Koľkým z vás sa otvorili oči akého mate doma partnera až potom čo sa vám narodilo dieťa? Mame 5 mesačne a ja mam také vycitky ze ma otca takeho debila. Bezcitny, sebecký ale najhlupejsia som ja ze som mala klapky na očiach 7 rokov. Normálne mi asi biologické hodiny zatemnili mozog tým samu seba obhajujem.
Také veci co mi od pôrodu dokázal povedať a pourazat ma. Nepomôže s nicim... len odísť z bytu preč, starostlivosť je len na mna. Otcovska dovolenka bola preňho doslovne ze dovolenka... Spánok do 10-11 rana a mne žiadna pomoc.
A co s takým chlapom co je presvedčený len o svojej pravde a rozhovor medzi 4 očami nehrozí lebo vie len prekrucat veci a skákať z jednej témy na druhu. Co s chlapom ktorý by vás nechal sa aj utrápiť k smrti nechať aj na zemi lezat a ešte by vás obišiel? Hlúpa a slepá som tak sa už môžem len na koníkovi sťažovať.
Zbaliť si kufre adios..začať odznova pokiaľ máš kde ísť.
Jedine rozchod.
Ignoruj ho aj ty, prekroc ho. Neexistuje clovek, co nepotrebuje obcas pomoct. Nepomahas ty mne? Nebudem ani ja tebe.
Ukončiť 😢 zbytočne sa budeš trápiť lebo sa aj tak zmeniť nechce . Len ťa bude využívať aby si sa o neho starala ako doteraz
7 rokov nevidieť s kým žiješ je už extrém. Chápala by som keby si otehotnela po ročnom vzťahu ale takto... V tvojom prípade, ak je to ako opisujes, už by som sa ani nepokúšala o zázrak. A rozmýšľala by som ako sa pohnúť v živote ďalej. Nebudeš ani prvá ani posledná, hlavu hore.
Problem je tych 7 rokov … debil bol stale, len vela zien sa citi nekompletnych ak nemaju nejake frajera … je jedno akeho vola, hlavne aby bol, pretoze maju inac pocit menejcennosti … tym jednoduchsim staci aby mal nejaky hnily Mercedes a dom po babke a uz je to vyhra v loterii, pretoze inac by ostali u rodicov v detskej a vodicak ani ne vlastnia … a tie co sa vedia postarat sami o seba na fullky, tym utekaju bio hodiny a zoberu rovnako nehjakeho loosera len aby dieta bolo … Problem je ze sa ho potom nezbavia … u Teba. Len Zbalit vyhodit a naucit sa starat o vsetko, ked budes sebestacna najdes niekoho normalneho, pretoze dieta mas tak ta ten cas az tak tlacit nebude
@nikpa
@sheila121
@olimuc
Nie práveže keď si spomínam na konkrétne situácie tak nebol takýto. Vedeli sme sa pohádat kvôli kravine aj vážnejšej veci ale vedeli sme si veci aj pekne vydiskutovat. Mali sme aj spoločné aj rozdielne záujmy.
A zrazu príde dieťa a nerobí nič... Len ma kritizuje a sťažuje sa. Nechce sa starať.. Ok. Nemusí sa.. nenútim ho prebalovat kŕmiť ani uspavat.. Nenútim ho nič. Dieťa bude len trpieť keď on niečo bude robiť s neochotou a nechuťou. Ale dieťa chcel ale aj on. Tak si vravím co som prehliadla keď zrazu nenájdeme spoločnú reč uz o ničom.
Aj pre chlapa je to obrovská zmena. Aj keď nerobí nič, môže sa cítiť posunutý na druhú kolaj a tak sa potom správať. Ale to si má upratať sám v hlave.
Keď ste sa rozprávali, čo ti povedal? Prečo sa nezapája?
@letfenixa áno staral aj o mňa aj o domácnosť.. Takým svojim spôsobom ze niekedy keď som bola v robote vedel vyupratovat všetko... Ked sam chcel nemusela som mu hovoriť a ani mu nikdy nehovorím nechcem byť ako mama že zadelovat robotu.
Skôr mám teraz pocit ako by som mu tu ja vadila. Robila som pred materskou v kancelárii od pondelka do piatka, on robí na smeny. Tak ci mu nechýba taky jeho pokoj a kľud. Ze zrazu som tu nonstop. Lebo ked je po nocnej samozrejme ze sa snažím nech sa vyspi nech je tu ticho a chodíme veľa von vtedy... ale tak bábätká plačú nedá sa to na 100%.
@bororka nic dokopy nepovie.. Začne vyčítať alebo začne uplne k inej téme alebo sa zoberie preč a rozhovor skončil. Začínam mať pocit ze mu vadim ja... Ze som teraz stále doma a ze nemá svoj pokoj ako som teraz písala o príspevok vyššie 👆
Ak ste vedeli predtým komunikovať, budete vedieť aj teraz.
Ak máte sex, kľudne po ňom by som sa ho opýtala, čo sa uňho deje. Len by som sa pýtala, bez výčitiek a obhajoby, aby som zistila, v čom je problém.
Teraz žiješ v domnienkach, čo mu asi je. Skús ho spracovať, nech sa úprimne vyleje a budeš vedieť ako ďalej a na čom si.
Ak to nepôjde, a skúsila si už všetko, netráp sa. Behom života a zásadných chvíľ sa formujeme, a nie každý to zvládne. Môžeš tam ostať a spraviť si vlastný svet, bez neho s babom, alebo mu dať čau.
Ako čisto racio, by som tie 3 roky ostala. Normálne ho vycucala a pripravila sa na odchod. Sústredila by som sa na dieťa a jeho rozvoj, namiesto chlapa.
Sama vieš, čo si schopná ustáť a kde máš hranicu aby si sa nezbláznila.
Držím ti palce
Podľa mňa aj chlap sa môže zmeniť keď sa mu narodí dieťa. Aj ženy sa menia. Zrazu už nie je na prvom mieste a doma ma dákeho "votrelca" co mu zobral ako si písala ten jeho pokoj a aj žena sa zmenila. Keď si písala ze taky nebol tak asi to nezvláda. Žena má 9 mesiacov sa pripraviť aj keď popravde, ktorá presne vie co ju čaká. Asi by mal niečo zo sebou urobiť alebo navštívit dákeho odborníka, ja neviem vsak s chlapom co by ta nechal utrapit k smrti sa nedá sa žiť. Vraj aj chlapi môžu mať poporodnu depresiu.
Ahoj. U nás bolo podobne, ale odkedy je syn parťák - rozpráva, hrá sa, a pod tak už zapája aj jeho, a zlepšilo sa to. Niektorí chlapi, bohužiaľ, potrebujú viac času. Aj keď to stále nie je ideálne, zlepšilo sa
Nenapísala si, čo ti vlastne vyčíta a čo mu vadí? Lebo podľa všetkého mu vadíš vlastne ty, lebo si furt doma a vadí mu dieťa, lebo furt plače...Učebnicový otecko...
Tiez si myslim, ze toto sa stava v mnohych vztahoch po narodeni dietata. Aj u nas sa to zhorsilo, ale nie az natolko. Skus sa s nim porozpravat a ak nechce pocuvat, napis mu mail. Urcite by som hned neodchadzala, aspon nie natrvalo, ale ak mas moznost ist na par tyzdnov k rodicom, isla by som,ale zaroven by som sa mu snazila odkomunikovat (ak by prisiel za tebou, tak osobne, ak nie, tak aj na dialku), ze jeho spravanie ta zranuje a uraza a ze takto nechces zit.
No s takym chlapom nic, len sa zbalit a zariadit si zivot po svojom