my sa s muzom budeme moct vratit aspon ciastocne k aktivitam, ktore sme spolu mali...potom mi urcite budu chybat zas tie babatkovske casy 🙂 :D

cimage
17. máj 2021

Veru obcas by som isla s mojimi babami niekam von, lenze moje party kamosky su 2000km daleko. Na Slovensku nikoho takeho nemam a momentalne od malej ani nemozem odist,kedze kojim a nezaspala by bez toho. Ked si pomyslim, ze to je uz 9rokov co som nieco take zazila, 😫

deti95060810
17. máj 2021

jasné že chýba - ale taký je život...

andrejka1974
17. máj 2021

vsak si treba uzivat stale da sa to aj pri detoch , ja zajdem s muzom ked sa dalo na diskoteku, na ples starsie deti pomozu s mladsimi niekedy vypadnem s muzom aj bez deti na vikend na dom si aj oddychnut alebo aktivita s detmi blaznenie jasenie trebars aj na trampoline

zuvelyn
17. máj 2021

Nie necítim to tak, stále sa cítim rovnako slobodná aj pri dieťati.

h2
17. máj 2021

@masarycka Nie, nechýba, vôbec. Ja som si slobody užila viac, než dosť, keďže matkou som sa stala až v 36 rokoch.

maminkadeticiek
17. máj 2021

Vobec nie,ale to bude tym ze ja som ai za slobodna uzila vsetkeho toho co spominas az az.Vydavala som sa v 27,mam 35..Necitim deficit v nicom v tomto smere,citim ze deti a rodina su presne to co teraz vo svojom veku potrebujem.

makova333
18. máj 2021

Nie, ziadne party mi nechybaju. Diskoteky ma bavili tak v 17-tich. Teraz som rada ked sa vyspim, ked si zacvicim, ked kamoska pride na kavu alebo ja k nej. A ponocovanie, dakujem neprosim si. Ja som rada ked vydrzim byt hore do 22.00 h 😀 A nie je to preto, ze nemam 30r. a už ani 40r., takto to cítim od cca 25-ky.

siska53
18. máj 2021

@masarycka ked boli male, nejak som to nepocitovala, uzivala som si ich velmi, ich pokroky a tak..ale..ked uz sli do skolky, ja do prace, casom prisla aj tuzba ist prosto niekam.. tak som chodila normalne na firemne party, teambuildigy a obcas von si posediet s kamosmi. Co mi teraz dost chybalo.. ten viac ako rok skoro..

matkahelka
18. máj 2021

@masarycka mne to sialene chyba, mam pocit, ze z roka na rok akosi viac 🙈 zijeme spolocenskym zivotom, mame kopec priatelov, chodievame casto na dovolenky, ale aj tak to je take ine, ako pocas studentskych cias, ked sme dokazali byt do stvrtej rana na internate hore a zurovat a o 7.45 sme uz sedeli plne funkcni na prednaskach. ked najvacsou starostou bolo, ake tricko si dam na piatkovu disco. keby sa to tak dalo, keby existoval nejaky stroj casu, ze by sa clovek mohol vratot hoci len na par dni naspat do tych cias 😃 vyburit sa a opat k rodine. ja mam pubertiacku a stale jej opakujem, ze jej nedovolim vydat sa a mat deti skor ako na 35 🤣 co bol sice aj moj plan, ale jej otec mi ho prekazil 🤣

milenke
19. máj 2021

@masarycka nechýba 😃 ja som si mladosť užila a AS potom dieťa robila 😉

scila
19. máj 2021

@masarycka veru chýba mi sloboda.
A aj pocit, že som bola zodpovedná len sama za seba. Teraz aj keď niesom s deťmi, že som v práci a pod., tak často na nich myslím či sú OK, hlavne keď počujem sanitku.

oskvarka
5. aug 2024

@masarycka ano dlho trvalo kym som zabudla :D