Ahojte baby, potrebujem pomoc.Viem ze potrebujem psychologa, len neviem ako to cele funguje.Mam ist najprv k OL a on ma posle dalej ci?Ide o to, ze mam neskutocne chorobny strach o dieta.Ja nic ine neeobim cely den iba ho pozorujem.Napr dneska isiel spat o 45min!!! skor akor inokedy, a ja uz googlim co mu moze byt, ze mozno ma leukemiu ked je viac unaveny a tak…Viem, to je iz na psychiatriu.Stale hladam tie sproste choroby na internete… Je pravda ze syn je trosku lenivy, ma 2 roky, on by dokazal pozerat telku aj hodinu keby mu dovolim a pekne sedi na gauci…a ked porovnam s kamaratkinou dcerou ktora od rana do vecera iba beha hore dole…
Stale mam taky pocit ze nieco nie je s nim v poriadku, ze urcite ma nejaku rakovinu a ja o tom neviem a ked zistia uz bude neskoro… Dneska vecer som sa rozhodla ist k psychologovi.Viete mi napisat ako to cele funguje?Pridem tam a budem s snim rozpravat ci?Neviem si predtsavit ako to funguje..dakujem
Vypnuté telku a net, chodte von, prospeje vám to obom. Môj by tiež dokázal sedieť pred telkou aj cely deň, keby bola zapnutá 😃hneď ako je vypnutá, tak aj hračky sú zaujímavé.
Skuste vyhladat psychoterapeuta vo svojom okoli, neviem kde byvate, ale vacsina mava zmluvu so zdravotnymi poistovnami, vymenny listok nepotrebujete....zavolajte si do ambulancii, kde vas usmernia...ze co a ako....kazdy psycholog to ma trocha inak....moze sa vam stat, ze budu dlhsie cakacie doby...dovtedy mozte zavolat na bezplatnu anonymnu narodnu linku dusevneho zdravia, kde vas usmernia co a ako...urcite to odporucam riesit...s uzkostou sa vie krasne pracovat a takyto strach nemusite vobec prezivat, mozte vyskusat smer kognitivno-behavioralna terapia, pri uzkostiach pekne funguje...drzim paste 🙂
Skus najskôr vypnúť wifinu, možno psychológ nebude potrebný.
Mladému správ výlet vláčikom, môžeš ho pozorovať niekde v detskom vagóne,
nie pod lupou doma. 🚂🧒