Bábätko mi pekne spí, ale ja nie

1. dec 2022

Ahojte, mali ste niektora podobny problem ? Babatko mi pekne spi celu noc ale ja akosi nemozem...vecer sa mi neda zaspat...rano ju zobudim o 5 a lahnem naspat ale uz nemozem spat....cize realne spim tak 3-4 hod. v noci a dcera aj 13 hod... proste ked lahnem taky prud myslienok a nervozita...pijem cajik na spanie a davam si magnezium, obcas melatonin ale ani to nepomoze...mali ste niektora podobny problem po porode ? Co vam pomohlo ?

deti95060810
1. dec 2022

pomôže ti AD...

jesenzima
1. dec 2022

Chce to len čas. Podľa mňa to je tak "od prirody", že matka je stále v strehu .... Ja sa budím v noci ešte aj teraz,aj keď už nie tak často, keď už mi deti pekne spia..už som tak nejako nastavená...ale zlepšuje sa to a časom to podľa mňa prejde ..

hiddenobject
1. dec 2022

Aj ja som to mala pri prvom dietati. Mozu to byt obavy, ale aj hormony kludne… pred porodom som si toho kopec nacitala, takze som sa stale bala zaspat, ci sa dietatu nezastavi dychanie alebo napr som mala taky pocit, ze sa neoplati spat, ked sa zas o chvilku zobudi 🙂 potom som si nejako zvykla. Pri druhej by som aj spala, ale ta zas nespi :D

autor
1. dec 2022

@deti95060810 co je AD ?

autor
1. dec 2022

@hiddenobject
@jesenzima och dobre citat ze nie som nejaka posahana :D .... uz som mala pocit ze je so mnou fakt nieco zle...

anavixy
1. dec 2022

Preco ju rano o 5 budis?

nika11103
1. dec 2022

@anavixy tiež mi to hneď napadlo 🤨🤨🤨

evitka83
2. dec 2022

Daj si skontrolovat stitku na endokrynologii, vtedy byvaju problemy so spankom. A serotonin u neurologa.

autor
2. dec 2022

@anavixy aby som jej dala najest, ona potom spi dlhsie....

anavixy
2. dec 2022

A nebolo by lepsie keby ona spala kratsie, ale ty by si v konecnom dosledku spala dlhsie? Ked uz potom ty nevies zaspat a naopak ju musis na papanie budit, tak by som to skusila inak… 13 hodin vkuse (s prestavkou na jedenie v polospanku) spat naozaj nemusi, zato ty by si mohla vyuzit kazdu moznu chvilku spanku k dobru

domak2
2. dec 2022

Skus si dat pred spaním horúcu sprchu, vraj ako telo chladne tak máš lepšiu šancu zaspať. Neskúšala som to, mam opačný problém, spala by som ako slon a syn má v kuse budi 😅

autor
2. dec 2022

@anavixy ano aj to ma napadlo...ide o to E nedavno som tento problem este nemala a aspon po tom zobudeni jej som pospala este zo 2 hodky....teraz uz ozaj pochybujem ci to ma vyznam. Ale problem je aj to ze ked sa ona skorej zobudi fak je potom nervna, akoby chcela viaf spat ale neda sa jej uz ked svita...neviem .skusim ju dnes nebudit teda.

katkak2806
12. okt 2023

Ahoj, môžem sa spýtať či to niečo pomohlo na ten spánok? Mám rovnaký problém, spím tri, štyri hodiny denne a nič mi nepomáha. Melatonín, bylinky čaje...nič. už som zúfalá z toho, som sedem mesiacov po pôrode a už je to príliš dlho.

autor
13. okt 2023

@katkak2806 ahoj nepomohlo nic , len ze casom som sa ukludnila ohladom malej a proste som uz lahsie zaspala. Isto pomohlo aj to ze som ju dala ku sebe do postele a neprebalovala v noci, len dala narychlo papat a spala dalej .