Bojím sa, či zvládnem druhé bábätko

18. júl 2021

Ahojte,chcem sa spýtat a možno len vykecat trošku..som v 38tt , čakám druhé babatko, opäť dievčatko. Všetko je fajn a tak.. ale občas ma prepadne myšlienka ze ci sme nemali počkať, ze sa na to neciitim,ze zachvilu pride babatko , plánujem kojit ako pri prvej aspon 2r. Prvá dcera (3r)e ukážkové dieťa od narodenia, bola tichá a kľudná ale ja som bola nervózna skrz hormóny , plus minimálny spánok a tak,mali sme režim odzaciatku a doteraz ,i ked sa menil, vždy sme si nejaký vytvorili ... Teraz ma to caka znovu a bojim sa ze co ak bude náročné bábätko druhá dcérka,ze ako to zvládnem psychicky ak budem fakt unavená. Všetko som.sama zvláda ,s pomocou muža samozrejme ale teraz to bude ťažšie najma to ze sa nevyspim. Byvam posledné dni neskutočne unavená tak spím cez poobedňajší spánok s malou, no ked si predstavim ze pride male uplakané klbko a ja nebudem mat kedy.. a ako si vlastne urobím režim s dvoma deťmi... Tak som.taka nervózna ze ci sme nemali počkať este rok dva tri... Akože ja viem ze už stým nič nenarobím,😀 ale mam obavy ako to zvládnem, mali ste aj vy také zmiešané pocity? Velmi sa na malé tešíme,ale občas dostanem.strach

deti95060810
18. júl 2021

ja som si týmito pocitmi prešla pri všetkých mojich deťoch... 😉

andreagartnerova
18. júl 2021

Zvládneš to, môj mal 3,5 keď sa mi mala narodila a nehovorím, že nebývajú aj ťažké chvíle. Malý mi nechodil ešte do škôlky takže som s nimi bola sama keď bol muž v práci. Malú kojim a v noci je x-krát hore, len už som si zvykla akosi nespat celú noc. Niektoré mamičky majú ešte skôr deti a dajú to. Takže hlavu hore a určite to zvládnete! 😉

ab727
18. júl 2021

No fakt s tým už teraz nič nespravíš🤣...myslím,že sú to normálne obavy keďže aj to prvé je ešte dosť malé,ale nezabúdaj si žena a ženy sú veľmi silné a vytrvalé stvorenia,takisto ako si si našla spôsob pri jednom,nájdeš si aj pri dvoch,všetko bude ok a budeš šťastná dvojnásobná mamina,držím palce❤🍀