Ako zvládate život s dvomi deťmi?

29. nov 2024

Baby ako zvládate dve deti? Máme týždňové bábätko 3 ročnú dcérku a teda nestíham sa ani najesť, ani pradlo vyvešať nič, ako to vy dávate?

really8
29. nov 2024

Mam 6m a 2r. Ked mal 3t tiez som nic nestihala. Resp iba ked sa im kryli spanky. Ale manzel je partner ako ma byt. Teraz sa uz aj prehra ten mensi na zemi, starsi vedla neho, takze viem robit takmer vsetko co potrebujem

petronela1985
29. nov 2024

Som na tom podobne, dcéra v škole, syn má dva týždne. Ešte je manžel doma. Cez deň je to ok, náš vystrája v noci. Ako stíham? Iba keď spí. Cez deň spí dosť. Keď je hore a potrebujem niečo dokončiť, tak ho dám do kresielka, tam sa tú chvíľu zabaví. Hracia deka ho nebaví. Fakt len skúšať, náš syn je najradšej na rukách.

elia9
29. nov 2024

Mám trojročný rozdiel medzi deťmi, vždy som chcela dvoj..ale teraz je trojročný za mňa ideál..neboj začiatky sú vždy ťažké ale ako bude mimi rásť bude lepšie a lepšie.. uvidíš akí parťáci z nich časom budú 🙂

pralinka86
29. nov 2024

Prvy rok bol tazky, velmi velmi tazky... Nielen psychicky, ale aj fyzicky. Potom uz je to asi len o psychike, tvojej pohode a nastaveni hranic a celej rodiny, fungovania 🙈 cize stale tazke, len inak

katkaseiner
29. nov 2024

hod si mensie do nosica a vacsie sa bude musiet 15 minut same pohrat... za mna nosic pri druhom dietati bol spasa a lutovala som ze som si ho nezaobstarala skor. Pri prvej (jedinej) som samozrejme nestihala, ona bola neskutocne narocne dieta - prve 2 mesiace mi mamina varila, potom som varila v den ked sa dalo na cely tyzden, inak by som jedla len maslovy chlieb a muz tiez (nosil si z domu).

lenka567899
29. nov 2024

Pán manžel je kde? Porordila si pred týždňom (!), mala by si ležať na gauči

dixitka
29. nov 2024

Ja mám len jedno, ale keď malo týždeň, tiež som sa nemala kedy poriadne najesť (malý bol nespavec, nonstop na prse) a prádlo ma ani nezaujímalo - to mal na starosti manžel. A bežne ma aj kŕmil, keď bol malý pricucnutý a odmietal sa pustiť 🙃 tým chcem povedať, že teraz máš hlavne oddychovať a nesnažiť sa všetko stíhať akoby nič. Systém si časom nájdeš.

rybkoava
29. nov 2024

Ja som zato, že aspoň tie dva týždne pokiaľ sa dá, má byť manžel doma. A viem o čom píšem, pri prvej som chcela od začiatku všetko postíhať sama. Navyše som mala extrémne veľa mlieka. Nakoniec to skončilo tak, že, som skončila so 40 kami, ktoré nešlo doma liekmi zraziť v nemocnici. Prišla som potom o mlieko. Pri tomto druhom som 2 týždne ani poriadne zo spálne nevyšla. A keď išiel muž do práce, tak som robila len to najnutnejšie. Po 600 nedeli sa to trošku ustalilo. Toto druhé si dosť vyžaduje pozornosť, takže musí stále na mňa vidieť. Držím palce, aby si to zvládla a pokiaľ sa dá nech Ti manžel pomôže alebo aspoň mama, alebo niekto z rodiny.

hygienka
29. nov 2024

Začiatky sú veľmi ťažké. Môj druhý bol extrémne náročný, celé dni reval, skoro vôbec nespal. Keď mal 3 mesiace, skončila som na týždeň v nemocnici, dostal špeci není, prešli kolíky a zlepšilo sa to dosť.

saxana000
29. nov 2024

Tiez si myslim ze by tu mal nastupit manzel a pradlo nech je to posledne co ta teraz ma zaujimat... dcerku daj aspon na pol dna do skolky.veeeelmi ti to pomoze.

hygienka
29. nov 2024

@saxana000 teraz ju už do škôlky nevezmú. Takže do septembra bude s deťmi doma.

heln
29. nov 2024

s tyzdnovym babatkom som stihla rano sprchu a a o tretej poobede starsej uvarit spagety..... nesil to, casom to bude lepsie.

galganka
29. nov 2024

Do mesiaca na to prídeš. Treba ubrať z nárokov, bordelu sa otočiť chrbtom, ulahčiť si, čo sa dá a pôjde to. Keď mal prostredný týždeň, najstaršia mala rok a pol. 😂 Spomínam si na to, ako včera...