Ako vnimate, ze sa dieta vyzorovo podoba na vas? Je tu niekto, koho to netesi z nejakeho dovodu?
Syn je po otcovi, dcéra po mne. Nejak to neriešim, jedine vlasy mohli mať opacne, syn krásne husté vlnité po otcovi, dcéra riedke jemne po mne
Ak niekto nie je spokojný so svojím vzhľadom, asi nebude spokojný, že sa dieťa na neho podobá.
Chcela som aby sa podobal na mňa, bohužiaľ cely muž 😂
Ja som pekná, aj moje deti sú pekné. 😂😂
Vyzor mi az tak nevadi, ale ked vidim, ze sa v urcitych situaciach sprava tak blbo ako ja kedysi a pouziva moje argumenty (najma v nasej spolocnej vymene nazorov), tak to ma vie riadne nastvat 🙂
Dcera cela svokra, syn po svokrovi.
Su to krasne "deti", teda uz dospeli ludia.
Pre mamu je jej dieta vzdy to naj.
Ja nejaku veľkú podobu v mojich deťoch nevidím.. ale mnohí mi povedia, že stredná dcéra a najmladší syn sú celi ja, najstarší celý muž.. niekto ďalší zase povie totálny opak, že najstarší je ako ja, a oni dvaja ako muž.. vysvetľujem si to tak, že vyzeráme s mužom asi podobne..
tak či tak - keď niekto povie že dcéra je celá ja, vždy si poviem že fiiha tak to som taká pekná? 😁 Len ma potom napadne že snáď dcéru zase takáto poznámka nemrzi.. lebo ja si myslím že moja dcéra je fakt krásna baba, zatiaľ čo ja teda vážne nie som..
@jana_eyre_2 no neviem ja som tu raz videla fotku spod stromčeka celej rodiny a si pekná tmavovláska.
Moja dcéra sa očami podobá na mňa, ale inak celá moja mama z muža nemá vyzorovo nič.Niekedy to je zaujímavé vidieť rodinku a tú veľkú podobu naša akoby nebola naša🤣ale hubata a drzá je po mne
Neriešim ak niekto nie je spokojný s tým tak nie je spokojný sam zo sebou a to je smutné,, každý sme iný predsa
Ja som za peknú a môj muž za mudreho 🤣, takže deti majú aj aj🥹😆, ale inak tri deti a každé iné😉
U nas sa ziadne na nas nepodoba podla mna. Najmladsia je po mojom otcovi, ale vsetky deti mali fazu hlavne ako babatka, ze sa na neho podobali, jej to este zostalo. Dedo bol samozrejme v 7 nebi, ze su krasne po nom 😁
po mne dcera zdedila jedine dedicny chrup.. a potom mala uraz a tak jej tie zuby zo dna na den ,,napravili..sama povie ze bola spokojna aj vtedy. nevnimala to ako nedostatok🙂to bolo jedine cim sa namna podobala.. a syn je zasa cely ja podobou a zuby bez problemov.
Ahoj, mne odstavaju usi. Na ZŠ som mala rozne nepekne prezyvky, modlila som sa pocas tehu, aby to dieta nezdedilo.
Prva otazka po porode/prebudeni (akutny cisarsky rez), ci synovi odstavaju uska...sestricka sa na mna pozerala ako na pripad psychiatrie. 🫣
Moj syn mal take malicke uska a tak blizko k hlave, ze som sa len s udivom pozerala.
@luccija ďakujem 🤗
Veru, aj ja najviac vnímam skôr podobnosť pováh ako vizáž.. 😄
Môj syn vyzerá ako môj otec teda dedko ( vlastne to aj ja asi) 🤣 túžila som po modrookom blondacikovi ako je môj manžel no nevydalo ma po ňom jedine uši 🙈ešte povaha správanie po mne užila som si ....😬 dcéra sa podobá viac na manžela našťastie 🫣
Syn ma postavu uplne po muzovi ( extremne vysoky na svoj vek a sice nie tucny, ale taka mohutnejsia stavba tela). Dcerka je priemernejsej postavy, po mne.
Fototyp sme s muzom rovnaky, tak tazko povedat ( modrooky a tmavsie plave vlasy.
Obaja maju po mne velke modre oci a malicky, no trosku sirsi nos. Plne pery aj rovne zuby mame obaja, tak tazko povedat 🙂. Ale syn ma po muzovi taku vrasku medzi ocami ked sa mraci, vdaka nej by ani test ptcovstva nebol potrebny :D.
Povahovo- syn muzov ( intrivert, s neskutocnym logickym a matematickym myslenim), dcerka je moja ( mierne extrovertna, ukecana, utancovana, ma rada interakciu ).
Moji traja sa všetci podobajú na mňa, teda aspoň všetci mi to tvrdia. Ja som s tým v pohode, aspoň viem, že mi ich v pôrodnici nevymenili. 😁
Ja som nadsena, ze moja mala konecne zacina mat crty ako ja 😊
Moja je moja kópia len tvar očí má po mužovi. Je tak oveľa krajšia ako ja
Ja som rada že moja sa podobá v niečom už aj na mňa....aj keď teda žiaľ vlohy na učenie po mne nezdedila ale zato zdedila "umelecké" vlohy zo strany otca ale žiaľ aj nepriebojnost....ale je moja a ľúbim ju najviac na svete a nikto nie je dokonalý.
Prečo ťa neteší podobnosť s dieťaťom?
Mňa skôr štve že má povahu po mne 😃😃 vyzorovo je to krásne keď sa na ne pozriem a vidím mňa v mladšom vydaní 🥹
Ja mám 2 chalanov. Jeden má úplne krásny maličký noštek a starší má väčší nos po mne. 😀 Ale celkovo sú pekní. Na druhej strane som rada, že nemám dcéru, lebo ja nemám až také pekné črty tváre, a na chalanoch to až tak nevadí. 😀 😀 Našťastie synovia sú taký pekný mix.
No takýto problém nemám.. nebyť tých očí, a že som v tú noc rodila len sama na oddelení, aj by začali pochybnosti.. 😅 teraz sa trochu začína podobať na manžela, ale je to skôr taký mix. Ale vidím v ňom aj moju sestru, môjho otca, starého otca, muža, niekedy mi pripomína bratranca.. no v podstate kazdeho z rodiny. Okrem mňa 🙈
Však to ber tak, že krajšia kópia teba, Ja osobne mám názor, že ľudia sú čím dalej krajší, kedysi mali všetci takú nevyrázná tvár a tak a aj deti na fotkách na jedno kopyto, dnešné deti a aj mladé dievčatá a chlapci sú krajší.
Som šťastná,že vlasy majú po mne a oči po svojom otcovi.Je to celkom fesna kombinácia.