Ani neviem ako mam nazvat tuto meno ale moderator nato snad pride...
Ide o to ze posledne tyzdne som trosku zufala z manzela....zacala som si viac vsimat ze sa ma menej dotyka...bozky objatia atd...v posteli nam to klape ale posledne mesiace to je take ze raz za tyzden lebo ze je unaveny...
Viem ze ma lubi no zaroven ani neviem co si mam o tom mysliet....vsade som citala ze dieta zmeni partnersky zivot ale nemam pocit zeby nas malo obmedzovat v tomto smere...
Uz neraz som mu to hovorila aj vycitala ze kedy ma naposledy sam od seba objat pobozkal atd....nehovorim ze sa nebozkavame atd ale proste 🤷♀️
Dieťa vždy zmení a všetko, aspoň u väčšiny párov. Ak ti manžel s dieťaťom dostatočne pomáha a chodí ak do práce, nečuduj sa. Inak u nás paradoxne nie muz žiarlil že sa venujem dieťaťu viac ako je to v 90% rodín, ale ja som žiarlila, že sa malému venuje viac ako mne. Ja som si musela zvyknúť že už spolu netravime toľko času ako pár, čo bolo samozrejme logické.
Vycitky robia len sarapatu, zrejme len potrebuje cas, aby sa zzil s novou rolou, mozno sam nevie spracovat urcite veci, mnohi muzi o tom hovorit nechcu slebo nevedia hovorit a nevedia to brat sko pred tym....treba mu prejavovat lasku a pozornost, aby nezacal mat paranoju, ze uz ho nechces a pokusit sa prejavit iniciativu, ked to stopne dat mu cas...a nevycitat ze vtedy to bolo take ci onake vtedy to nolo tolko krat,....mozno sa to preklopi a bude toho viac ako pred mozno nie, kazdopadne to netreba vycitkami podporovat...ale najst CASOM intenzitu formu a podobu v tejto oblasti, ktora bude vyhovovat obom.