Ahojte
Chcem druhé dieta ale stale mi vrta v hlave nejake to ALE, avsak vsimam si na sebe ze tusim znova zazit dve čiarky na teste. Ale som nerozhodna , tie ktoré ste zazili pdobnu situáciu, ako ste sa rozhodli ? Prosim iba o normálne vyjadrenia , ziadne vysmesne.
Čo je to ALE?
@thereisabear u kazdeho kto sa nevie rozhodnúť sa najde podla mna nejake to ale u nas je to financie napr (keby to dieta mame nejak by sme to utiahli ale mame jeden plat), potom su tu veci ako ze sa casto hadame s muzom ale su to ozaj banality, na všetko som sama kedze mam daleko rodinu, bojim sa ako by som to zvladala všetko
Keď chces druhé tak si musíš byť v prvom rade istá partnerom,aspoň teraz na 100%. U nás to pri druhom bolo tak že sme dokonca začali stavať,ale ja neviem, ja som peniaze nevidela ako dôvod prečo nemať druhé,skôr som sa bála toho čo bude s prvým,lebo dovtedy som mu dávala celú moju lásku a čas a nevedela som ako to zvládneme keď to budem musieť deliť.
@angela85 ja som opak tohto sa práve nebojim, skor financie nakolko ceny vsade stupaju nie malo a uz teraz sme tazsie s financiami tak mi to vrta v hlave aj toro z casti
Ja by som už tiež veľmi rada prijala druhé bábo (prvá má rok a pol) ale kvôli financiám a staviame si domček ...tak to odkladám....a budeme to riešiť za rok alebo 2 ...ale už teraz sa teším na to obdobie kedy druhý x uvidím 2 čiarky na teste 🥰
U nás v tom hrá rolu zázemie a financie ....inak by som už bola "vtom" 😉
A čo vraví na myšlienku druhého dieťaťa tvoj muž? S ním by to bolo asi najlepšie prebrať, všetky tvoje pocity a obavy
@travelllerka ten je blazon , ten je za všetko 😄 len ked si vezmem ze aj muz je vela preč a mam byt na dve deti sama bez pomoci a nedajboze by aj druhe babatko malo koliky ako malo aj moje prvé (dost tazko som to zvladala) 🤧. Som si ale istá ze muz by bol za
Ideálna doba na dieťa nie je nikdy, vždy sa nájde nejaké ale. Pokiaľ ste zdravotne v poriadku, máte vzťah s partnerom v poriadku a nie ste na tom finančne úplne katastrofálne, choďte do toho. S druhým dieťaťom ide všetko väčšinou ľahšie, je to pohodovejsie. A veľa oblečenia, hračiek zdedí po staršom, takze ani finančne to nemusí byt až tak náročné.
@zazvorka87 🤦
Ja suhlasim s tym, ze vhodna doba na dieta nebude nikdy, lebo vzdy to bude ALE najskor manzelia, ale chceme este cestovat a uzivat si, ale najskor auto, ale najskor dom, potom ale najskor zarobit, potom neviem co a potom uz budete starsi a nepojde to…
Cize pokial fakt financne nie ste uplne chudaci a lubite sa, tak neviem naco cakate
ak ste teraz netesno s financiami, tak by som do dieťaťa nešla, čo ak sa narodia dve?
Aj my sme rozmýšľali nad druhym a bolo že ale a potom sme si prestali dávať pozor,že ak to má byt,bude a bolo🤷♀️Muzom,domom,rodinou som si bola ista,financie sme boli lepsie pri druhom ako pri prvom 😃ale už nás to preslo😃😃😃a vždy bude ale,nechajte na prírodu,lubite sa kedy chcete a nezameriavajte sa na to🤷♀️
Aj ja som chcela. Nepodarilo sa... tak šup na vec a nerozmyslaj veľa 😉😊
Nerieš aké bude druhé bábätko. Úplne inak ho budeš brat, nebudeš toľko za všetko stresovať ak si stresovala a druhé je opak prvého. Minimálne u mňa.
Staršia sa uspavala len na rukách, mladšia zaspí len sama v izbe na posteli. Staršia sa nerada mojkala a vôbec neusmievala, mladšia opak. Staršia zbožňovala vodu a kúpanie, mladšia opak 😀 ja to mám celé úplne naopak. Jediné čo majú asi spoločne je že boli kojene 😶🤣
Tuzim*