Baby prosím vás hlavne tie ktoré máte 3deti , ako to zvládate samé? Manžel je stále zaneprázdnený pracovne , čiže som na deti sama , mam 5 a 2rocne a zistila som , že som tehotné .Veľmi premýšľam , čo ďalej manželova reakcia bola , že mam ísť na Inter.rozum by mi vravel , že áno,nevedela som si to predstaviť .veď s nami to nie je žiadna vyhrá -myslím vzťah . ale srdce vraví inak.už teraz mi je do placu a myslím, že úplne znenávidieť muža ,,ak má bude do toho tlačiť .to len taký výlev , nemám to komu povedať, Dakujem
Staršie do škôlky a pol dňa budeš riešiť len bábo. Ale teda váš vzťah musí byť dobre na nič keď ťa len tak z fleku pošle na potrat. Zaneprázdnenosť je len výhovorka.
Prepáč ze tak sprosto napíšem ale keď ste to dieťa robili nebol zaneprázdnený?
Neboj, teraz to bude narocne ale az budu dospeli, budes sa tesit. Aj my sme boli traja rychlo za sebou a mama to zvladla. A to este bez pracky atd.
Drzim palce, akokolvek sa rozhodnes neber si to uz k srdci a povedz si, ze co ma byt aj bude.
Baby sama som z toho ko.sme spolu vyše 15 rokov , dom je nedokončený. Hypo.atd .tak preto stále pracuje,aj keď si myslím, že on potrebuje robiť, vždy to tak bolo, ale ja sa tak pýtam už dlhšie ako fungujú ostatné rodiny,ked si to tak vezmem nedávno hovoril , že on ich ani nechcel viac menej iba koli mne , ale miluje ich .je to normálne?
otec roka!...krista povedat, ze on ich ani nechcel....nevie drzat jazyk za zubami? pako pako pako..nie, nie je to normalne, aby sa takto vyjadroval otec rodiny, dospely muž, a normalny inteligentny človek....ostatne nejdem ani komentovat....nie, nie je nič normalne u vas.ani vas nahovno vztah a 3 deti a ani otec roka.
Ja ich mám 5, najstarší ma skoro 10, potom 8 ročná, 2,5 ročne dvojičky a posledný ma 4 mesiace. V čase keď vznikol sme mali s manželom krízu. Ja som vždy bola proti potratom, ale keď som sa dozvedela, že som tehotná, tak som nad tým reálne uvažovala. Manžel sa ale za to bil aby som nešla. Počas celého tehotenstva mi neustále pomahal, tak isto aj po pôrode a popri tom ešte aj pracuje a prerába dom. Všetko sa dá, keď sa to dobre zorganizuje. My už sme tak zohratí všetci, že sa naozaj len občas stane, že niečo nevychádza a potrebujem pomoc. Manžela zapoj, nech vezme aj staršie dieťa a spolu s ním robí čo sa dá. Utuži sa im vzťah a ty budeš mať viac času. To, že ich nechcel je od neho sebecké. Sú to aj jeho deti a je zodpovedný za to ako budú vychované. Naozaj sa tie tri davu v pohode zvládnuť, len to chce otvoriť oči manželovi
Podla reakcie manzela a podla jeho vyjadreni o detoch si sa skor mala opytat, slobodne maminy, ako to zvladate s 3 detmi.
A on nepotrebuje robit, on radsej uteka robit..
Nuz, prajem vela stastia, snad ho osvieti a zacne sa spravat ako otec a manzel.
chlapa pošli na vazektomiu, ked nechce dalej plodiť, je to slušne povedané debil
Ja zvlam ti deti bez chlapa, je to sice tazke ale sa da
No, pri výrobe ste boli dvaja, aj pri starostlivosti by to tak malo byť. Aj jeho pracovná vyťaženosť niekedy končí. Takže mňa by v prvom rade riadne šokovala jeho reakcia.
A viac k téme, všetko sa dá, keď nemáš na výber, ale teda, nechcela by som a ani si nebudem predstavovať mať všetkých troch 100 % iba na mojich pleciach.