SOM zvedavá, ako TO MÁTE VY
1) spi vase dieta alebo deti uz vo svojej izbe? + kolko ma (maju) rokov?
2) spí v postieľke alebo s vami vo veľkej posteli?
3) kde sa s partnerom milujete, keď je tam dieta?
u nás
1) nie, je s nami v spálni - bude mať rok
2) v postieľke, ale okolo piatej, ide k nám do postele a dospava
3) väčšinou ráno, drobec spinka v postielke, my ideme vedľa do izby, v noci to nejde, vždy sa zobudí
1,2. Prvý syn spi vo svojej postieľke od pol roka dovtedy spával pri mne kvôli silnemu refluxu. Od 2 rokov ma väčšiu posteľ a od 3 spi vo vlastnej izbe. Druhý syn má 7 mesiacov a od narodenia spáva vo svojej postieľke zatiaľ s nami v spálni a keď sa prestane v noci budiť pôjde do izby k bračekovi. 3. V obývačke alebo v kuchyni 😂
1. Má necelých 5 mesiacov a spí v spálni s nami
2. Spí vo svojej postieľke
3. Milujeme sa na gauči v obývačke, keď večer dcérka zaspí
1. Mame tri deti - 12 a 11 spia vo svojej izbe a stále prosia hlavne tata aby si šiel k nim na chvíľu ľahnúť 🙂 pripadne ja prečítam rozprávku 🙂 plus najmenšia ma 2
2. mala spí so mnou v posteli od narodenia 🙂
3. Keď sa da a hocikde 🙂 🙂
1. obe dcérky 20mesačná a 4ročná s nami v izbe
2. v posteli - stále dojčená, staršia ako bábätko spávala s nami v posteli, potom v postielke a nadránom sa presunula na cicík do postele
3. väčšinou v obývačke ale niekedy i v spálni
teraz keď máme svoj dom, tak deti majú svoje izby...
Ale keď sme bývali u rodičov:
1. v jednej posteli s nami 2 deti vo veku 4 roky a 1,5 roka, ďalšie bábo v postieľke vedĺa mňa...Takto sme spali až do 6 rokov staršej dcéry...
2. spali s nami, nemali sme miesta v izbe...
3. takže milovanie bolo na fotelke, alebo mm najskôr deti poukladal na jednu stranu postele, a po sexe deti zas preložil na svoje miesto....Doteraz sa na tom smejeme, a aj tak sme bol šťastní... 🙂
Mame dve deti..vo veku 4.5 r. A 13mes..obe spia s nami v posteli.starsia ma svoju postel ,ale chce byt s nami....a na poslednu otazku neodpoviem..(nasa sukromna zalezitost)😉
1. Mame tri deti, starsi dvaja spia v jednej izbe, mala od 4 mesiacov v druhej, vsetko ju budilo. Teraz ma 15 mesiacov.
2. Iba posledna zo zaciatku spala so mnou na posteli kedze som ju dojcila aj v noci, chlapci spali od zaciatku v postielke.
3. Kedze spi sama v izbe, my sa milujeme vacsinou vecer v obyvacke, alebo rano v spalni, no ona vstava tak okolo 5, pol 6, takze je to teraz malokedy rano.