Chcem druhé bábätko

24. mar 2022

Ahojte
Chcem druhé dieta ale stale mi vrta v hlave nejake to ALE, avsak vsimam si na sebe ze tusim znova zazit dve čiarky na teste. Ale som nerozhodna , tie ktoré ste zazili pdobnu situáciu, ako ste sa rozhodli ? Prosim iba o normálne vyjadrenia , ziadne vysmesne.

autor
24. mar 2022

Tuzim*

thereisabear
24. mar 2022

Čo je to ALE?

autor
24. mar 2022

@thereisabear u kazdeho kto sa nevie rozhodnúť sa najde podla mna nejake to ale u nas je to financie napr (keby to dieta mame nejak by sme to utiahli ale mame jeden plat), potom su tu veci ako ze sa casto hadame s muzom ale su to ozaj banality, na všetko som sama kedze mam daleko rodinu, bojim sa ako by som to zvladala všetko

angela85
24. mar 2022

Keď chces druhé tak si musíš byť v prvom rade istá partnerom,aspoň teraz na 100%. U nás to pri druhom bolo tak že sme dokonca začali stavať,ale ja neviem, ja som peniaze nevidela ako dôvod prečo nemať druhé,skôr som sa bála toho čo bude s prvým,lebo dovtedy som mu dávala celú moju lásku a čas a nevedela som ako to zvládneme keď to budem musieť deliť.

autor
24. mar 2022

@angela85 ja som opak tohto sa práve nebojim, skor financie nakolko ceny vsade stupaju nie malo a uz teraz sme tazsie s financiami tak mi to vrta v hlave aj toro z casti

21anjelik19
24. mar 2022

Ja by som už tiež veľmi rada prijala druhé bábo (prvá má rok a pol) ale kvôli financiám a staviame si domček ...tak to odkladám....a budeme to riešiť za rok alebo 2 ...ale už teraz sa teším na to obdobie kedy druhý x uvidím 2 čiarky na teste 🥰
U nás v tom hrá rolu zázemie a financie ....inak by som už bola "vtom" 😉

travelllerka
24. mar 2022

A čo vraví na myšlienku druhého dieťaťa tvoj muž? S ním by to bolo asi najlepšie prebrať, všetky tvoje pocity a obavy

autor
24. mar 2022

@travelllerka ten je blazon , ten je za všetko 😄 len ked si vezmem ze aj muz je vela preč a mam byt na dve deti sama bez pomoci a nedajboze by aj druhe babatko malo koliky ako malo aj moje prvé (dost tazko som to zvladala) 🤧. Som si ale istá ze muz by bol za

emuemu
24. mar 2022

Ideálna doba na dieťa nie je nikdy, vždy sa nájde nejaké ale. Pokiaľ ste zdravotne v poriadku, máte vzťah s partnerom v poriadku a nie ste na tom finančne úplne katastrofálne, choďte do toho. S druhým dieťaťom ide všetko väčšinou ľahšie, je to pohodovejsie. A veľa oblečenia, hračiek zdedí po staršom, takze ani finančne to nemusí byt až tak náročné.

junova
24. mar 2022

@emuemu Súhlas až na to, že s druhým to ide pohodovejsie a zdedí oblečenie a hračky. Prvá dcéra, kľudné bábätko, druhé syn, uplakany do dvoch rokov. Oblečenie ak som nechcela aby chodil stále v ružovom som musela dokúpiť a keď bol väčší aj hračky. My little pony ho nebavilo 😊

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
24. mar 2022
lukina20
24. mar 2022

Ja suhlasim s tym, ze vhodna doba na dieta nebude nikdy, lebo vzdy to bude ALE najskor manzelia, ale chceme este cestovat a uzivat si, ale najskor auto, ale najskor dom, potom ale najskor zarobit, potom neviem co a potom uz budete starsi a nepojde to…
Cize pokial fakt financne nie ste uplne chudaci a lubite sa, tak neviem naco cakate

elizabet173
24. mar 2022

ak ste teraz netesno s financiami, tak by som do dieťaťa nešla, čo ak sa narodia dve?

inana11
24. mar 2022

Aj my sme rozmýšľali nad druhym a bolo že ale a potom sme si prestali dávať pozor,že ak to má byt,bude a bolo🤷‍♀️Muzom,domom,rodinou som si bola ista,financie sme boli lepsie pri druhom ako pri prvom 😃ale už nás to preslo😃😃😃a vždy bude ale,nechajte na prírodu,lubite sa kedy chcete a nezameriavajte sa na to🤷‍♀️

mirkava
24. mar 2022

Aj ja som chcela. Nepodarilo sa... tak šup na vec a nerozmyslaj veľa 😉😊

diamond007
25. mar 2022

Nerieš aké bude druhé bábätko. Úplne inak ho budeš brat, nebudeš toľko za všetko stresovať ak si stresovala a druhé je opak prvého. Minimálne u mňa.
Staršia sa uspavala len na rukách, mladšia zaspí len sama v izbe na posteli. Staršia sa nerada mojkala a vôbec neusmievala, mladšia opak. Staršia zbožňovala vodu a kúpanie, mladšia opak 😀 ja to mám celé úplne naopak. Jediné čo majú asi spoločne je že boli kojene 😶🤣