Ahojte zienky ako ste vedeli ze je cas na dalsie dieta ? Syn ma 9 rokov na jednej strane dieta chcem na druhej sa bojim ako to v tejto dobe zvladnem. Este podotknem ze muz by tiez chcel druhe dieta .... v praci by to tiez bolo horsie zamestnavatel by to velmi nepochopil a bojim sa ze psichycky natlak by stupol
@9555058645 na zamestnávateľa sa vykašli :D ... Príležitosť mať dieťa nie je zas tak dlhá v zivote. Mnohí ľudia nemajú zázemie, iní zasa už vhodný vek, inym sa jednoducho nepodarí, alebo ani to už jednoducho nemajú vek. Vy ak ste zabezpečení, ak máte obaja túžbu neváhala by som - v budúcnosti to môžete ľahko ľutovať. Ak máte zázemie, túžite po Tom tka jednoznačne do toho 🙂
Osobne túžim už po druhom. Muž tiež, len ešte chceme aby si zvykol v práci, lebo ju menil pred pár mesiacmi, tak nech máme nejakú tú istotu a dúfam, že pôjdeme do toho 🙂
Nechaj to na prirodu nesnazte sa ale nebrante sa a co ma byt pride...my sme to tak spravili pred par.rokmi a voo februari sa podarilo ale skoncilo MA. Teraz som v 10tt snad to dopadne lepsie.starsia je prvacka teraz mala.7 rokov.samostatna sikovna mame svoj klud uz ale nejak vnutorne citim ze nie sme este komplet.Tiez mam dobru robotu so super pracovnym casom aj vela podrazelo moc si vyskakovat nemozme asi tak normalne ako vacsina rodin v strednej triede ale financna rezerva je vacsia ako pri prvej aj rodicak vyssi a uz som rozumnejsie a zistila som ze dietatko toho v konecnom dosledku az tak vela nepotrebuje.ci hracka za 100ku alebo z bazaru za 20 je to uplne jedno.tak isto oblecenie zaspini rovnako drahe aj lacne.a kde sa najedia 3ja tam sa naje aj stvrty. Budem mat 34 o dva mesiace. strop bol pre mna 35.ked to nevide teraz tak uz nikdy.. a nechcem sa za.10.rokov zobudit a lutovat ze sme tu poslednu sancu zahodili pre vlastnu pohodlnost.
@9555058645 Davno! Dokonca v puberte som chcela 5 deti.. ale ja som s druhym neckala tak dlho. Mam 2 rocny rozdiel medzi detmi.
Proste lebo som stále myslela na malé babo aj keď som vedela že porodim prvej…. Išli sme proste do toho hneď na prvý krát sa podarilo….. ta túžba bola veľmi veľmi silná. Nemyslela som na noc iné… všade tehotne
Ja som vždy vedela, že je čas, keď mi prišla menštruácia a bola som sklamaná. Vtedy mi tak doplo, že ok, už sa nejdeme brániť. Ale mám medzi deťmi 2-ročné rozdiely, takže tam to rozhodovanie bolo asi iné. Teraz začíname uvažovať o štvrtom a presne vnímam, že už mi pri menzese totálne neodľahne, že mi je to jedno. Ak nastane čas, že budem sklamaná, príde aj štvrté dieťatko.
@9555058645 my chceli dávno ale sa nedarilo 3 roky
Až keď mal starší 8 sa zadarilo
Naša princezná má rok a pol a o mesiac prijde ďalšia princezná.
To ani neviem ako sa nám podarilo.ked nám tak dlho nešlo.
A v práci som oznámila a išla som na maródku hneď
Robila som dorucovatelku na pošte
Tak PN mohla byť
Drzim prsty
@petko81 a ked ste boli pn dali vam aj vychadzky ?
@9555058645 áno dali
Ale za moje všetky tri pn čo som bola ako tehotná neprišla ani jedna kontrola
@petko81 a ako ste mali vychadzky ?
@9555058645 od 10-12
14-16
No určite by som brala ohľad čo na to zamestnávateľ 😂 . Neblazni , ty chceš , muž chce , ak netriete biedu od výplaty k výplate a máte zázemie ( vlastne bývanie ) a aspoň nejakú finančnú rezervu , tak nie je o čom . Ja som začala túžiť po druhom dieťati , keď prvá dcéra mala 6 rokov